لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

اجرای سیستم مدیریت طرح های معدنی با همکاری دانشگاه

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از ایمیدرو، خداداد غریب پور در جلسه مجمع عمومی عادی سالانه ایمیدرو که با حضور اعضا، بازرس و حسابرس قانونی برگزار شد، تصریح کرد: با انجمن مدیریت پروژه در حال استقرار مدیریت پروژه در ایمیدرو هستیم که هدف آن ایجاد شفافیت، کنترل هزینه، کنترل پروژه، شفافیت امور بین کارفرما و پیمانکار و کنترل پیشرفت فیزیکی پروژه ها است.

وی افزود: به نظر می رسد با استقرار چنین سیستمی در سایر حوزه ها و دستگاه های دولتی، بسیاری از مشکلات مربوط به هزینه کرد، کنترل هزینه ها و پیشرفت طرح ها برطرف می شود.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت به تحقیقات اخیری که درباره جایگاه سازمان های توسعه ای جهان انجام شده اشاره کرد و افزود: نتیجه تحقیقاتی که به تازگی از سوی دانشگاه امیر کبیر (به سرپرستی دکتر کاوه محمد سیروس استادیار دانشکده مهندسی) انجام شده نشان می دهد حتی کشورهای توسعه یافته دارای سازمان های توسعه ای هستند.

به گفته وی، ژاپن، ایتالیا و نیز ایرلند، کره جنوبی، آفریقای جنوبی و مالزی به رغم اینکه از سیستم سرمایه داری برای هدایت کشورهای خود بهره می برند، از سازمان های توسعه ای دولتی برخوردارند.

مدل توسعه حوزه های جدید

غریب پور اظهار داشت: سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی (گوهرسنگ ها) و نیز سنگ های تزیینی حوزه های جدیدی است که ایمیدرو در حال توسعه آن ها است. وی تاکید کرد: بر اساس مدل توسعه ای ایمیدرو، بخش خصوصی تمامی مراحل اجرا را برعهده دارد و این سازمان تنها به ارایه کمک های در حوزه های آموزشی، پژوهشی و تحلیل داده ها می پردازد.

به گفته غریب پور،‌ ایجاد ۵۰۰ هزار شغل در گوهر سنگ ها طی ۵ تا ۶ سال آینده پیش بینی شده است.

وی یادآور شد: ۱۶۰ نفر در حوزه گوهر سنگ ها در فردوس آموزش دیده اند که همگی اکنون مشغول به کارند.

رییس هیات عامل ایمیدرو همچنین گفت: فعال سازی معادن سنگ تزیینی غیرفعال نیز جزو برنامه های ایمیدرو است که از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در حال اجرا است.

غریب پور درباره مهیا شدن زمینه پشتیبانی بیشتر از معادن کوچک گفت: سرمایه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی سال قبل با مصوبات مجمع به ۳۵۰ میلیارد تومان رسید و امسال به 500 میلیارد تومان می رسد.

وی ادامه داد: در گام بعد افزایش سرمایه، به هزار میلیارد تومان افزایش می یابد که بدین ترتیب صندوق بیمه می تواند به ترتیب تا ۳ هزار میلیارد و ۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات در اختیار بنگاه های کوچک معدنی ارایه دهد.

رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: ایجاد کنسرسیوم اکتشاف با راهبری ایمیدرو انجام شد به طوری بدون هزینه دولت، بنگاه های بزرگ اقدام به سرمایه گذاری در این حوزه کنند.

به گفته وی، ایمیدرو در راستای راهبری و نیز با استفاده تجربه سال های اخیر، در برخی واحدها به جای واگذاری سهام، اقدام به «واگذاری مدیریت» کرده که نتایج ارزنده ای در پی داشته است.

وی افزود: ایمیدرو سال گذشته ۴۴۰۰ میلیارد تومان از بدهی سال های پیش از آن را به خزانه پرداخت کرد این در حالی است که مبالغ حاصل از خصوصی سازی به ایمیدرو بازنگشته‌ است.

دو اقدام مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی

غریب پور به دو اقدام مرکز تحقیقات و فرآوری مواد معدنی اشاره کرد و گفت: راه اندازی پایلوت استحصال عناصر نادر و همچنین ایجاد واحدهای فرآوری سیار (موبایل) در معادن کوچک، دو اقدام قابل توجه این مرکز است.

افزایش اعتبارات زیربناها

وی همچنین درباره بخش زیربناها با ابراز تشکر از افزایش اعتبارات این بخش از سوی سازمان برنامه و بودجه، اظهار داشت: ایمیدرو از سال گذشته اعتبارات بخش زیربناهای معادن را به طور قابل ملاحظه‌ای افزایش داده است.

غریب پور تصریح کرد: این سازمان با مشارکت سرمایه گذاران خصوصی در حال توسعه زیربناها در خطوط جاده ای و آهن در سنگان است.

وی درباره حقوق دولتی گفت: این سازمان توسعه پیگیر توسعه بخش معدن است از این رو پیشنهاد می کند که در شرایط حاضر موضوع افزایش حقوق دولتی معادن با احتیاط بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.

