لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

استاندار : بزرگترین نگرانی اصفهان کمبود آب است

عباس رضایی روز چهارشنبه در آیین آغاز طرح توسعه فولاد امیرکبیر کاشان تاکید کرد: ضمن احترام کامل به استان‌های مجاور و مردم متدین آنها، نمی‌خواهیم مدیون آنها بشویم و هیچ حق اضافه‌ای هم نمی‌خواهیم؛ بلکه وظیفه داریم یک قطره آب کمتر مصرف کنیم و یک قطره  آب بیشتر به استان اصفهان بیاوریم.

وی افزود: شمال استان اصفهان به ویژه اردستان البته در ۲ سال گذشته شاهد بارندگی‌های خوبی بود اما برای توسعه کاشان و آینده این شهر بزرگترین نگرانی موجود کمبود آب است.

استاندار اصفهان بیان کرد: مسئولان برای کمبود آب در این استان باید یک فکر اساسی و چاره‌اندیشی کنند، چون در واقع این استان و یک تمدن در معرض خطر است.

وی بزرگترین مشکل اصفهان را فرو نشست زمین برشمرد و تصریح کرد: برای ساخت فرودگاه اصفهان میلیون‌ها تومان از بودجه بیت‌المال هزینه شد اما این فرودگاه و همچنین دشت مهیار در حال فرونشست است.

رضایی اضافه کرد: اگر خدایی ناخواسته حادثه‌ای مانند ۲۰ سانتی‌متر فرونشست در میدان امام اصفهان رخ دهد، معاندان نظام و ضدانقلاب که نشسته‌اند تا از هیچ کوه بسازند، برای نظام دسیسه می‌سازند.

وی کاشان را پاره تن استان دانست و اظهارداشت: از روزی که مسئولیت استانداری اصفهان را پذیرفته‌ام، ذره‌ای تفاوت بین کاشان، اصفهان یا نجف‌آباد نگذاشتم و این وظیفه قانونی و شرعی است و برای توسعه طرح فولاد امیرکبیر هم با تمام وجود دفاع کردم.

استاندار اصفهان تاکید کرد: اصفهان، نجف‌آباد یا کاشان برای ما مطرح نیست و اگر چنین چیزی باشد، مدیون هستیم و فردای قیامت باید پاسخگو باشیم.

وی بیان کرد: همه ما سربازان نظام مقدس جمهوری اسلامی و مدیون این نظام هستیم؛ به عنوان سربازان نظام در هر کجا که مسئولیت داریم، به ویژه برای اجرایی کردن دیدگاه رهبر معظم انقلاب، وظیفه شرعی است که نهایت تلاش خود را به کار گیریم.

رضایی با اشاره به شعار جهش تولید ادامه داد: چهارشنبه هر هفته برای همین هدف از واحدهای تولیدی بازدید و نشست ستاد تسهیل موانع به طور منظم برگزار می‌شود که اصفهان در این زمینه بیشترین کارکرد را  در کشور داشته است.

وی به فعالیت ۸۱۰ واحد تولیدی در کاشان با اشتغال بیش از ۴۵ هزار نفر و ۱۵ هزار واحدصنفی با بیش از ۵۰ هزار نفر اشتغال اشاره کرد و گفت: این منطقه به عنوان بزرگترین قطب تولید کشور و دومین قطب فرش ماشینی در جهان است که برای برطرف کردن مشکلات این واحدها افزون بر نگارش ۲۳ نامه، چهار بار با رئیس بانک مرکزی و سه بار با وزیر صمت نشست برگزار شده است.

استاندار اصفهان اصفهان همچنین از کاشان به عنوان بزرگترین قطب تولید گلاب، عرقیات گیاهی و اسانس در کشور نام برد و تاکید کرد: نمی‌توانیم نسبت به این شهرستان بی‌تفاوت باشیم.

وی به کشت زعفران در استان اشاره کرد و افزود: چون تجربه استان خراسان را در این زمینه نداریم باید آن را در منطقه کاشان فرآوری کنیم و از تجربه باریج اسانس کاشان بهره ببریم.

رضایی با اشاره به شرایط اقتصادی دشوار کنونی ادامه داد: با وجود اینکه با شدیدترین و ناجوانمردانه‌ترین تحریم‌های دشمن و بیماری کرونا روبه‌رو هستم، روند تولیدات در کشور خوب است و حق نداریم نیروی خود را بیهوده هدر دهیم.

وی گفت: همه دولت و نظام یکی هستیم و باید همه باهم وفاق، همدلی، پشتیبانی، هم‌زبانی و هماهنگی داشته باشیم تا دشمن نتواند ضربه‌ای وارد کند.

استاندار اصفهان بیان کرد: ممکن است خطایی از ما سر بزند، اما باید به یکدیگر تذکر بدهیم و با همفکری هدف مد نظر مقام معظم رهبری را اجرا و دین خود را به مردم ادا کنیم.

استاندار اصفهان همچنین در دیدار با امام جمعه کاشان گفت: نگاه و نگرش امام جمعه جدید کاشان به مسائل اجرایی زبانزد همه است و وفاق، همدلی و همزبانی و سرعت توسعه به برکت وجود ایشان در این منطقه بیش از پیش شده است.

