لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

صندوق بیمه معدن، در سرمایه گذاری های کلان نقش آفرینی کند/ ضرورت حمایت های فرامنطقه ای از معدن و صنایع معدنی

وجیه اله جعفری که پس از ارایه گزارش این صندوق سخن می گفت، تصریح کرد: این نهاد پشتیبان بخش معدن، عملکرد رو به رشدی در حوزه معادن کوچک و متوسط بخش خصوصی داشته است اما ضروری است که از این پس جایگاه و اثربخشی خود را در اهداف چشم انداز و برنامه های سرمایه گذاری کلان معدن و صنایع معدنی به طور مشخص تری تعیین کند.

جعفری در این نشست که معاونان و مدیران ایمیدرو به همراه مدیران صندوق بیمه معدنی حضور داشتند، ادامه داد: حضور در سرمایه گذاری های کلان در فولاد، مس، آلومینیوم و ...، اکتشافات به ویژه در بخش عمیق، فرآوری مواد پیشرفته و استراتژیک و ... از جمله حوزه هایی آتی این صندوق باید قرار گیرد. به گفته جعفری، نیاز است که علاوه بر نگاه ملی، اهداف و برنامه های فرامنطقه ای و بین المللی بخش معدن مورد حمایت این صندوق قرار گیرد.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت اظهار داشت: با جذب مشاور می توان اهداف جدید را ترسیم کرد به طوری که در دوره های ز مانی متفاوت، اقدامات و عملکرد را به صورت کمی، پایش و رصد کرد.

صدور 961 میلیارد تومان بیمه نامه در هفت ماه 1400

پیش از جعفری، فرید دهقانی مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری های معدنی، از رشد بیش از دو برابری عملکرد صندوق (در صدور بیمه نامه) طی هفت ماه امسال، نسبت به سال گذشته خبر داد.

وی با ارایه گزارش عملکرد صندوق گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه، 961 میلیارد تومان بیمه نامه توسط این نهاد صادر شد در حالی که عملکرد کل سال 99 برابر با 475 میلیارد تومان بود.

دهقانی، با بیان اینکه 1967 میلیارد تومان بیمه نامه نیز آماده صدور است، وی پیش بینی کرد که عملکرد این صندوق تا پایان سال 1400 به 2هزار میلیارد تومان برسد.

وی درباره عملکرد اشتغال این نهاد اظهار داشت: اقدامات فوق سبب اشتغال مستقیم 930نفری در بخش معدن و صنایع معدنی شده و پیش بینی می شود با صدور بیمه نامه های جدید، 1800 شغل مستقیم دیگر به رقم فوق افزوده شود.

مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی همچنین گفت: مطالبات جدیدی به ارقام گذشته اضافه نشده و سال به سال در حال کاهش مانده مطالبات صندوق شده ایم.

وی درباره برنامه افزایش سرمایه گفت: امسال در پی تحقق سرمایه 1600میلیارد تومانی هستیم تا بتوان در آینده ضمن تنوع بخشی به نوع خدمات، با کمک بانک ها تسهیلات بیشتری به حوزه معدن ارایه دهیم.

دهقانی تصریح کرد: افزایش سرمایه صندوق تا 5هزار میلیارد تومان را در برنامه داریم.

کاهش 40درصدی بروکراسی

به گفته وی، از سال 96تاکنون، با حذف مراحل زائد، شاهد کاهش 40درصدی بروکراسی در فرایند صدور بیمه نامه شده ایم.

مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی درباره برنامه های توسعه ای و جدید این نهاد گفت: حمایت از استارت آپ ها، تقویت همکاری ها برای تامین و ساخت ماشین آلات معدنی، اکتشاف به ویژه عمیق، حفاری، اکتشاف عناصر استراتژیک و عناصر نادر، پایلوت های نیمه صنعتی و تولیدات در مقیاس نیمه صنعتی و با تکنولوژی بالا، تولید محصولات جانبی با هدف حفظ محیط زیست از این جمله هستند.

دهقانی افزود: در سال 1400 برای نخستین بار حمایت از شرکت های حفاری را در مجموعه اقدامات خود قرار داده ایم.

در این نشست جمشید ملارحمان عضو هیات عامل ایمیدرو، امیر خرمی شاد معاون برنامه ریزی و توانمندسازی و حسام مقدمعلی معاون طرح های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و همچنین سمیه خلوصی مدیر برنامه ریزی و نظارت استراتژیک و امید امامی مدیر معدن ایمیدرو، نکاتی درباره اقدامات این صندوق و همچنین پتانسیل هایی موجود برای همگامی اهداف این نهاد با ایمیدرو و توسعه بخش معدن و صنایع معدنی ارایه کردند.



