لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

رئیس جمهور پنج طرح صنعتی و معدنی را افتتاح می کند

حسین مدرس خیابانی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت اظهار کرد: وزارت صمت برای دستیابی به جهش تولید چهار مسیر استفاده از ظرفیت های خالی برای تولید، اتمام طرح های نیمه تمام، راه اندازی واحدهای غیرفعال و دستیابی به فناوری های نوین را دنبال می کند.

وی ادامه داد: افزایش ۳۹درصدی تولید آلومینیوم،۴۲درصدی تلویزیون،۱۰درصدی فولاد و ۴۴درصدی ماشین لباسشویی یا استفاده از ظرفیت خالی تولید انجام شده است.

سرپرست وزارت صمت با بیان اینکه ۱۳هزار طرح با پیشرفت بالای شصت درصد داریم، گفت: فردا پنج طرح بزرگ صنعتی معدنی با حضور رییس جمهور افتتاح می شود. طرح فولاد در استان خوزستان، واحد تولید کربنات سدیم و دو سیلو گندم در استان فارس و واحد تولید ام دی اف در استان مازندران با سرمایه گذاری ۵هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان افتتاح می شود که برای ۱۷۰۰نفر اشتعال مستقیم و پنج هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد می کند.

مدرس خیابانی با اشاره به تعطیلی ۹هزارو۵۰۰ واحد تولیدی در کشور خاطرنشان کرد: برنامه ما احیای ۱۵۰۰ واحد در سال کاری است که در چهار ماه ابتدایی سال،۳۸۰واحد تعطیل سرپا شده اند.همچنین به دنبال احیای بیش از هزار معدن هستیم که امسال ۱۴۰معدن احیا شده اند.۴ هزار و۵۰۰ معدن تعطیل داریم که البته برخی معادن به صورت فصلی تعطیل هستند. برای سرعت دادن به راه اندازی معادن، بخش عمده ای از اختیار شورای معادن را به شورای معادن استان ها واگذار کرده ایم.

مدرس خیابانی درباره علل افزایش قیمت کالاها اظهار کرد: در بازار کمبود کالا نبوده بلکه وفور کالاست اما افزایش قیمت ها متاثر از شاخص های  کلان اقتصادی مثل افزایش نرخ ارز،تورم ،دستمزد و عوامل تولید است.اگر بخواهیم به صورت دستوری جلو افزایش طبیعی قیمت ها را بگیریم، مانع تولید شده ایم.البته عده ای هم در حال سواستفاده هستند ولی ما باید بین گران شدن همه کالاها که متاثر از شاخص های کلان اقتصادی است با گران فروشی،احتکار و سواستفاده تفاوت قایل شویم و با گران فروشی واحتکار به شدت برخورد کنیم.



سایر اخبار

رونمایی از اولویت‌های بخش معدن توسطمدرس‌خیابانی

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه دستورات رئیس‌جمهور در حوزه فعال‌سازی معادن غیرفعال و توجه به معادن کوچک و متوسط، سرفصل اصلی فعالیت‌های بخش معدن است، گفت: تعداد معادن غیرفعال به کل معادن کشور به‌صورت مرتب در استان‌ها پایش خواهد شد.

کدام بخش اقتصاد ایران باوجود تحریم‌ها در سال ۹۸ بیش از ۹ میلیارددلار صادرات داشته است؟

سرپرست وزارت صمت از تدوین شاخص کارآمدی برای ارزیابی معادن خبر داد و گفت: سامانه اکتشافات معدنی نیز در دسترس عموم قرار خواهد گرفت تا اطلاعات سریع، متقن و متوازن توزیع شود. به گزارش روابط عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت، حسین مدرس‌خیابانی در بازدید از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی، بخش معدن و صنایع معدنی را مهم‌ترین راه جدا شدن اقتصاد ایران از نفت دانست.

هدف‌گذاری تولید ۱۰ میلیارد یورو کالا در سال ۹۹

سیاست توسعه ساخت داخل کالا و تجهیزات در شرایط تحریم ظالمانه دشمن، فرصتی است که پیش روی تولید کنندگان کشور قرار گرفته و در این ارتباط وزارت صنعت دستیابی به بیش از ۱۰ میلیارد یورو داخلی سازی کالا و تجهیزات را دنبال می کند.

شرایط جدید برای تداوم اعتبار کارت‌های بازرگانی

سیاست جدید برای کارت‌های بازرگانی از سوی متولیان تجاری اعلام شد. در این راستا، عدم ایفای تعهد ارزی از سوی صادرکنندگان ابعاد تازه‌ای پیدا کرده و به نحوه استفاده از کارت بازرگانی از سوی تجار پیوند خورده است.

ماموریت سرپرست وزارت صمت برای اجرای دستورات رئیس‌جمهور

سرپرست وزارت صمت به‌دنبال دستور ویژه رئیس‌جمهور برای پیشبرد اهداف بخش صنعت، معدن و تجارت کشور، مسوول پروژه عملیاتی‌سازی دستورات رئیس‎جمهور را منصوب کرد.

فرمان جدید سرپرست وزارت صمت؛ امضای هرگونه قرارداد جدید ممنوع!

حسین مدرس‌خیابانی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیه‌ای هرگونه امضای قرارداد جدید، تفاهم‌نامه، لغو یا صدور ابلاغ جدید و نیز جابه‌جایی نیرو را در این وزارتخانه تا اطلاع ثانوی ممنوع اعلام کرد.

خبر مهم سرپرست وزارت صنعت برای تولیدکنندگان؛ بانک مرکزی با واردات مواد اولیه بدون انتقال ارز موافقت کرد

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت از موافقت بانک مرکزی با واردات مواد اولیه بخش تولید از روش بدون انتقال ارز خبر داد و گفت: با هماهنگی و نظارت بانک مرکزی، واردات مواد اولیه کارخانجات تولیدی با اولویت مواد موجود در بنادر کشور، بدون انتقال ارز امکان‌پذیر خواهد بود.

اطلاعیه مهم بانک مرکزی درباره واردات بدون انتقال ارز

اطلاعیه مهم بانک مرکزی درباره واردات بدون انتقال ارز

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

رهبر معظم انقلاب اسلامی سال ۱۳۹۸ را سال «رونق تولید» نامگذاری کردند

طبق لایحه بودجه اعلام شده برای سال ۹۸، شش میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان برای تامین سرمایه صندوق‌های بخش صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.

طبق لایحه بودجه اعلام شده برای سال ۹۸، شش میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان برای تامین سرمایه صندوق‌های بخش صنعت و معدن در نظر گرفته شده است.

حقوق دولتی سال 1397 مواد معدنی معادن

حقوق دولتی سال 1397 مواد معدنی معادن