لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

بخش صنعت از افزایش قیمت دلار استقبال نمی‌کند

«محمدمهدی برادران» در نشست سالیانه ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز و اتاق اصناف ایران با بیان اینکه دولت با ای دو نهاد یک خانواده محسوب می‌شوند، اظهار داشت: در بازرگانی داخلی، توزیع شفاف کالا و رضایت عمومی به طور مداوم رصد می‌شود و اکنون ناترازی سیاست‌های ارزی دولت مشکلاتی را در این بخش به وجود آورده است.

وی با تاکید بر اینکه این سیاست‌ها به کالای در بازار نیز تسری پیدا کرده است، تصریح کرد: بانک مرکزی شرایط فعلی را محصول تحریک بازار در کشورهای همسایه و برنامه‌ریزی خارجی برای ضربه زدن به اقتصاد کشور همراه با جوسازی رسانه‌ای می‌داند، اما گله‌ای نیز وجود دارد که فعال نبودن در بازارهای هم‌جوار برای جلوگیری از شبیخون دشمن، مقابله را سخت‌تر کرده است.

برادران با بیان اینکه نباید ارز بر کالا نیز تاثیر بگذارد، خاطرنشان کرد: این روند حجم زیادی دردسر برای اصناف و تولیدکنندگان به وجود آورده و به همین دلیل این موضوع روز قرار گرفته است و نمی‌توان نسبت به همراهی برخی در این شبیخون بی‌توجه بود.

وی افزود: بخشی از تولیدکنندگان بدون تغییر در نرخ مواد اولیه یا حقوق کارگر، کالا را دو برابر قیمت نهایی به دست مصرف‌کننده می‌رساند و این مشکل با عرضه افزایشی کالا در بورس نیز افزایش یافته است.

برادران با تاکید بر اینکه دولت به مردم و بخش تولید برای مبارزه با کاهش پول ملی وفادار است، تاکید کرد: ستاد مبارزه با قاچاق، در کنار کالا، ارز را هم مورد توجه قرار می‌دهد و بر همین اساس قوانین دقیق و شفافی نیز در این زمینه دارد که اگر با دقت مورد توجه قرار بگیرد به نتیجه مطلوبی دست پیدا می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه بخش صنعت با نگاه ببند مدت از تورم و افزایش قیمت‌ها استقبال نمی‌کند، اظهار داشت: عده‌ای که به دنبال دلاریزه کردن اقتصاد کشور هستند، اعتقاد دارند در صورت افزایش ندادن قیمت محصولات، قاچاق عکس اتفاق می‌افتد یا واردات بی‌رویه بدون در نظر گرفتن نظارت رخ خواهد داد، این در حالی است که در. سال‌های اخیر نقش شبکه‌های غیر رسمی در کشور کنترل شد.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت با اشاره به افزایش تولید هفت میلیارد نخ سیگار در سال جاری گفت: تمرکز بر تولید و شفافیت موجب شد حجم بسیاری از محصولات داخل بازار به تولیدات داخلی اختصاص یابد البته همچنان کالای قاچاق در این بخش دیده می‌شود، اما کنترل خوبی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: در قطعات یدکی خودرو ۵۰۰ میلیون کد رهگیری صادر شد که پیش از این شفافیتی در این بازار وجود نداشت، اما کیفیت، خدمات پس از فروش و ضمانت موجب کنترل بیشتر برای قاچاق این محصول شد.

برادران با تاکید بر اینکه امسال تمرکز در حوزه لوازم یدکی خودرو، لوازم خانگی و دخانیات بوده است، تاکید کرد: در این بخش شاهد افزایش تولید، رشد صادرات و ایجاد اشتغال بیشتر هستیم و در وضعیت مطلوبی قرار داریم و حوزه پوشاک، اقلام آرایش و بهداشتی، طلا و مواد غذایی نیز در اولویت قرار گرفته‌اند و به‌زودی در این حوزه‌ها نیز به موفقیت دست خواهیم یافت.

وی تاکید کرد: کمک به صنعت و اصناف را نباید اقدامی سلبی دانست، بلکه در قانون این موضوع با بیشترین اختیار تکلیف شده است و با شفافیت حداکثری باید از نظام توزیع رسمی دفاع کنیم و مبارزه با قاچاق را در صدر بدانیم، زیرا فروشنده کالای قاچاق بدون تعهد، ارائه ضمانت، پرداخت مالیات و حقوق دولتی در کنار فروشنده رسمی، کالا را به دست مصرف‌کننده می‌رساند که آسیب را به بخش قانونی وارد می‌کند.

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت با بیان اینکه در سال جاری رکوردهای بسیاری شکسته شده است، خاطرنشان کرد: اشتغال به هشت میلیون و ۳۳۰ هزار نفر رسیده است که رکورد جدیدی در یک دهه گذشته است، صادرات تا پایان سال از ۵۰ میلیارد دلار عبور خواهد کرد که رشد چشمگیری را رقم زده است که این روند افزایش تولید را نیز نشان می‌دهد.