سایر اخبار

نقش ۷ تا ۸ درصدی بخش زمین‌شناسی در تولید ناخالص ملی کشور/ خام‌فروشی ناشی از عدم شناخت مواد معدنی است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ایجاد مرکز نوآوری را فرصتی برای تکمیل زنجیره ارزش در این حوزه دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌های نهفته زمین‌شناسی، جای خالی مرکز نوآوری در این حوزه به شدت، احساس می‌شد و با حمایتی که از سوی معاونت علمی و فناوری صورت گرفت امیدواریم تا شاهد نوآوری‌ها در این حوزه باشیم.

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی نسل دوم سرور پایه و اکتشاف سیستماتیک در استان اصفهان

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور در سفر به استان اصفهان گفت: هدف از این سفر همکاری گسترده میان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور با استان‌ اصفهان برای رونق‌بخشی به فعالیت‌های زمین‌شناسی در حوزه زیرساخت و بررسی فرونشست و اکتشاف جهت تامین مواد اولیه مورد نیاز صنایع فولادی استان است.

افت و خیز اشتغال پروانه بهره برداری معدنی و صنعتی در سال جاری

طی 9 ماهه امسال اشتغال پروانه بهره برداری صنعتی 28.6 درصد رشد کرده و اشتغال پروانه بهره برداری معدنی 0.3 درصد افت داشته است.

معافیت گمرکی ۱.۲ میلیارد دلاری ماشین‌آلات صنعت و معدن

بررسی آمار ۹ ماهه امسال حاکی از مشمولیت دو هزار و ۷۶۰ فقره ماشین آلات از معافیت گمرکی به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۹۷.۱ میلیون دلار است که نسبت به مدت مشابه در سال ۹۸ از نظر تعداد و ارزش به ترتیب ۱.۰۹ و ۳۷.۵ درصد کاهش دارد.

سهم اشتغال از معادن احیا شده

مجری طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک اعلام کرد، معادن غیرفلزی احیا شده در سال جاری، ۴۹۳ فرصت شغلی در نقاط مختلف ایجاد کرده اند. همچنین مجموع اشتغال ایجاد شده کل معادن احیا شده، به بیش از ۲۳۰۰ نفر رسیده است

اشتغال 2300 نفری معادن احیا شده در سال جاری/ ‌سهم معادن غیرفلزی 493 نفر

مجری طرح احیا و فعال سازی معادن کوچک خبر داد: معادن غیرفلزی احیا شده در سال جاری، ۴۹۳ فرصت شغلی در نقاط مختلف ایجاد کرده اند. همچنین مجموع اشتغال ایجاد شده کل معادن احیا شده، به بیش از 2300 نفر رسیده است.

هیچ معدن زیان دهی در کشور نداریم

اکتشاف در بخش معدن و خروج معادن حبس شده را می توان یکی از مقوله های مهم و روز در بخش معدن و صنایع معدنی دانست، موضوعی که موجب شده تا متولیان بخش معدن نیز به میدان آیند تا به این طریق علاوه بر افزایش اکتشافات بتوانیم معادن غیر فعال را فعال کنیم.

معاون وزیر: یکهزار میلیارد تومان تسهیلات به معادن کشور پرداخت شد

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صندوق بیمه حمایت از فعالیت‌های معدنی سه هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و آسان به این واحدها پرداخت می‌کند که از این میزان یکهزار میلیارد تومان تاکنون عملیاتی شده است

هجمه به ورارت صمت

وزارت صمت مورد هجمه رانت خواران و مفسدان قرار گرفته است.

احیا و فعال سازی 176 معدن کوچک طی 9 ماهه 99/ تجهیز 257 معدن در قالب توسعه معادن کوچک مقیاس

در راستای طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس، طی 9 ماهه امسال، 176 معدن در مناطق مختلف، احیا و فعال سازی شد.

یک هزار میلیارد تومان تسهیلات به معادن کشور پرداخت شد/سهم استان‌ها از حقوق دولتی معادن پرداخت می‌شود

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: صندوق بیمه حمایت از فعالیت‌های معدنی سه هزار میلیارد تومان تسهیلات حمایتی و آسان به این واحدها پرداخت می‌کند که از این میزان یکهزار میلیارد تومان تاکنون عملیاتی شده است.