لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

صندوق بیمه معدن، در سرمایه گذاری های کلان نقش آفرینی کند/ ضرورت حمایت های فرامنطقه ای از معدن و صنایع معدنی

وجیه اله جعفری که پس از ارایه گزارش این صندوق سخن می گفت، تصریح کرد: این نهاد پشتیبان بخش معدن، عملکرد رو به رشدی در حوزه معادن کوچک و متوسط بخش خصوصی داشته است اما ضروری است که از این پس جایگاه و اثربخشی خود را در اهداف چشم انداز و برنامه های سرمایه گذاری کلان معدن و صنایع معدنی به طور مشخص تری تعیین کند.

جعفری در این نشست که معاونان و مدیران ایمیدرو به همراه مدیران صندوق بیمه معدنی حضور داشتند، ادامه داد: حضور در سرمایه گذاری های کلان در فولاد، مس، آلومینیوم و ...، اکتشافات به ویژه در بخش عمیق، فرآوری مواد پیشرفته و استراتژیک و ... از جمله حوزه هایی آتی این صندوق باید قرار گیرد. به گفته جعفری، نیاز است که علاوه بر نگاه ملی، اهداف و برنامه های فرامنطقه ای و بین المللی بخش معدن مورد حمایت این صندوق قرار گیرد.

معاون وزیر صنعت معدن و تجارت اظهار داشت: با جذب مشاور می توان اهداف جدید را ترسیم کرد به طوری که در دوره های ز مانی متفاوت، اقدامات و عملکرد را به صورت کمی، پایش و رصد کرد.

صدور 961 میلیارد تومان بیمه نامه در هفت ماه 1400

پیش از جعفری، فرید دهقانی مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری های معدنی، از رشد بیش از دو برابری عملکرد صندوق (در صدور بیمه نامه) طی هفت ماه امسال، نسبت به سال گذشته خبر داد.

وی با ارایه گزارش عملکرد صندوق گفت: از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه، 961 میلیارد تومان بیمه نامه توسط این نهاد صادر شد در حالی که عملکرد کل سال 99 برابر با 475 میلیارد تومان بود.

دهقانی، با بیان اینکه 1967 میلیارد تومان بیمه نامه نیز آماده صدور است، وی پیش بینی کرد که عملکرد این صندوق تا پایان سال 1400 به 2هزار میلیارد تومان برسد.

وی درباره عملکرد اشتغال این نهاد اظهار داشت: اقدامات فوق سبب اشتغال مستقیم 930نفری در بخش معدن و صنایع معدنی شده و پیش بینی می شود با صدور بیمه نامه های جدید، 1800 شغل مستقیم دیگر به رقم فوق افزوده شود.

مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی همچنین گفت: مطالبات جدیدی به ارقام گذشته اضافه نشده و سال به سال در حال کاهش مانده مطالبات صندوق شده ایم.

وی درباره برنامه افزایش سرمایه گفت: امسال در پی تحقق سرمایه 1600میلیارد تومانی هستیم تا بتوان در آینده ضمن تنوع بخشی به نوع خدمات، با کمک بانک ها تسهیلات بیشتری به حوزه معدن ارایه دهیم.

دهقانی تصریح کرد: افزایش سرمایه صندوق تا 5هزار میلیارد تومان را در برنامه داریم.

کاهش 40درصدی بروکراسی

به گفته وی، از سال 96تاکنون، با حذف مراحل زائد، شاهد کاهش 40درصدی بروکراسی در فرایند صدور بیمه نامه شده ایم.

مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی درباره برنامه های توسعه ای و جدید این نهاد گفت: حمایت از استارت آپ ها، تقویت همکاری ها برای تامین و ساخت ماشین آلات معدنی، اکتشاف به ویژه عمیق، حفاری، اکتشاف عناصر استراتژیک و عناصر نادر، پایلوت های نیمه صنعتی و تولیدات در مقیاس نیمه صنعتی و با تکنولوژی بالا، تولید محصولات جانبی با هدف حفظ محیط زیست از این جمله هستند.

دهقانی افزود: در سال 1400 برای نخستین بار حمایت از شرکت های حفاری را در مجموعه اقدامات خود قرار داده ایم.

در این نشست جمشید ملارحمان عضو هیات عامل ایمیدرو، امیر خرمی شاد معاون برنامه ریزی و توانمندسازی و حسام مقدمعلی معاون طرح های توسعه معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و همچنین سمیه خلوصی مدیر برنامه ریزی و نظارت استراتژیک و امید امامی مدیر معدن ایمیدرو، نکاتی درباره اقدامات این صندوق و همچنین پتانسیل هایی موجود برای همگامی اهداف این نهاد با ایمیدرو و توسعه بخش معدن و صنایع معدنی ارایه کردند.



سایر اخبار

۱۱ تغییر عمده قانون جدید چک که موجب اعتباربخشی بیشتر به این ابزار پرداخت شده

۱۱ تغییر عمده قانون جدید چک که موجب اعتباربخشی بیشتر به این ابزار پرداخت شده

متن کامل سخنرانی مقام معظم رهبری در مشهد مقدس در 1 فروردین 1396

رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله خامنه ای امسال را سال اقتصاد مقومتی، تولید و اشتغال نامیدند. با توجه به این نام گذاری اهم مسئولیت های مدیران کشور باید رفع مشکل بیکاری باشد.

مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده تا پایان سال 96 تمدید شد

طبق مصوبه مجلس، مدت اجرای آزمایشی قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب 17 اردیبهشت 87 و اصلاحات بعدی آن تا پایان سال 96 تمدید شد. مأخذ مالیات بر ارزش افزوده، ارزش نهایی محصول برای مصرف نهایی است.

روش دریافت مالیات ارزش افزوده تغییر می کند

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس ، عضو کمیسیون برنامه و بودجه با اشاره به اینکه بازار بدهی فرصتی برای طرح‌های عمرانی است، بیان کرد: دولت‌ها دو نوع کسری بودجه دارند که یک نوع کسری بودجه جاری به دلیل ضعف در وصول مالیات‌ها وجود دارد که ناشی از ناکارایی زیاد دستگاه‌های اجرایی است.