لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

امضای ۸۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی معدنی در ۱۸ ماه گذشته

خداداد غریب پور روز دوشنبه در واکنش به درج خبری تحت عنوان «اختصاص اندک منابع به تحقیق و توسعه در فعالیت‌های معدنی» در ۲۷ مهر ماه، اظهار داشت: مطالب ارائه شده براساس داده های مربوط به سال‌های ۹۴- ۱۳۷۵ و برمبنای یک تحقیق دانشگاهی بوده است.

وی تصریح کرد: براساس مستندات موجود، آمار عملکرد سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی نشان می‌دهد که  در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ بالغ ‌بر ۲۱۹ قرارداد پژوهشی با رقم معادل ۸۵۰ میلیارد ریال با دانشگاه‌های مختلف امضا شده است.
 به گفته غریب‌پور، از مجموع  قراردادها تعداد ۳۶ پروژه به ارزش حدود ۱۴۲ میلیارد ریال مربوط به سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است که با دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، صنعتی امیرکبیر، جهاد دانشگاهی، انجمن مهندسی معدن، تربیت مدرس، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، امام خمینی (ره)، کاشان، صنعتی همدان، گلپایگان و دانشگاه آزاد اسلامی امضا شده است.
وی افزوده است: همچنین در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ شرکت‌های «فولاد مبارکه» ۵۳ پروژه، «گل گهر» ۳۰، «مس سرچشمه» ۲۸، «ذوب آهن اصفهان» ۱۶ و «شرکت تهیه و تولید مواد معدنی» ۱۲ پروژه، شرکت «مس سونگون» ۱۱ پروژه، «آلومینای ایران» ۱۰، «فولاد خراسان» ۹، «فولاد خوزستان» هفت، «چادرملو» پنج و «فولاد آلیاژی ایران» دو پروژه با دانشگاه‌ها امضا کرده‌اند.
غریب پور اضافه کرد: در حوزه بهره وری نیز ایمیدرو پروژه های پژوهشی را تعریف و اجرا کرد که طراحی مدلی برای شناسایی اولویت‌های مرتبط با موضوع ارتقاء بهره‌وری تولید محصولات مختلف صنایع معدنی کشور با هدف تعریف پروژه‌های پژوهشی مجزا برای ارتقاء بهره‌وری تولید در موارد اولویت‌دار،  راهکارهای بهبود مدیریت تعمیرات و نگهداری به‌منظور کاهش از کارافتادگی ماشین آلات در معادن ایمیدرو بهمراه  ارزیابی، تحلیل و ارائه مدل مدیریت پسماند فعالیت ها و فرآیندهای معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و شرکت های تابعه بخشی از طرح هاست.

به گفته وی،  بررسی امکان بازیابی و استحصال باطله‌های معدن تراورتن انگوران (زنجان) و تبدیل آن به محصولات باارزش افزوده،  تدوین برنامه توسعه توانمندی های فناوری و مهندسی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران،  بررسی نقش سازمان های توسعه ای در ارتقای بهره وری، هم افزایی و رقابت پذیری بنگاه های معدنی و صنایع معدنی از دیگر موارد در این ارتباط است.
غریب پور گفت: علاوه بر موارد مزبور در زمینه بهره وری همه ساله جایزه بهره وری معادن و صنایع معدنی ایران با هدف شناسایی شرکت‌های بهره‌ور و پروژه های بهبود بهره وری برتر در سطح شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی تعریف و اجرا می شود و براساس نتایج اجرای این فرایند ارزیابی، تعداد زیادی پروژه بهبود بهره وری در سطح شرکت‌ها تعریف می شود.



سایر اخبار

رونمایی از اولویت‌های بخش معدن توسطمدرس‌خیابانی

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دستورات رئیس‌جمهور در حوزه فعال‌سازی معادن غیرفعال و توجه به معادن کوچک و متوسط، سرفصل اصلی فعالیت‌های بخش معدن است، گفت: تعداد معادن غیرفعال به کل معادن کشور به‌صورت مرتب در استان‌ها پایش خواهد شد.

کدام بخش اقتصاد ایران باوجود تحریم‌ها در سال ۹۸ بیش از ۹ میلیارددلار صادرات داشته است؟

سرپرست وزارت صمت از تدوین شاخص کارآمدی برای ارزیابی معادن خبر داد و گفت: سامانه اکتشافات معدنی نیز در دسترس عموم قرار خواهد گرفت تا اطلاعات سریع، متقن و متوازن توزیع شود. به گزارش روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، حسین مدرس‌خیابانی در بازدید از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، بخش معدن و صنایع معدنی را مهم‌ترین راه جدا شدن اقتصاد ایران از نفت دانست.

هدف‌گذاری تولید ۱۰ میلیارد یورو کالا در سال ۹۹

سیاست توسعه ساخت داخل کالا و تجهیزات در شرایط تحریم ظالمانه دشمن، فرصتی است که پیش روی تولید کنندگان کشور قرار گرفته و در این ارتباط وزارت صنعت دستیابی به بیش از ۱۰ میلیارد یورو داخلی سازی کالا و تجهیزات را دنبال می کند.

شرایط جدید برای تداوم اعتبار کارت‌های بازرگانی

سیاست جدید برای کارت‌های بازرگانی از سوی متولیان تجاری اعلام شد. در این راستا، عدم ایفای تعهد ارزی از سوی صادرکنندگان ابعاد تازه‌ای پیدا کرده و به نحوه استفاده از کارت بازرگانی از سوی تجار پیوند خورده است.

ماموریت سرپرست وزارت صمت برای اجرای دستورات رئیس‌جمهور

سرپرست وزارت صمت به‌دنبال دستور ویژه رئیس‌جمهور برای پیشبرد اهداف بخش صنعت، معدن و تجارت کشور، مسوول پروژه عملیاتی‌سازی دستورات رئیس‎جمهور را منصوب کرد.

فرمان جدید سرپرست وزارت صمت؛ امضای هرگونه قرارداد جدید ممنوع!

حسین مدرس‌خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیه‌ای هرگونه امضای قرارداد جدید، تفاهم‌نامه، لغو یا صدور ابلاغ جدید و نیز جابه‌جایی نیرو را در این وزارتخانه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.

خبر مهم سرپرست وزارت صنعت برای تولیدکنندگان؛ بانک مرکزی با واردات مواد اولیه بدون انتقال ارز موافقت کرد

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از موافقت بانک مرکزی با واردات مواد اولیه بخش تولید از روش بدون انتقال ارز خبر داد و گفت: با هماهنگی و نظارت بانک مرکزی، واردات مواد اولیه کارخانجات تولیدی با اولویت مواد موجود در بنادر کشور، بدون انتقال ارز امکان‌پذیر خواهد بود.

اطلاعیه مهم بانک مرکزی درباره واردات بدون انتقال ارز

اطلاعیه مهم بانک مرکزی درباره واردات بدون انتقال ارز

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

طبق لایحه بودجه اعلام شده برای سال ۹۸، شش میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان برای تامین سرمایه صندوق‌های بخش صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.

طبق لایحه بودجه اعلام شده برای سال ۹۸، شش میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان برای تامین سرمایه صندوق‌های بخش صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.

حقوق دولتی سال 1397 مواد معدنی معادن

حقوق دولتی سال 1397 مواد معدنی معادن