لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

راهکار نوین هوآوی برای هوشمندسازی معادن

هوآوی با استفاده از فناوری‌های مدرن خود، این بار قدم در راه هوشمندسازی معادن گذاشته است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، این مجموعه به عنوان یکی از شرکت‌های پیشتاز در حوزه مخابرات و گوشی‌های هوشمند، نشان داده به صنایع دیگر نیز توجه دارد و پیشرفت قابل توجهی در آنها داشته است. در همین راستا، این شرکت کنفرانس آنلاینی را جهت ارائه توضیحات در خصوص راهکار هوشمندسازی استخراج از معادن برگزار کرد.

Huawei Smart Mine Joint Solution نام راهکار جدید هوآوی است که استخراج هوشمند از معادن را به دنبال خواهد داشت. این پلتفرم، از فناوری‌های جدید ICT هوآوی نظیر قابلیت ارتباطی نسل پنجم (5G)، هوش مصنوعی (AI)، Kunpeng Cloud و سایر بسترها استفاده می‌کند. این روش، چهار مشخصه دارد که آینده سیستم‌های هوشمند استخراج را شکل خواهد داد. این مشخصه‌ها شامل سرویس‌های بی‌سیم، خدمات ابری، پلتفرم مدرن و بالاخره هوشمندسازی است.

Huawei Smart Mine Joint Solution تجربه عملی غنی و حرفه‌ای را در ایجاد معدن‌های هوشمند در صنعت زغال سنگ پیاده‌سازی می‌کند. هوآوی معدن‌های هوشمند را با قالبی به نام «3 1 + N + 5» راه‌اندازی می‌کند. در واقع در این چارچوب، یک شبکه، یک سرویس ابری و یک پلتفرم برای معدن‌کاوی وجود دارد که کنار N کاربرد و ۵ مرکز قرار می‌گیرند. این 5 مرکز در ادامه معرفی خواهند شد. راهکار جدید هوآوی، به منظور دست‌یابی به موارد زیر بهینه‌سازی شده است:

· ایجاد شبکه‌ای به هم پیوسته، یکپارچه و کارآمد از معادن

· ایجاد بستری برای فعالیت و نگهداری ایمن، قابل کنترل و انعطاف‌پذیر بر پایه پلتفرم ابری معادن

· سیستم ایجاد شده بر پایه یک پلتفرم واحد جهت به اشتراک‌گذاری داده‌ها و قابلیت‌ها از طریق ساختار دیجیتالی و یکپارچه معادن

به طور خلاصه، هوآوی این‌بار روی ایجاد سناریوی پیشرفته‌سازی صنعت معدن دست گذاشته است.

 از همین رو، همکاری‌های متفاوتی با شرکای معتبر در این حوزه انجام شده و در این همکاری‌ها، ایجاد شبکه معدنی بر پایه مشخصات زیر، مدنظر بوده است:

· تحلیل ویدئویی هوشمند به منظور استاندارد کردن فعالیت‌های کلیدی

· کنترل هوشمند زنجیره اصلی انتقال

· سرویس‌های ابری تعاملی توزیع یافته GIS بر پایه Kunpeng

· سیستم حمل و نقل، کنترل از راه دور و دیگر سیستم‌های کنترلی متمرکز

· راهکارهای کلیدی به منظور پشتیبانی استخراج از معادن، عملیات ماشینی یا انتقال در این بخش کنار بهینه‌سازی دیگر فعالیت‌ها در این حوزه

در نهایت، باید یادآوری کرد که از طریق پشتیبانی معادن به منظور بهینه‌سازی، هوآوی پنج مرکز هوشمند معدنی را ایجاد کرده که عبارتند از:

· مرکز فرماندهی و تصمیم‌گیری

· مرکز ایمنی

· مرکز کنترل متمرکز

· مرکز بازرسی هوشمند

· مرکز مدیریت

از این طریق، هوآوی می‌تواند سطح هوشمندی معادن را بهبود دهد. علاوه بر این، سیاست‌های به‌کار بسته شده، به کارآمدتر شدن معدن‌های هوشمند کمک خواهند کرد.



سایر اخبار

تفویض اختیار شورای عالی معادن به شورای معادن استان‌ها

بخشی از اختیارات شورای عالی معادن با هدف رونق‌بخشی به تولید و احیا و ایجاد تحرک در معادن غیرفعال مستقر در سراسر کشور، به شورای معادن استان ها واگذار شد.

فعالان حوزه معدن از محیط زیست صیانت کنند

ستاندار گیلان، بر لزوم حفظ و صیانت از محیط زیست در هر دو وجه بهره برداری از معادن تاکید کرد و افزود: لازم است فعالان حوزه معدن، موضوع حفظ محیط زیست را به عنوان یک سرفصل مهم در دستور کار قرار دهند.

واحدهای تولیدی با چک برگشتی از خدمات بانکی محروم نمی‌شوند

دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید گفت: بر اساس مصوبه این ستاد، آن دسته از واحدهای تولیدی دارای چک برگشتی که تعداد شاغلان آنها بالای 50 نفر است، همچنان از خدمات بانکی برخوردار خواهند شد.

بررسی دیپلماسی اقتصادی با حضور ظریف در کمیسیون صنایع.

سخنگوی کمیسیون صنایع مجلس از بررسی دیپلماسی اقتصادی با حضور وزیر امور خارجه در جلسه این کمیسیون خبر داد.

اعطای یارانه سود تسهیلات، به خریداران ماشین‌آلات معدنی ایرانی

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) با اشاره به حرکت در مسیر تحقق شعار جهش تولید، از اعطای یارانه سود تسهیلات به خریداران ماشین‌آلات معدنی ساخت داخل توسط این سازمان خبر داد.

افزایش 3 ماهه اعتبار پروانه‌های معادن زیان‌دیده از کرونا در سمنان

معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان از افزایش سه ماهه اعتبار پروانه‌های اکتشاف معدنی در استان خبر داد و گفت: این افزایش اعتبار به صورت رایگان و در راستای حمایت از معادن آسیب دیده از شیوع ویروس عالمگیر کرونا انجام شده است.

افت 91 درصدی طرح های مصوب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنعت ومعدن

طبق آمارهای رسمی در فصل زمستان 98 طرح های مصوب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنعت، معدن و تجارت با افت 91 درصدی همراه بود.

تصویب 467 میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی صنعتی و معدنی در بهار امسال

بخش صنعت، معدن و تجارت در سه ماه اول امسال با ۲۶ مورد و حجم سرمایه گذاری ۴۶۷ میلیون دلار به ترتیب سهم ۴۵ و ۵۶ درصدی را از لحاظ تعداد و ارزش کل سرمایه گذاری های کشور به خود اختصاص داده است.

توجه به مشکلات صادرکنندگان، در پیگیری بازگشت ارزهای صادراتی

مدیرکل هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: اتاق بازرگانی اهواز و سازمان صمت خوزستان در پیگیری بازگشت ارزهای صادراتی، مشکلات صادرکنندگان را نیز مورد توجه قرار دهند.

رئیس اتاق بازرگانی تهران: کارت‌های بازرگانی تعلیقی دوباره فعال می‌شود

در صورت اعلام فهرست صادرکنندگان متخلفی که ارزشان را بازنگرداندند از سوی بانک مرکزی، کارت بازرگانی آنان را تعلیق می‌کنیم.