لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

بازار مواد معدنی تعریف چندانی ندارد
  معاون مدیرکل دفتر نظارت و امور بهره‌برداری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع قوانین و مقررات دست و پاگیر و تشویق به احداث واحدهای فرآوری می‌تواند در حل مشکلات بازار تاثیرگذار باشد.
به گزارش ماین نیوز، عباسعلی ایروانی به میزان تولید مواد معدنی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: کل معادن کشور 7500 عدد که از این میزان 5600 معدن فعال است. از این رو 370 میلیون تن تولید مواد معدنی داریم.

وی افزود: 2100 معدن غیر فعال است که این موضوع به دلیل مسائل منطقه‌ای و فنی به حالت تعطیل و نیمه تعطیل کشیده شده است.

وی ادامه داد: معارضین محلی، نبود بازار، مشکلات محیط زیستی و کمبود نقدینگی از جمله عواملی هستند که موجب این امر شده‌اند.

معاون مدیرکل دفتر نظارت و امور بهره‌برداری وزارت صنعت با بیان اینکه عمده‌ترین مشکلات حوزه معدن 2 نوع است، اظهار داشت: مواردی هم‌چون تهدید داخلی بهره‌بردار، تغییر کیفیت، نبود بازار، نداشتن توان مالی و نبود نقدینگی از جمله مشکلات داخلی است.

وی ادامه داد: منابع طبیعی، مشکلات محیط زیست، امنیت سرمایه‌گذاری و مواردی از این دست از جمله مشکلات خارج از حوزه بهره‌برداری معادن هستند.

ایروانی به ضعیت بازار اشاره کرد و گفت: بازار مصرف محل عرضه و تقاضاست یعنی اگر تولیدکننده به اندازه نیاز بازار تولید کند اما تجهیزات نداشته باشد، ماده تولید شده در دست بهره‌بردار می‌ماند.

وی افزود: هم‌چنین مواد معدنی ترکیب ثابتی ندارد و ممکن است ناخالصی داشته باشد که در این صورت خرید آن توجیه اقتصادی ندارد، بنابراین مصرف‌کننده به دنبال کیفیت بهتر می‌رود.

معاون مدیرکل دفتر نظارت و امور بهره‌برداری وزارت صنعت به راه‌حل‌های نسبی رفع این مشکلات اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری مصرف‌کنندگان مواد معدنی افزایش یابد تا در پی آن صنایع بالادستی و پایین دستی توسعه یابند.

وی تصریح کرد: هم‌اکنون طبق روال و در حدتوان با مسئولین منابع طبیعی جلساتی را برگزار می‌کنیم و هم‌چنین پی‌گیر معارضین محلی از طریق استانداری‌ها هستیم.

ایروانی افزود: هم‌چنین رفع قوانین و مقررات دست و پاگیر و تشویق به احداث واحدهای فرآوری می‌تواند در حل مشکلات بازار تاثیرگذار باشد.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.