وی افزود: ظرفیت‌های بسیاری برای توسعه و پیشرفت در کاشان وجود دارد و همه ما باید دست به دست هم دهیم تا روند پیشرفت و توسعه در این منطقه شتاب بیشتری پیدا کند.

به گزارش ایرنا، طرح توسعه شرکت فولاد امیرکبیر در آیینی با حضور رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، استاندار اصفهان و جمعی از مسئولان شهرستانی کلنگ‌زنی شد.

این طرح که با برآورد اعتبار ۱۲ میلیون یورو (سه هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال) به اجرا در می‌آید، شامل ساخت خط نورد سرد به ظرفیت ۲۵۰ هزار تن (افزایش نورد تا سالانه ۵۰۰ هزار تن)، توسعه خط اسیدشویی تا ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال، ساخت کارگاه سنگ‌زنی و آماده‌سازی غلتک‌های نورد است.

اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهره برداری با سرمایه گذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی صنعتی ترین استان کشور بشمار می‌آید.

شهرستان ۳۶۸ هزار نفری کاشان با نزدیک به یک‌هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و معدنی، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.



سایر اخبار

پیش‌نیاز استخراج از معادن چیست؟

مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران دارای زنجیره کاملی از مطالعات فرآوری مواد معدنی از آزمایشگاه شناسایی و آنالیز معدنی تا مطالعات کانی‌شناسی، فرآوری، محیط‌زیست، پایلوت فرآوری و همچنین کارگاه ساخت که به بحث توسعه فناوری و ساخت تجهیزات می‌پردازد را در اختیار دارد.

پرداخت ۱۷.۶ هزار میلیارد ریال به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت‌ماه در مجموع مبلغ ۱۷.۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۴۶۵ واحد در قالب پروژه رونق تولید پرداخت شده است.

معادن کوچک و متوسط سهم ۶۵ درصدی از استخراج را دارند

براساس آمار وزارت صنعت، معدن وتجارت، معادن کوچک و متوسط سهم میانگین ۶۵ درصدی از میزان استخراج سالیانه با حدود ۲۶۰ میلیون تن را به خود اختصاص داده‌اند.

چالش‌های معدنکاری، محیط‌زیست و توسعه پایدار

یکی از مهمترین و اساسی‌ترین پایه‌های اقتصاد هر کشور را منابع معدنی آن کشور تشکیل می‌دهند. نقش معادن دررشد اقتصادی بسیار جدی و راهبردی است و بهره‌برداری از معادن کشور یک ضرورت انکارناپذیر در توسعه اقتصادی محسوب می‌شود.

نیاز به هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی برای تحقق رشد اقتصادی

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای تحقق رشد اقتصادی مطلوب به هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.

سهم بخش تعاون از شاغلان معادن چقدر است؟

تعداد شاغلان معادن درسال۹۷، ۹۹۷۳۴ نفر بوده که سهم بخش تعاون از این تعداد۴.۱ درصد می باشد. تعداد شاغلان این معادن در سال ۹۷، حدود۱.۴ درصد نسبت به سال ۹۶، افزایش داشته است.

حال و روز «اصفهان» به عنوان قطب سنگ های تزئینی/ « خداداد غریب پور » مدیر عملیاتی است

استان اصفهان، در کنار آذربایجان شرقی و مرکزی، جزو استان هایی است که در حوزه استخراج سنگ تزئینی و ساختمانی، پیشگام تلقی می شود و این چند استان، قطب های تولید سنگ کشورمان هستند.

درخواست فعالان صنعت معدن از وزارت صنعت برای تسهیل صادرات

رییس خانه معدن ایران گفت: امروز کشور در حلقه تحریم های ظالمانه دشمن قرار دارد و بحران کرونا نیز از اسفندماه نیز آثار منفی خود را بروز داده، بنابراین در این شرایط انتظار اهل حرفه از مدیریت جدید وزارت صنعت تسهیل امر صادرات است.

معاون وزیر صنعت: از سرمایه‌گذاری بر روی فرآوری سنگ‌های تزیینی حمایت می‌کنیم

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اینکه سنگ‌های تزیینی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، گفت: از هرگونه سرمایه‌گذاری بر روی فرآوری اینگونه سنگ‌ها حمایت می‌کنیم.

پوشش ریسک سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدنی استارت‌آپ‌ها

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت اعلام کرد: سازمان ایمیدرو آمادگی دارد تا بوسیله صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی علاوه بر ارایه تسهیلات به دانش بنیان‌ها، ریسک سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در همکاری با استارت آپ‌ها را پوشش دهد.

تهدید کرونا، فرصت اقتصادی برای ایران است

معاون بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان گفت: شیوع بیماری کرونا بعد از حوزه سلامت، بیشترین تاثیر را در حوزه اقتصاد گذاشته و تمام کشورها از جمله ایران به یقین رسیده‌اند که دوران پُرتلاطمی در حوزه اقتصادی خواهند داشت اما تجربه تاریخی بشر و به‌ویژه دوران دفاع مقدس و تحریم‌های ظالمانه چندین ساله علیه کشور به ما آموخت که بهترین درس‌ها را از بدترین شرایط می‌گیریم.