لطفا منتظر بمانید ...

موفقیت کشور در بومی‌سازی فناوری خردکردن سنگ‌های معدنی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وی با اشاره به این که تنوع سنگ در کشور زیاد است، افزود: صنعت سنگ یک زنجیره کامل است که از تولید در معادن و فرآوری در کارخانه‌ها و بازاریابی، باید با هم دیده شود و اگر با هم نبینیم نمی‌توانیم به هدف نهایی برسیم.

بستامی ادامه داد: اکنون حدود ۱۹۰ هزار متر مربع تولید سنگ برش خورده در کارخانه داریم و ۴۰۰ هزار نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این کارخانه‌ها اشتغال دارند.

وی گفت: باید توجه کنیم که به علت چالش‌ها و مشکلاتی که در این صنعت داریم از بازار و رقبا که کارخانه و معادن دارند، عقب نمانیم و اولین راه این است که باید به اکتشافات تحت‌الارضی پرداخته شود.

بستامی افزود: در صنعت سنگ بیشتر روی اکتشافات سطح‌الارضی کار می‌کردند آنچه را که می‌دیدند اکتشاف و حین استخراج تکمیل می‌کردند پله‌ها را برش می‌دادند و این محصول را استخراج می‌کردند.

وی ادامه داد: برای اینکه بیشتر ذخایر ما ذخایر عمیق هستند، حتماً باید از طریق روش‌های اکتشافی به تکمیل ذخایر سنگ در کشور بپردازیم.

بستامی گفت: در صنعت سنگ و معدن با مشکل نیروی متخصص و کارگری و حوزه کارشناسی مواجه هستیم، در حوزه کارشناسی که وظیفه تخصصی نظام‌مهندسی است گام‌ها را برداشته‌ایم، سامانه جامع آموزش را طراحی کردیم و همکارانی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند یا هم اکنون در این صنعت مشغول هستند، بازآموزی می‌کنیم.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن افزود: یک تفاهم‌نامه با انجمن سنگ منعقد کردیم و در حوزه کارگری هم، چه در معدن و چه در کارخانه این آموزش‌ها را در همان محل می‌دهیم.

بستامی گفت: در کشور اطلس جامعی درخصوص سنگ نداریم که به روز باشد اطلس‌هایی که داریم قدیمی‌اند و قابل استفاده نیستند، باید اطلس سنگ به روز باشد و هر شش ماه یک بار بتوانیم محصولاتی را که در کشور وجود دارند، معرفی کنیم.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.