وی تاکید کرد: برخلاف اقدام تورم‌زا، در حمایت از تولید ملی، صادرات داشته که نشان می‌دهد فرآیند توسعه‌ای در کشور شکل گرفته و آمارها را صعودی کرده است و امیدواریم اهداف تولید و حضور فعالانه در بازار داخل و خارج محقق شود.



سایر اخبار

انجام 10 پروژه تحقیقاتی در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی از ابتدای سال 99/ انعقاد 15 تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با مجموعه های علمی، تحقیقاتی و صنعتی

مسئول بخش پژوهش سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور اعلام کرد: از ابتدای امسال 10 پروژه تحقیقاتی در سطح سازمان در حال اجرا و 15 تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری میان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و مجموعه های علمی تحقیقاتی و دانشگاه‌ها، بنگاه‌های بزرگ صنایع معدنی و برخی دستگاه‌های اجرایی کشور منعقد شده است.

خبر خوش برای فعالان اقتصادی

وزیر اقتصاد تاکید کرد: اگر نتوانیم پایه‌های جدید مالیاتی را به نحوی که در سال ۱۴۰۰ برای خزانه قابل دسترس باشد، تعریف کنیم و یا بخشی از معافیت‌های مالیاتی را خاتمه ببخشیم، حتما مخالف افزایش درآمدهای مالیاتی نسبت به رقم پیشنهاد شده در بودجه هستیم.

مشکلات فعالان اقتصادی اصفهان و درخواست آنها از وزیر صمت

شماری از فعالان اقتصادی اصفهان در دیدار با علیرضا رزم‌حسینی وزیر صمت ، دلالان حوزه صنعت فولاد، فرسودگی ماشین‌آلات صنعتی، قانون نظام صنفی، اخذ عوارض صادراتی، مالیات، مشخص نبودن تعریف مشوق صادراتی، مسائل ارزی، تناقض بین بخش بازرگانی و تولیدی و واردات را از جمله مشکلات فرارو برشمردند.

هفت محور جهش تولید در اولویت وزارت صمت قرار دارد

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: وزارت صمت برنامه‌های ویژه‌ای را برای دستیابی به جهش تولید و تحقق شعار سال دنبال می‌کند و در این خصوص هفت محور در اولویت قرار گرفته است.

تمدید ۲ ماهه مهلت کارت‌های بازرگانی

براساس اعلام سازمان توسعه تجارت ایران و با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا، کارت‌های بازرگانی که تاریخ انقضای آنها تا آخر آبان ۹۹ است، تا پایان دی‌ماه به صورت خودکار تمدید می‌شود .

سهم ۲۷ درصدی بخش معدن از واحدهای فعال تولیدی

بر اساس آمارهای منتشر شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، بخش معدن و صنایع معدنی در میان ۳۳ گروه تولیدی کشور، سهم بیش از ۲۷ درصدی را به خود اختصاص داده است.

ایمیدرو، نخستین شرکت سهامی بورس را تشکیل می دهد/ ارزش حداقل ۷۰۰۰ میلیارد تومانی پروژه های این شرکت

رییس هیات عامل ایمیدرو بیان کرد: نخستین شرکت پروژه سهامی عام کشور توسط گروه ایمیدرو به زودی تشکیل می شود.

نمایان شدن ارزش واقعی معادن در بورس کالا/ عرضه معادن کوچک و متوسط در بورس کالا، پیامدهای مثبت فراوانی دارد

رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: تسهیل حضور معادن در بورس، یکی از مهم‌ترین و موثرترین روش‌های تامین مالی برای توسعه این بخش در کشور است.

احیای ۱۵۷ معدن تا پایان آبان ماه ۹۹

وزارت صنعت اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۳۹۹ و در قالب طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس تعداد ۱۵۷ معدن وارد چرخه تولید و بهره‌برداری شده اند.

توسعه اکتشافات معدنی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

اکتشافات معدنی از اقدامات اساسی و زیربنایی برای توسعه بخش معدن به شمار می‌رود که در سال‌های گذشته، تقریبا به فراموشی سپرده شده و فعالیت کم‌رمقی در این بخش انجام می‌شد، اما در سال‌های ۹۳ تا ۹۶ حرکتی ارزشمند در این زمینه شکل گرفت که در دولت دوازدهم نیز تداوم یافت.

خبر مهم وزیر صمت درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی

وزیر صمت با تاکید بر اینکه به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ هستیم، گفت: تفاوت ارز دولتی و آزاد فساد زاست و دولت نیز در شرایط کنونی آماده حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی میباشد.