غریب پور به طرح فعال سازی معادن کوچک اشاره کرد و اظهار داشت:‌ سال گذشته 146 معدن احیا شد و امسال برنامه احیای 200 معدن را پیش رو داریم.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت در ادامه گفت: سال گذشته به رغم اینکه شاهد افزایش تولید شدیم اما حوادث رشد ناچیزی داشته است.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت گفت: در حال انجام اقداماتی برای تثبیت جایگاه شرکت های معدن و صنایع معدنی در بورس هستیم.

به گفته وی، تشکیل صندوق های بازارگردان برای حمایت از بازار بورس، انجام شده است.

40میلیون یورو قرارداد شرکت ها با هپکو

غریب پور درباره همکاری با شرکت هپکو، اعلام کرد: شرکت های معدنی با راهبری ایمیدرو بیش از ۴۰ میلیون یورو قرارداد با هپکو منعقد کرده اند.



سایر اخبار

پیش‌نیاز استخراج از معادن چیست؟

مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران دارای زنجیره کاملی از مطالعات فرآوری مواد معدنی از آزمایشگاه شناسایی و آنالیز معدنی تا مطالعات کانی‌شناسی، فرآوری، محیط‌زیست، پایلوت فرآوری و همچنین کارگاه ساخت که به بحث توسعه فناوری و ساخت تجهیزات می‌پردازد را در اختیار دارد.

پرداخت ۱۷.۶ هزار میلیارد ریال به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت‌ماه در مجموع مبلغ ۱۷.۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۴۶۵ واحد در قالب پروژه رونق تولید پرداخت شده است.

معادن کوچک و متوسط سهم ۶۵ درصدی از استخراج را دارند

براساس آمار وزارت صنعت، معدن وتجارت، معادن کوچک و متوسط سهم میانگین ۶۵ درصدی از میزان استخراج سالیانه با حدود ۲۶۰ میلیون تن را به خود اختصاص داده‌اند.

چالش‌های معدنکاری، محیط‌زیست و توسعه پایدار

یکی از مهمترین و اساسی‌ترین پایه‌های اقتصاد هر کشور را منابع معدنی آن کشور تشکیل می‌دهند. نقش معادن دررشد اقتصادی بسیار جدی و راهبردی است و بهره‌برداری از معادن کشور یک ضرورت انکارناپذیر در توسعه اقتصادی محسوب می‌شود.

نیاز به هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی برای تحقق رشد اقتصادی

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای تحقق رشد اقتصادی مطلوب به هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.

سهم بخش تعاون از شاغلان معادن چقدر است؟

تعداد شاغلان معادن درسال۹۷، ۹۹۷۳۴ نفر بوده که سهم بخش تعاون از این تعداد۴.۱ درصد می باشد. تعداد شاغلان این معادن در سال ۹۷، حدود۱.۴ درصد نسبت به سال ۹۶، افزایش داشته است.

حال و روز «اصفهان» به عنوان قطب سنگ های تزئینی/ « خداداد غریب پور » مدیر عملیاتی است

استان اصفهان، در کنار آذربایجان شرقی و مرکزی، جزو استان هایی است که در حوزه استخراج سنگ تزئینی و ساختمانی، پیشگام تلقی می شود و این چند استان، قطب های تولید سنگ کشورمان هستند.

درخواست فعالان صنعت معدن از وزارت صنعت برای تسهیل صادرات

رییس خانه معدن ایران گفت: امروز کشور در حلقه تحریم های ظالمانه دشمن قرار دارد و بحران کرونا نیز از اسفندماه نیز آثار منفی خود را بروز داده، بنابراین در این شرایط انتظار اهل حرفه از مدیریت جدید وزارت صنعت تسهیل امر صادرات است.

معاون وزیر صنعت: از سرمایه‌گذاری بر روی فرآوری سنگ‌های تزیینی حمایت می‌کنیم

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اینکه سنگ‌های تزیینی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، گفت: از هرگونه سرمایه‌گذاری بر روی فرآوری اینگونه سنگ‌ها حمایت می‌کنیم.

پوشش ریسک سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدنی استارت‌آپ‌ها

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت اعلام کرد: سازمان ایمیدرو آمادگی دارد تا بوسیله صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی علاوه بر ارایه تسهیلات به دانش بنیان‌ها، ریسک سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در همکاری با استارت آپ‌ها را پوشش دهد.

تهدید کرونا، فرصت اقتصادی برای ایران است

معاون بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان گفت: شیوع بیماری کرونا بعد از حوزه سلامت، بیشترین تاثیر را در حوزه اقتصاد گذاشته و تمام کشورها از جمله ایران به یقین رسیده‌اند که دوران پُرتلاطمی در حوزه اقتصادی خواهند داشت اما تجربه تاریخی بشر و به‌ویژه دوران دفاع مقدس و تحریم‌های ظالمانه چندین ساله علیه کشور به ما آموخت که بهترین درس‌ها را از بدترین شرایط می‌گیریم.