لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

خیز سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال جدید

به گزارش شاتا به نقل از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور بر اساس این گزارش، معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت و رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور ضمن خوش آمدگویی به حاضران در این نشست گفت: به خاطر شرایط خاص بیماری کووید ۱۹ امسال نحوه برگزاری گردهمایی با سال‌های گذشته برای حفظ سلامتی افراد شرکت‌کننده و تک‌تک مردم عزیز تغییر کرده و به صورت وبینار برگزار می‌شود.

به گفته علیرضا شهیدی، درست است امسال از در کنار بودن پیشکسوتان علوم‌زمین محروم هستیم ولیکن این نیز خود تجربه‌ای جدید در برگزاری این همایش بزرگ ملی و بین‌المللی است.

وی در ادامه ضمن ارائه برنامه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی ایران در سال آینده گفت: سال آینده سال بسیار مهمی است و پایان برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور و همچنین پایان یک قرن و ورود به قرن جدید را شاهد خواهیم بود که امیدواریم ما در این سازمان بتوانیم منشاء خیر و برکت برای کشور باشیم.

معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت ضمن اشاره به برنامه‌های پیش‌روی سازمان متنبوع خود در بخش زمین‌شناسی تصریح کرد: ادامه برنامه‌های سال‌های گذشته در تولید اطلاعات پایه زمین‌شناسی که به صورت نقشه‌های زمین‌شناسی چاپ و منتشر می‌شود و همچنین تغییر مقیاس اطلاعات تولیدی در تمامی برداشت‌ها به مقیاس یک‌پنجاه‌ هزارم را در دستور کار خواهیم داشت.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور ادامه داد: به‌روزرسانی اطلس نقشه‌های ملی مخاطرات در زمینه‌های زلزله، سیل، فرونشست، آب و زمین‌لغزش و همچنین توجه جدی به بحث تغییرات اقلیم، تولید نقشه‌های ساحلی ژئوتوریسم و نقشه‌های آلاینده‌های زیست‌محیطی سواحل کاسپین، دریای عمان و خلیج‌فارس، احیای کمیته ملی چینه‌شناسی، دریافت کرسی یونسکو در بحث مقالات مخاطرات سواحل و آغاز تهیه نقشه‌های نسل دوم زمین‌شناسی همگام با کشورهای پیشرو از دیگر برنامه‌های سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در بخش مطالعات زمین‌شناسی در سال جدید خواهد بود.

شهیدی، درباره فعالیت‌های جاری سازمان متبوع خود در بخش اکتشاف گفت: آغاز برداشت‌های اکتشافی به صورت سیستماتیک در کشور که در این روش در هر سلول یک‌پنجاه هزارم اکتشافی 4 لایه فلزی، غیرفلزی، عناصر نادر خاکی و سنگ‌های غیرقیمتی برداشت می‌شود.

وی، تصحیح و به‌روزرسانی نقشه‌های ژئوشیمی را از دیگر برنامه‌های پیش‌روی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال آینده یاد کرد و گفت: واگذاری محدوده‌های معدنی این سازمان به بخش خصوصی جهت رونق بخشیدن به این بخش، آزادسازی محدوده‌های سازمان در راستای سیاست‌های مقام عالی وزارت صمت جناب آقای مهندس رزم‌حسینی، توسعه همکاری با بخش خصوصی در زمینه اکتشاف مواد معدنی و برداشت‌های ژئوفیزیک هوایی در جهت کمک به اکتشافات ذخایر پنهان نیز از دیگر دستورالعمل‌های سازمان در سال جدید در بخش اکتشاف است.

معاون وزیر صنعت و معدن و تجارت در ادامه درباره بخش منابع نیروی انسانی و برنامه‌های پیش‌روی این سازمان در این زمینه گفت: آموزش همکاران، توجه به دریافتی‌ها و بالابردن بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و بازسازی سازمان در بخش زیرساخت‌های کلان را در دستور کار داریم.

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور با بیان این‌که آزمایشگاه آنالیز نمونه‌های معدنی را به روزرسانی خواهیم کرد، افزود: ظرفیت آزمایشگاه‌های آنالیز نمونه‌های معدنی را از ۱۰ هزار عنصر به یکصد و ده هزار عنصر را افزایش خواهیم داد.

