لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین آب با توسعه پایدار و حفاظت بیولوژیک را عملی کردند/ظرفیت یک میلیون متر مکعبی انتقال آب در سه فاز

به گزارش شاتا، خداداد غریب پور در ایستگاه اول پمپاژ خط انتقال آب و طی آیین افتتاحیه قطعه نخست خط انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی، در گزارش به رییس جمهور، تصریح کرد: امروز با افتتاح این بزرگ ترین خط انتقال آب ایران، آشتی بخش صنعت با طبیعت و آب های سطحی و زیرزمینی به طور عملی رقم خورد.

پروژه ای به ارزش ۱۶۳۰۰ میلیارد تومان

وی ارزش این پروژه را ۱۶هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: خط انتقال آب دارای دانش و تکنولوژی منحصر به فردی است که توسط شرکت های ایرانی اجرا شد به طوری که آب پس از نمک زدایی و شیرین سازی، در ارتفاع ۱۸۰۰ متری از سطح دریا به سیرجان منتقل می شود.

به گفته غریب پور، در فاز دو و سوم، این خط انتقال آب به ترتیب در ارتفاع ۲۷۵۰ متری به سرچشمه کرمان و در نهایت در ارتفاع ۱۱۹۰ متری به معدن چادرملو در استان یزد می رسد.

ظرفیت یک میلیون متر مکعبی انتقال آب در سه فاز

رییس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه هدف سه فاز، انتقال یک میلیون متر مکعب آب خلیج فارس به فلات مرکزی است، اضافه کرد: امروز خط انتقال ۲۰۰ هزار متر مکعبی با فرمان رییس جمهوری راه اندازی شد و تا پایان سال جاری دو واحد به طرفیت۴۰۰ هزار متر مکعب به آن افزوده می شود.

غریب پور با اعلام اینکه این طرح عظیم در دولت تدبیر و امید و در سال ۹۴ آغاز شد، ادامه داد: با راه اندازی دو واحد ۲۰۰ هزار متر مکعبی در سال اینده، در مجموع یک میلیون متر. مکعب آب از خلیج فارس وارد فلات مرکزی ایران می شود.

غریب پور تاکید کرد: ۴۰ هزار متر مکعب از این آب به بندر خمیر منتقل می شود که تا ۵۰ هزار متر مکعب قابل افزایش است.

صنایع معدنی پیشتاز در توسعه زیرساخت ها

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین گفت: صنایع معدنی نه تنها در حوزه زیرساخت و تامین پایدار آب پیشتاز بوده‌اند که در پروژه های راه آهن سنگان- بافق، باند دوم جاده سنگان - تربت حیدریه و نیز اتوبان لامرد- پارسیان (در استان های فارس و هرمزگان) سرمایه گذاری و مشارکت کنند.

رشد و جهش تولید معدن و صنایع معدنی

رییس هیات عامل ایمیدرو در ابتدای گزارش به دکتر روحانی رییس جمهور، همچنین به رشد تولیدات معدنی در سال جهش تولید اشاره کرد و گفت: در نیمه نخست امسال تولید شمش آلومینیوم با رشد ۷۰ درصدی، شمش فولاد با افزایش ۱۰ درصدی، محصولات فولادی با رشد ۸ درصدی و کاتد مس با افزایش ۶ درصدی همراه شدند.



سایر اخبار

پیش‌نیاز استخراج از معادن چیست؟

مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران دارای زنجیره کاملی از مطالعات فرآوری مواد معدنی از آزمایشگاه شناسایی و آنالیز معدنی تا مطالعات کانی‌شناسی، فرآوری، محیط‌زیست، پایلوت فرآوری و همچنین کارگاه ساخت که به بحث توسعه فناوری و ساخت تجهیزات می‌پردازد را در اختیار دارد.

پرداخت ۱۷.۶ هزار میلیارد ریال به پروژه‌های اقتصاد مقاومتی

وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: از ابتدای امسال تا پایان اردیبهشت‌ماه در مجموع مبلغ ۱۷.۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات به ۴۶۵ واحد در قالب پروژه رونق تولید پرداخت شده است.

معادن کوچک و متوسط سهم ۶۵ درصدی از استخراج را دارند

براساس آمار وزارت صنعت، معدن وتجارت، معادن کوچک و متوسط سهم میانگین ۶۵ درصدی از میزان استخراج سالیانه با حدود ۲۶۰ میلیون تن را به خود اختصاص داده‌اند.

چالش‌های معدنکاری، محیط‌زیست و توسعه پایدار

یکی از مهمترین و اساسی‌ترین پایه‌های اقتصاد هر کشور را منابع معدنی آن کشور تشکیل می‌دهند. نقش معادن دررشد اقتصادی بسیار جدی و راهبردی است و بهره‌برداری از معادن کشور یک ضرورت انکارناپذیر در توسعه اقتصادی محسوب می‌شود.

نیاز به هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی برای تحقق رشد اقتصادی

وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: برای تحقق رشد اقتصادی مطلوب به هزار هزار میلیارد تومان منابع مالی نیاز است.

سهم بخش تعاون از شاغلان معادن چقدر است؟

تعداد شاغلان معادن درسال۹۷، ۹۹۷۳۴ نفر بوده که سهم بخش تعاون از این تعداد۴.۱ درصد می باشد. تعداد شاغلان این معادن در سال ۹۷، حدود۱.۴ درصد نسبت به سال ۹۶، افزایش داشته است.

حال و روز «اصفهان» به عنوان قطب سنگ های تزئینی/ « خداداد غریب پور » مدیر عملیاتی است

استان اصفهان، در کنار آذربایجان شرقی و مرکزی، جزو استان هایی است که در حوزه استخراج سنگ تزئینی و ساختمانی، پیشگام تلقی می شود و این چند استان، قطب های تولید سنگ کشورمان هستند.

درخواست فعالان صنعت معدن از وزارت صنعت برای تسهیل صادرات

رییس خانه معدن ایران گفت: امروز کشور در حلقه تحریم های ظالمانه دشمن قرار دارد و بحران کرونا نیز از اسفندماه نیز آثار منفی خود را بروز داده، بنابراین در این شرایط انتظار اهل حرفه از مدیریت جدید وزارت صنعت تسهیل امر صادرات است.

معاون وزیر صنعت: از سرمایه‌گذاری بر روی فرآوری سنگ‌های تزیینی حمایت می‌کنیم

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به اینکه سنگ‌های تزیینی از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است، گفت: از هرگونه سرمایه‌گذاری بر روی فرآوری اینگونه سنگ‌ها حمایت می‌کنیم.

پوشش ریسک سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدنی استارت‌آپ‌ها

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت اعلام کرد: سازمان ایمیدرو آمادگی دارد تا بوسیله صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی علاوه بر ارایه تسهیلات به دانش بنیان‌ها، ریسک سرمایه‌گذاری شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در همکاری با استارت آپ‌ها را پوشش دهد.

تهدید کرونا، فرصت اقتصادی برای ایران است

معاون بررسی‌های اقتصادی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی زنجان گفت: شیوع بیماری کرونا بعد از حوزه سلامت، بیشترین تاثیر را در حوزه اقتصاد گذاشته و تمام کشورها از جمله ایران به یقین رسیده‌اند که دوران پُرتلاطمی در حوزه اقتصادی خواهند داشت اما تجربه تاریخی بشر و به‌ویژه دوران دفاع مقدس و تحریم‌های ظالمانه چندین ساله علیه کشور به ما آموخت که بهترین درس‌ها را از بدترین شرایط می‌گیریم.