لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

راهکار نوین هوآوی برای هوشمندسازی معادن

هوآوی با استفاده از فناوری‌های مدرن خود، این بار قدم در راه هوشمندسازی معادن گذاشته است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، این مجموعه به عنوان یکی از شرکت‌های پیشتاز در حوزه مخابرات و گوشی‌های هوشمند، نشان داده به صنایع دیگر نیز توجه دارد و پیشرفت قابل توجهی در آنها داشته است. در همین راستا، این شرکت کنفرانس آنلاینی را جهت ارائه توضیحات در خصوص راهکار هوشمندسازی استخراج از معادن برگزار کرد.

Huawei Smart Mine Joint Solution نام راهکار جدید هوآوی است که استخراج هوشمند از معادن را به دنبال خواهد داشت. این پلتفرم، از فناوری‌های جدید ICT هوآوی نظیر قابلیت ارتباطی نسل پنجم (5G)، هوش مصنوعی (AI)، Kunpeng Cloud و سایر بسترها استفاده می‌کند. این روش، چهار مشخصه دارد که آینده سیستم‌های هوشمند استخراج را شکل خواهد داد. این مشخصه‌ها شامل سرویس‌های بی‌سیم، خدمات ابری، پلتفرم مدرن و بالاخره هوشمندسازی است.

Huawei Smart Mine Joint Solution تجربه عملی غنی و حرفه‌ای را در ایجاد معدن‌های هوشمند در صنعت زغال سنگ پیاده‌سازی می‌کند. هوآوی معدن‌های هوشمند را با قالبی به نام «3 1 + N + 5» راه‌اندازی می‌کند. در واقع در این چارچوب، یک شبکه، یک سرویس ابری و یک پلتفرم برای معدن‌کاوی وجود دارد که کنار N کاربرد و ۵ مرکز قرار می‌گیرند. این 5 مرکز در ادامه معرفی خواهند شد. راهکار جدید هوآوی، به منظور دست‌یابی به موارد زیر بهینه‌سازی شده است:

· ایجاد شبکه‌ای به هم پیوسته، یکپارچه و کارآمد از معادن

· ایجاد بستری برای فعالیت و نگهداری ایمن، قابل کنترل و انعطاف‌پذیر بر پایه پلتفرم ابری معادن

· سیستم ایجاد شده بر پایه یک پلتفرم واحد جهت به اشتراک‌گذاری داده‌ها و قابلیت‌ها از طریق ساختار دیجیتالی و یکپارچه معادن

به طور خلاصه، هوآوی این‌بار روی ایجاد سناریوی پیشرفته‌سازی صنعت معدن دست گذاشته است.

 از همین رو، همکاری‌های متفاوتی با شرکای معتبر در این حوزه انجام شده و در این همکاری‌ها، ایجاد شبکه معدنی بر پایه مشخصات زیر، مدنظر بوده است:

· تحلیل ویدئویی هوشمند به منظور استاندارد کردن فعالیت‌های کلیدی

· کنترل هوشمند زنجیره اصلی انتقال

· سرویس‌های ابری تعاملی توزیع یافته GIS بر پایه Kunpeng

· سیستم حمل و نقل، کنترل از راه دور و دیگر سیستم‌های کنترلی متمرکز

· راهکارهای کلیدی به منظور پشتیبانی استخراج از معادن، عملیات ماشینی یا انتقال در این بخش کنار بهینه‌سازی دیگر فعالیت‌ها در این حوزه

در نهایت، باید یادآوری کرد که از طریق پشتیبانی معادن به منظور بهینه‌سازی، هوآوی پنج مرکز هوشمند معدنی را ایجاد کرده که عبارتند از:

· مرکز فرماندهی و تصمیم‌گیری

· مرکز ایمنی

· مرکز کنترل متمرکز

· مرکز بازرسی هوشمند

· مرکز مدیریت

از این طریق، هوآوی می‌تواند سطح هوشمندی معادن را بهبود دهد. علاوه بر این، سیاست‌های به‌کار بسته شده، به کارآمدتر شدن معدن‌های هوشمند کمک خواهند کرد.



