لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

امضای ۸۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی معدنی در ۱۸ ماه گذشته

خداداد غریب پور روز دوشنبه در واکنش به درج خبری تحت عنوان «اختصاص اندک منابع به تحقیق و توسعه در فعالیت‌های معدنی» در ۲۷ مهر ماه، اظهار داشت: مطالب ارائه شده براساس داده های مربوط به سال‌های ۹۴- ۱۳۷۵ و برمبنای یک تحقیق دانشگاهی بوده است.

وی تصریح کرد: براساس مستندات موجود، آمار عملکرد سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی نشان می‌دهد که  در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ بالغ ‌بر ۲۱۹ قرارداد پژوهشی با رقم معادل ۸۵۰ میلیارد ریال با دانشگاه‌های مختلف امضا شده است.
 به گفته غریب‌پور، از مجموع  قراردادها تعداد ۳۶ پروژه به ارزش حدود ۱۴۲ میلیارد ریال مربوط به سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است که با دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، صنعتی امیرکبیر، جهاد دانشگاهی، انجمن مهندسی معدن، تربیت مدرس، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، امام خمینی (ره)، کاشان، صنعتی همدان، گلپایگان و دانشگاه آزاد اسلامی امضا شده است.
وی افزوده است: همچنین در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ شرکت‌های «فولاد مبارکه» ۵۳ پروژه، «گل گهر» ۳۰، «مس سرچشمه» ۲۸، «ذوب آهن اصفهان» ۱۶ و «شرکت تهیه و تولید مواد معدنی» ۱۲ پروژه، شرکت «مس سونگون» ۱۱ پروژه، «آلومینای ایران» ۱۰، «فولاد خراسان» ۹، «فولاد خوزستان» هفت، «چادرملو» پنج و «فولاد آلیاژی ایران» دو پروژه با دانشگاه‌ها امضا کرده‌اند.
غریب پور اضافه کرد: در حوزه بهره وری نیز ایمیدرو پروژه های پژوهشی را تعریف و اجرا کرد که طراحی مدلی برای شناسایی اولویت‌های مرتبط با موضوع ارتقاء بهره‌وری تولید محصولات مختلف صنایع معدنی کشور با هدف تعریف پروژه‌های پژوهشی مجزا برای ارتقاء بهره‌وری تولید در موارد اولویت‌دار،  راهکارهای بهبود مدیریت تعمیرات و نگهداری به‌منظور کاهش از کارافتادگی ماشین آلات در معادن ایمیدرو بهمراه  ارزیابی، تحلیل و ارائه مدل مدیریت پسماند فعالیت ها و فرآیندهای معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و شرکت های تابعه بخشی از طرح هاست.

به گفته وی،  بررسی امکان بازیابی و استحصال باطله‌های معدن تراورتن انگوران (زنجان) و تبدیل آن به محصولات باارزش افزوده،  تدوین برنامه توسعه توانمندی های فناوری و مهندسی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران،  بررسی نقش سازمان های توسعه ای در ارتقای بهره وری، هم افزایی و رقابت پذیری بنگاه های معدنی و صنایع معدنی از دیگر موارد در این ارتباط است.
غریب پور گفت: علاوه بر موارد مزبور در زمینه بهره وری همه ساله جایزه بهره وری معادن و صنایع معدنی ایران با هدف شناسایی شرکت‌های بهره‌ور و پروژه های بهبود بهره وری برتر در سطح شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی تعریف و اجرا می شود و براساس نتایج اجرای این فرایند ارزیابی، تعداد زیادی پروژه بهبود بهره وری در سطح شرکت‌ها تعریف می شود.



سایر اخبار

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد اکتشافات معدنی به 60 میلیارد تن خواهد رسید

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در حوزه معدن ۶۳ ماده معدنی در کشور داریم که شامل ۳۷ میلیارد تن منابع شناسایی شده است.

نمایشگاه معدن و صنایع معدنی توسط وزیر صنعت افتتاح شد

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته توسط وزیر صنعت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

وزیر صنعت: بخش معدن بستری برای سرمایه‌گذاری جدید است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امروز بخش معدن و صنایع معدنی قابلیت همپایی با نفت را برای تحصیل ارز و ایجاد اشتغال دارد و در واقع بستری برای سرمایه‌گذاری جدید محسوب می‌شود.

ضرورت ایجاد فضای شفاف برای مزایده معادن

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات ‌‌معدنی کشور از فضای شفاف برای مزایده معادن خبر داد.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت اعلام کرد برنامه وزارت صمت برای حمایت از بازار سرمایه

معاون طرح و برنامه اعلام کرد؛ جهت‌گیری کلی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت حمایت از بازار سرمایه و تقویت عرضه در این بازار است.

نقشه‌های شناسایی و پیجویی مواد معدنی الشتر، الیگودرز و بروجرد تهیه خواهد شد

مدیر مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی لرستان درباره فعالیت‌های اکتشافی گفت: در راستای طرح‌های اکتشافی استان، شناسایی و پی‌جویی پتانسیل‌های معدنی استان لرستان با توان کارشناسی و مالی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و استان آغاز شده است.

امور معادن باید همچون گذشته سیر صعودی را طی کند/ ایثار و از خودگذشتگی هنگام حوادث در بخش معدن جلوه گر می شود

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت گفت: امیدوارم بتوانم با همکاری همه اساتید و دست‌اندرکاران بخش معدن شرایطی را فراهم کنیم که این حوزه سیر صعودی را همچون گذشته طی کند و به آن جایگاهی که لیاقتش را در کشور دارد، برسد.

استعفای معاون معدنی وزیر صمت تایید شد

نامه استعفای اسماعیلی تایید شده، اما هنوز به طور رسمی این موضوع اطلاع رسانی نشده است.

وزیر صنعت:در صورت رفع تحریم‌ها نیز از حمایت از تولید داخل دست نمی‌کشیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاست وزارت صنعت تقویت تولید داخل است و حتی اگر تحریم‌ها برداشته شود، از این سیاست، دنباله‌روی خواهد کرد.

رشد اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت صمت در لایحه بودجه ۱۴۰۰

دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس از رشد ۴/۴۵ درصدی اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت صنعت، معدن و تجارت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به نسبت سال گذشته خبر داد.

بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط چقدر تسهیلات گرفتند؟

بر پایه آمارهای اعلامی وزارت صنعت معدن و تجارت، طی ۲۲ ماه گذشته منتهی به پایان آذرماه ۹۹، بابت تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، در راستای «اقتصاد مقاومتی» ۷۵ هزار و ۸۰۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.