لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

هفت محور جهش تولید در اولویت وزارت صمت قرار دارد

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان صمت خراسان جنوبی، ایرج حسن پور در نشست شورای هم‌خانواده سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۹ و تاکید مقام معظم رهبری به جهش تولید گفت: هفت محور در زمینه‌های توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه معادن و صنایع معدنی و همچنین فعال‌سازی معادن راکد، توسعه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری، بهبود فضای کسب و کار مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت و تامین منابع مالی و توسعه سرمایه‌گذاری در اولویت این وزارتخانه قرار گرفته است.

وی افزود: پروژه های بسیار خوبی در استان خراسان جنوبی در حوزه صنعت و معدن آغاز شده و در حال انجام است که نشان می‌دهد خراسان جنوبی در مسیر توسعه قرار گرفته است.

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: این موضوع گویای این است که تمامی مسوولان این استان در حوزه خانواده وزارت صمت و تشکل‌های خصوصی هم‌خانواده و سایر مسوولان مرتبط پای کار و همدل و همراه هستند که جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و واحدهای شاخص خراسان جنوبی گفت: کویر تایر، واحدهای کاشی و سرامیک، کارخانه اکسید منیزیم، معادن زغال سنگ، منیزیت، بنتونیت و سنگ‌های تزئینی ظرفیت‌ها و برندهایی برای معرفی این استان در سطح کشور هستند.

حسن پور با اشاره به بازدیدش از مجتمع در حال احداث فولاد قاینات و ابراز خرسندی از فعالیت و پیشرفت بسیار خوب این طرح طی چند ماه اخیر تصریح کرد: فعالیت و اشتغال حدود ۹۰۰ نفر در حال حاضر و تحرک و پویایی این طرح در مسیر راه‌اندازی، نوید دهنده این است که در آینده نزدیک اشتغال پایدار و جهشی در حوزه صنعت استان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه اشتغال بسیار خوبی در حوزه صمت استان ایجاد شده است گفت: اشتغال بیش از ۱۰۷ هزار نفر در حوزه صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گویای جایگاه و اهمیت این بخش در استان است.

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، مرزهای استان را با کشور افغانستان یک فرصت خوب عنوان کرد و افزود: فعالیت بسیار خوبی در مرز ماهیرود شکل گرفته است که باعث شده مرز ماهیرود به عنوان یک مرز فعال و پویا در کشور مطرح شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر صمت بر تشکیل شورای هم‌خانواده در استان‌ها گفت: در این راستا باید از ظرفیت و توانمندی‌های بخش خصوصی و تشکل‌های هم‌خانواده حوزه صمت به منظور هم‌افزایی و همفکری در رفع مسائل و مشکلات این حوزه استفاده شود.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی همواره در بحران‌های مختلف کشور از جمله کرونا در کنار و همراه با دولت و البته مردم بوده است تاکید کرد: روسای سازمان‌ها نماینده وزیر صمت در استان‌ها هستند و انتظار می‌رود تشکل‌های هم‌خانواده مرتبط با وزارت ضمن برقراری ارتباط و همراهی و همکاری با روسای سازمان‌ها در مسائل این حوزه، مشکلات هر بخش را به ایشان منتقل کنند تا در زمان مناسب در مرکز مورد پیگیری قرار گیرد.

حسن پور با اشاره به فعالیت‌ها، پیگیری‌ها همچنین بازدیدهای میدانی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از طرح‌های صنعتی و معدنی، از عباس جرجانی به عنوان فردی جوان، پرانرژی، پرتلاش، پیگیر و دلسوز یاد کرد و افزود: قطعا با پیگیری‌های وی، طرح‌های صنعتی و معدنی که در این استان شکل گرفته به سرانجام خوبی خواهد رسید.

بر پایه این گزارش، ابتدای این نشست اعضای شورای هم‌خانواده سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به بیان مسائل و درخواست‌های خود در بخش‌های نظام مهندسی معدن، اتاق اصناف، بانک صنعت و معدن، شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره غله و بازرگانی و انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان پرداختند که مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز قول پیگیری این مسائل را داد.

در پایان این نشست حکم انتصاب عباس جرجانی به عنوان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی با امضای وزیر صمت از سوی مدیرکل امور استان‌های این وزارتخانه به وی اعطا شد.

عباس جرجانی که از تیر ماه امسال سرپرستی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی را برعهده داشت، اول آذر امسال با حکم وزیر صمت به سمت رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی منصوب شد.

وی پیش از آن مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان جنوبی بود و مدیرعاملی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی را در سوابق مدیریتی خود دارد.

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر به خراسان جنوبی از مجتمع فولاد قاینات نیز بازدید و میزان پیشرفت این طرح در حال اجرا را از نزدیک بررسی کرد.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.