لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط چقدر تسهیلات گرفتند؟

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، برنامه تولید و اشتغال (موضوع بند «الف» تبصره ۱۸ قانون بودجه کشور) از اسفندماه ۹۷ پس از انعقاد تفاهم‌نامه مشترک بین وزارت صنعت، معدن و تجارت با سازمان برنامه و بودجه، ابلاغ دستورالعمل‌های مربوطه، انعقاد قرارداد عاملیت با بانک‌ها و پیاده‌سازی فرایند اعطای تسهیلات از طریق سامانه «بهین‌یاب» وزارت صنعت وارد فاز اجرایی شد.

تسهیلات تبصره ۱۸ در راستای ایجاد «جهش تولید»، تقویت بنگاه‌های اقتصادی، توسعه کسب‌وکار در واحدهای صنعتی و صنایع معدنی موجود و تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد، پرداخت می‌شود.

مطابق جداول ارائه شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، از آغاز این برنامه در اسفندماه ۹۷ تا پایان آذرماه امسال در مجموع هفت هزار و ۲۶۴ فقره ثبت‌نام برای دریافت این تسهیلات انجام شد.

از این تعداد، دو هزار و ۹۲۸ فقره به بانک‌ها معرفی شدند، اما در نهایت یک‌هزار و ۳۲۸ فقره تسهیلات به ارزش ۷۵ هزار و ۸۰۵ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شد.

برپایه این گزارش، استان اصفهان با هشت هزار و ۱۰۶ میلیارد ریال، تهران با ۶ هزار و ۶۹۵ میلیارد ریال و یزد با چهار هزار و ۷۹۷ میلیارد ریال، بهترین عملکرد را در جذب تسهیلات یاد شده داشتند.

همچنین بدترین عملکرد در ۲۲ ماه گذشته در دریافت تسهیلات تولید و اشتغال متعلق به جنوب کرمان با ۱۸۰.۱، هرمزگان با ۵۸۸ و کهگیلویه و بویراحمد با ۶۷۳.۹ میلیارد ریال بوده است.



سایر اخبار

امام‌جمعه کاشان: اساسی‌ترین موضوع در تداوم انقلاب اسلامی اقتصاد است

نماینده ولی‌فقیه در شهرستان و امام‌جمعه کاشان گفت: انقلاب اسلامی، اقتصادی نبود بلکه اعتقادی بود اما به فرمایش امام محمدباقر(ع) در تداوم انقلاب، اساسی‌ترین موضوع اقتصاد است.

تورم 7 استان بالاتر از میانگین کشور است/ حداقل تورم 21 درصد شد

گزارش مرکز آمار درباره تورم دوازده ماهه منتهی به مردادماه خانوار نشان می‌دهد تورم سالانه ۷ استان بالاتر از میانگین کل کشور است و هیچ یک از استان‌های کشور تورم زیر ۲۱ درصد ندارند.

رشد اقتصادی منفی شد

زارش های رسمی حاکی از رشد منفی اقتصاد ایران در بهار امسال است؛ رشد منفی ۳.۵ درصد با نفت و منفی ۱.۷ درصد بدون نفت.

ذخیره قطعی زمین شناسی کشور حدود ۴۰ میلیارد تن است

اصفهان معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ذخیره زمین شناسی کشور بالغ بر ۶۰ میلیارد تن است که ذخیره قطعی حدود ۴۰ میلیارد تن برآورد می شود.

رشد تولید محصولات معدنی در دولت روحانی

تولید کالاهای منتخب معدنی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی ارتقاء قابل توجهی پیدا کرد و محصولاتی مانند کنسانتره آهن، گندله، آهن اسفنجی، کنسانتره مس و مس کاتد که در ابتدای انقلاب فاقد تولید بوده اند، در سال های اخیر، افزایش چشمگیری داشته اند.

کرباسیان: نفت و سیاست، معدن را به حاشیه بُرد/ وزارت معادن و فلزات احیا شود

مهدی کرباسیان درباره اینکه چرا «معدن» همیشه در حاشیه بوده، معتقد است، نفت و سیاست معدن را به حاشیه برد. وی اعتقاد دارد، وزارت معادن حتی برای مدت کوتاهی باید احیا شود.

سرقینی کلید دار وزارت صمت شد؛ مروری بر دیدگاه‌های سرپرست جدید وزارت صنعت

رییس جمهوری دیروز (شنبه) با صدور حکمی «جعفر سرقینی» را به عنوان سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب کرد، او که اکنون کلید دار این وزارتخانه است با سه دهه سابقه مدیریتی در عرصه‌های مختلف، بیشتر رویکرد معدنی دارد.

وقتی سخت‌ترین شغل دنیا گرفتار سودجویان می شود!

می‌گویند سخت‌ترین شغل دنیا است یا بهتر است اینگونه بگوییم، وقتی بخواهند شغل سختی را معرفی کنند، می‌گویند بعد از این شغل، شغل مدنظر سخت‌ترین حرفه دنیا است، کار در آن بسیار دشوار به نظر می‌رسد و تا زمانی که در اعماق 20، 30 یا 300 متری آن کار نکنید، این نوشته‌ را درک نخواهید کرد، حرفه‌ای که اندازه سختی و آسانی دیگر حرفه‌ها با آن سنجیده می‌شود، شغلی به نام "کار در معدن".

تمرکز کمیسیون‌های تخصصی بر اولویتهای نظارتی و تقنینی و رویکرد برنامه‌محور

ششمین جلسه شورای هماهنگی هیأت رئیسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس با بررسی اولویتهای پیشنهادی دو کمیسیون صنایع و معادن و شوراها و امورداخلی و پیشنهادات مرکز پژوهشها برگزار شد.

وزارت صمت در سال جهش تولید بدون وزیر ماند

در سال جهش تولید و در سالی که مردم با شدیدترین مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم و شیوع کرونا رنج می برند وزارت صنعت، معدن و تجارت بدون وزیر و بلاتکلیف مانده است

مهم‌ترین رویدادهای خبری اصفهان

اخذ مجوز برای برگزاری آیین‌های محرم در اصفهان ضروریست، ارتقای کیفیت زندگی مردم‌ ضروری است و ۴۵۰ نفر کادر درمانی و بهداشتی استان اصفهان به کرونا مبتلا شدند از مهم‎ترین رویدادهای خبری اصفهان در هفته گذشته بود.