سایر اخبار

توسعه صادرات بخش معدن، قابل دستیابی است

عضو کمیسیون صنعت و معدن اتاق تهران گفت: عرضه رقابتی قیمت نهاده‌ها و برداشتن عوارض و محدودیت‌های صادراتی، دو راه حل ساده و قابل دستیابی برای توسعه صادرات در بخش معدن محسوب می شوند.

معدن و صنایع معدنی فلزی در ایران و جهان

امروزه و با وجود بحران‌های فراوان اقتصادی در جهان و تحریم‌های بی اساس بین‌المللی شاهد آن هستیم که معادن و مواد معدنی نه تنها نسبت به دیگر صنایع کم‌ترین آسیب را دیده بلکه همواره حامی اقتصاد و فعالیت‌های صنعتی بوده‌اند.

انجام 300 هزار کیلومتر مربع اکتشافات معدنی در نیمه اول 99/ اجرای پروژه اکتشافات ژئوفیزیک هوایی با مشارکت بخش خصوصی

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: پروژه‌های شناسایی و پیجویی اکتشافی سازمان زمین‌‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور در شش ماهه اول سال جهش تولید منجر به جهش اکتشافی در محدوده‌ای بالغ بر 300 هزار کیلومتر مربع خواهد شد که این عدد به میزان 2 برابر هدفگذاری پیش‌بینی شده سال 99، یعنی 150 هزارکیلومتر مربع است.

پرداخت تسهیلات ۶ هزار میلیارد ریالی به واحدها تولیدی

فعال سازی ۲۰ درصد از تعداد معادن غیر فعال در سطح کشور یکی از برنامه اجرایی مورد نظر بخش معدن در سال ۹۹ محسوب می شود که در همین راستا همه مشکلات و مسائل مرتبط با این موضوع احصا و در دستور کار قرار گرفته است.

رشد فروش معدنی ها در بورس؛ 95درصد در شهریور و 50درصد در نیمه نخست 99

ارزش فروش محصولات 74 شرکت زنجیره معدن و صنایع معدنی در بورس ایران،‌ طی ماه شهریور 1399 با جهش 95درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل (98) همراه شد. همچنین فروش این تعداد شرکت در نیمه نخست امسال، رشد بیش از 50درصدی را تجربه کرد.

احیای ۲۰ درصد از معادن غیر فعال کشور در دستور کار وزارت صمت/ ایجاد زمینه پرداخت تسهیلات 6 هزار میلیارد ریالی به واحدها و صنایع معدنی کشور

معاون معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در برنامه اجرایی مورد نظر بخش معدن در سال ۹۹ یکی از مهمترین موارد فعال سازی ۲۰ درصد از تعداد معادن غیر فعال در سطح کشور بوده و در همین راستا همه مشکلات و مسائل مرتبط با این موضوع احصا و در دستور کار قرار گرفته است

اعلام اولویت همکاری های معدنی ایران و استرالیا/ گزینه سنگ آهن استرالیا برای طرح های فولاد ساحل

رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: خواهان همکاری با طرف های استرالیایی در زمینه های آموزش، اکتشاف، استخراج و تکنولوژی هستیم.

رکود ۳۰ درصدی فعالیت‌های معدنی به دلیل نبود منابع مالی

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد که ۳۰ درصد غیر فعال‌شدن معادن کشور ناشی از نبود منابع مالی است.

اختصاص سود بنگاه‌ها برای سرمایه‌گذاری در بخش معدن

سیاست خارج نشدن سود از بنگاه‌های بخش معدن و صنایع معدنی و تمرکز بر سرمایه‌گذاری و ایجاد ظرفیت جدید، رویکردی است که از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته و سازمان ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) بر این موضوع تاکید دارد.

اجرای سیستم مدیریت طرح های معدنی با همکاری دانشگاه

رئیس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی گفت: ایمیدرو به زودی با همکاری دانشگاه امیرکبیر، سیستم مدیریت پروژه را پیاده سازی می کند.

روحانی: با رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت کارنامه خوبی در جنگ اقتصادی رقم بزنیم

رییس جمهوری با بیان این که وزارت صنعت، معدن و تجارت در خط مقدم جبهه مبارزه اقتصادی است، گفت: امیدوارم با رای اعتماد قوی به وزیر پیشنهادی صمت کارنامه خوبی برای مجلس و دولت در پیروزی در جنگ تحمیلی اقتصادی رقم بزنیم.