لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

نارضایتی کوماتسو از بازار تجهیزات چین

به گزارش ماین نیوز، این وضعیت چالش این سازنده تجهیزات ژاپنی و همتایانش را در بازاری نشان می دهد که بیش از حد انتظار راکد شده است.

تتسوجی اوهاشی، مدیرعامل کوماتسو در مصاحبه ای به بلومبرگ اظهار کرد اوضاع در چین دشوارتر شده است و به نظر می رسد خود مشتریان این شرکت هم در مورد زمان آغاز پروژه‌های ساخت و ساز اطمینانی ندارند و گویا منتظرند پس از اجرا شدن پروژه ها، به خرید ماشین آلات اقدام کنند.

نگرانیهای کوماتسو در چین منعکس کننده نگرانیهای مشابه شرکت هیتاچی است که هفته گذشته اعلام کرد تقاضا برای دستگاههای حفاری در سه ماهه جاری تقریبا 50 درصد پایین سطح سال گذشته است.

کوماتسو در واکنش به شرایط چین اقدام به کاهش هزینه های نیروی کار کرده است در حالیکه هیتاچی نیمی از توان تولید کارخانه های چینی خود را غیرفعال کرده است.

کوماتسو و هیتاچی در ژاپن با رقیبان بین المللی مانند کاترپیلار و سانی هوی اینداستری رقابت می کنند. کوماتسو دومین سازنده بزرگ تجهیزات معدنی و ساخت و ساز در جهان است.

مدیرعامل کوماتسو گفته است احیای بازار جهانی تجهیزات معدنی هنوز مشاهده نشده و شرایط در سال آینده احتمالا دشوار خواهد ماند. کاترپیلار و کوماتسو فروش دامپ تراکهای بزرگ را که برای حمل مواد معدنی مانند سنگ آهن و مس استفاده می شوند در اختیاردارند در حالیکه هیتاچی بزرگترین سهم را در فروش دستگاههای حفاری بسیار بزرگ دارد.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.