لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

برنامه وزارت صنعت برای داخلی سازی 3.2 میلیارد دلاری قطعات.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بومی‌سازی مهمترین دستور کار و ماموریت وزارت صنعت است، گفت: داخلی‌سازی 3.2 میلیارد دلاری قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت و معدن کشور جزء اهداف سال جاری است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کاربران سامانه «فارس من» با ثبت موضوعی با عنوان «دولت به جای یارانه به واردات، از تولید داخلی حمایت کند»، اعلام کردند که پرداخت یارانه به واردات به معنای حمایت از رونق تولید در چین و هند و کشورهایی است که از آن‌ها کالا وارد می‌کنیم، اگر یارانه فعلی را به تولید داخل دهند، فضا برای رانت‌خواری وجود نخواهد داشت و سود آن به جیب تولیدکننده و مصرف‌کننده داخلی خواهد رفت.

در این باره حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت،‌معدن و تجارت، بومی‌سازی و تمرکز بر به کارگیری توان تولیدکنندگان داخلی در تولید مواد اولیه و ساخت قطعات و ماشین‌آلات مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی را به عنوان یک دستور کار جدی برای وزارت صنعت اعلام کرد و از داخلی‌سازی 3.2 میلیارد دلاری قطعات و تجهیزات مورد نیاز این بخش خبر داد.

وی با بیان اینکه امسال هیچ ماموریت و پروژه‌ای بدون توجه به ساخت داخلی وجود ندارد، گفت: مهمترین ماموریت وزارت صنعت، معدن و تجارت توجه ویژه به ساخت داخل در تمامی پروژه‌های مرتبط با جهش تولید است و تمامی برنامه‎‌ها، ذیل محور ساخت داخل، طراحی و بازنگری شده‌اند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس امسال سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) بالغ بر یک میلیارد دلار برنامه برای داخلی‌سازی قطعات طراحی کرده و بر اجرای این طرح ها متمرکز شده است.

وی تصریح کرد: در این میان همه تلاش ما آن است که رگه‌های وابستگی را از بخش‌های مختلف صنعت و معدن کشور جدا کرده و بند ناف وابستگی به خارج را از صنایع جدا کنیم.

مدرس خیابانی ادامه داد: خودکفایی‌های صنعتی و معدنی می‌تواند پیش‌زمینه و پشتوانه‌ای برای مذاکرات سیاسی باشد و بر این اساس تمام تلاش ما آن است که وابستگی صنایع را در درجه اول به حداقل کاهش داده و در مرحله بعد، به طور کامل قطع کنیم. به همین دلیل امسال برنامه داخلی سازی برای 3.2 میلیارد دلار قطعات ارزبر در بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی طراحی شده است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: از معاونت‌ها و شرکت های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته شده تا برنامه‌های مرتبط با داخلی‌سازی را با قدرت و قوت پیگیری کرده و به صورت مرتبط ضمن پایش، گزارش‌های مرتبط با آن را ارایه کنند.



سایر اخبار

نقش ۷ تا ۸ درصدی بخش زمین‌شناسی در تولید ناخالص ملی کشور/ خام‌فروشی ناشی از عدم شناخت مواد معدنی است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ایجاد مرکز نوآوری را فرصتی برای تکمیل زنجیره ارزش در این حوزه دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌های نهفته زمین‌شناسی، جای خالی مرکز نوآوری در این حوزه به شدت، احساس می‌شد و با حمایتی که از سوی معاونت علمی و فناوری صورت گرفت امیدواریم تا شاهد نوآوری‌ها در این حوزه باشیم.

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی نسل دوم سرور پایه و اکتشاف سیستماتیک در استان اصفهان

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در سفر به استان اصفهان گفت: هدف از این سفر همکاری گسترده میان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور با استان‌ اصفهان برای رونق‌بخشی به فعالیت‌های زمین‌شناسی در حوزه زیرساخت و بررسی فرونشست و اکتشاف جهت تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع فولادی استان است.

افت و خیز اشتغال پروانه بهره برداری معدنی و صنعتی در سال جاری

طی 9 ماهه امسال اشتغال پروانه بهره برداری صنعتی 28.6 درصد رشد کرده و اشتغال پروانه بهره برداری معدنی 0.3 درصد افت داشته است.

معافیت گمرکی ۱.۲ میلیارد دلاری ماشین‌آلات صنعت و معدن

بررسی آمار ۹ ماهه امسال حاکی از مشمولیت دو هزار و ۷۶۰ فقره ماشین آلات از معافیت گمرکی به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۹۷.۱ میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ از نظر تعداد و ارزش به ترتیب ۱.۰۹ و ۳۷.۵ درصد کاهش دارد.

سهم اشتغال از معادن احیا شده

مجری طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک اعلام کرد، معادن غیرفلزی احیا شده در سال جاری، ۴۹۳ فرصت شغلی در نقاط مختلف ایجاد کرده اند. همچنین مجموع اشتغال ایجاد شده کل معادن احیا شده، به بیش از ۲۳۰۰ نفر رسیده است

اشتغال 2300 نفری معادن احیا شده در سال جاری/ ‌سهم معادن غیرفلزی 493 نفر

مجری طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک خبر داد: معادن غیرفلزی احیا شده در سال جاری، ۴۹۳ فرصت شغلی در نقاط مختلف ایجاد کرده اند. همچنین مجموع اشتغال ایجاد شده کل معادن احیا شده، به بیش از 2300 نفر رسیده است.

هیچ معدن زیان دهی در کشور نداریم

اکتشاف در بخش معدن و خروج معادن حبس شده را می توان یکی از مقوله های مهم و روز در بخش معدن و صنایع معدنی دانست، موضوعی که موجب شده تا متولیان بخش معدن نیز به میدان آیند تا به این طریق علاوه بر افزایش اکتشافات بتوانیم معادن غیر فعال را فعال کنیم.

معاون وزیر: یکهزار میلیارد تومان تسهیلات به معادن کشور پرداخت شد

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صندوق بیمه حمایت از فعالیت‌های معدنی سه هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و آسان به این واحدها پرداخت می‌کند که از این میزان یکهزار میلیارد تومان تاکنون عملیاتی شده است

هجمه به ورارت صمت

وزارت صمت مورد هجمه رانت خواران و مفسدان قرار گرفته است.

احیا و فعال سازی 176 معدن کوچک طی 9 ماهه 99/ تجهیز 257 معدن در قالب توسعه معادن کوچک مقیاس

در راستای طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، طی 9 ماهه امسال، 176 معدن در مناطق مختلف، احیا و فعال سازی شد.

یک هزار میلیارد تومان تسهیلات به معادن کشور پرداخت شد/سهم استان‌ها از حقوق دولتی معادن پرداخت می‌شود

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صندوق بیمه حمایت از فعالیت‌های معدنی سه هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و آسان به این واحدها پرداخت می‌کند که از این میزان یکهزار میلیارد تومان تاکنون عملیاتی شده است.