به گفته شهیدی، در بخش بین‌الملل نیز انعقاد قرارداد با دانشگاه سوربن فرانسه جهت آموزش نیروی انسانی و همچنین تهیه نقشه 3D زمین‌شناسی کشور را شاهد خواهیم بود.

شایان ذکر است، سی و نهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین‌المللی علوم‌زمین صبح امروز با حضور متخصصان و استادان داخلی و خارجی از کشورهای فرانسه، سوئد، ایتالیا و چین به صورت بین‌المللی و به وبینار آغاز به کار کرد.



سایر اخبار

رونمایی از اولویت‌های بخش معدن توسطمدرس‌خیابانی

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دستورات رئیس‌جمهور در حوزه فعال‌سازی معادن غیرفعال و توجه به معادن کوچک و متوسط، سرفصل اصلی فعالیت‌های بخش معدن است، گفت: تعداد معادن غیرفعال به کل معادن کشور به‌صورت مرتب در استان‌ها پایش خواهد شد.

کدام بخش اقتصاد ایران باوجود تحریم‌ها در سال ۹۸ بیش از ۹ میلیارددلار صادرات داشته است؟

سرپرست وزارت صمت از تدوین شاخص کارآمدی برای ارزیابی معادن خبر داد و گفت: سامانه اکتشافات معدنی نیز در دسترس عموم قرار خواهد گرفت تا اطلاعات سریع، متقن و متوازن توزیع شود. به گزارش روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، حسین مدرس‌خیابانی در بازدید از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، بخش معدن و صنایع معدنی را مهم‌ترین راه جدا شدن اقتصاد ایران از نفت دانست.

هدف‌گذاری تولید ۱۰ میلیارد یورو کالا در سال ۹۹

سیاست توسعه ساخت داخل کالا و تجهیزات در شرایط تحریم ظالمانه دشمن، فرصتی است که پیش روی تولید کنندگان کشور قرار گرفته و در این ارتباط وزارت صنعت دستیابی به بیش از ۱۰ میلیارد یورو داخلی سازی کالا و تجهیزات را دنبال می کند.

شرایط جدید برای تداوم اعتبار کارت‌های بازرگانی

سیاست جدید برای کارت‌های بازرگانی از سوی متولیان تجاری اعلام شد. در این راستا، عدم ایفای تعهد ارزی از سوی صادرکنندگان ابعاد تازه‌ای پیدا کرده و به نحوه استفاده از کارت بازرگانی از سوی تجار پیوند خورده است.

ماموریت سرپرست وزارت صمت برای اجرای دستورات رئیس‌جمهور

سرپرست وزارت صمت به‌دنبال دستور ویژه رئیس‌جمهور برای پیشبرد اهداف بخش صنعت، معدن و تجارت کشور، مسوول پروژه عملیاتی‌سازی دستورات رئیس‎جمهور را منصوب کرد.

فرمان جدید سرپرست وزارت صمت؛ امضای هرگونه قرارداد جدید ممنوع!

حسین مدرس‌خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیه‌ای هرگونه امضای قرارداد جدید، تفاهم‌نامه، لغو یا صدور ابلاغ جدید و نیز جابه‌جایی نیرو را در این وزارتخانه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.

خبر مهم سرپرست وزارت صنعت برای تولیدکنندگان؛ بانک مرکزی با واردات مواد اولیه بدون انتقال ارز موافقت کرد

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از موافقت بانک مرکزی با واردات مواد اولیه بخش تولید از روش بدون انتقال ارز خبر داد و گفت: با هماهنگی و نظارت بانک مرکزی، واردات مواد اولیه کارخانجات تولیدی با اولویت مواد موجود در بنادر کشور، بدون انتقال ارز امکان‌پذیر خواهد بود.

اطلاعیه مهم بانک مرکزی درباره واردات بدون انتقال ارز

اطلاعیه مهم بانک مرکزی درباره واردات بدون انتقال ارز

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

طبق لایحه بودجه اعلام شده برای سال ۹۸، شش میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان برای تامین سرمایه صندوق‌های بخش صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.

طبق لایحه بودجه اعلام شده برای سال ۹۸، شش میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان برای تامین سرمایه صندوق‌های بخش صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.

حقوق دولتی سال 1397 مواد معدنی معادن

حقوق دولتی سال 1397 مواد معدنی معادن