لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

قانون عجیب واردات ماشین‌آلات معدنی

به گزارش ماین نیوز، عبدالرضا صالحی با اشاره به اینکه در حال حاضر سن ماشین آلات معدنی به 40 تا 50 سال می رسد، گفت: نزدیک به دو سال پیش و همزمان با روی کار آمدن دولت یازدهم، قرار شد برای واردات ماشین آلات جدید و به روز معادن 360 میلیارد تومان وام به واردکنندگان پرداخت شود.

وی افزود: این تصمیم برای ارائه تسهیلات از طریق ایمیدرو و با تفاهم دو بانک ملت و تجارت و با ضمانت صندوق بیمه توسعه معادن اتخاذ شد، اما تا کنون یک ریال از این رقم هم به واردکنندگان ماشین آلات پرداخت نشده است.

صالحی با بیان اینکه سالهاست هیچ سرمایه گذاری جدی در بخش نوسازی و بهسازی ماشین آلات و تجهیزات معدنی در کشور انجام نشده است، اظهار کرد: در طول سالهای تحریم هیچ چاره‌ای جز خرید ماشین آلات چینی نامرغوب نداشته‌ایم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان و واردکنندگان ماشین آلات معدنی با تاکید بر اینکه مشکل معدن و فعالیت های معدنی در کشور تنها به دلیل تحریم ها نیست، تصریح کرد: اصلی ترین مشکلات بخش معدن از تحریم های داخلی نظیر اعمال قوانین زائد و دست و پاگیر نشات می گیرد؛ به طور نمونه ماشین آلات معدنی در فهرست خودروهای سواری و لوکس طبقه بندی شده است.

به گفته صالحی براساس آیین نامه واردات خودرو، تعرفه ورود یک ماشین سنگین معدنی همانند یک خودروی سواری 20 درصد تعیین شده است.

وی افزود: این دیدگاه قانونی در حالی وجود دارد که در همه جای دنیا ماشین آلات و تجهیزات معدنی به عنوان یک ابزار برای اشتغالزایی و درآمدزایی تلقی می شود.

این فعال بخش تولید و واردات ماشین آلات معدنی رفع قوانین غیرکارشناسی در بخش معادن و فعالیت های معدنی را خواستار شد



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.