لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

ماموریت سرپرست وزارت صمت برای اجرای دستورات رئیس‌جمهور

 به گزارش اقتصادنیوز به نقل از «روابط‌عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت»، حسن روحانی، دو روز پیش در گفت‌وگوی تلفنی با سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت، ماموریت‌های مهم این وزارتخانه جهت ادامه مسیر فعالیت خود را ابلاغ کرد.

بر این اساس، حسین مدرس خیابانی در حکمی امیر صباغ را به‌عنوان مسوول اجرای دستورات رئیس‌جمهور در وزارت صنعت، معدن و تجارت منصوب و در حکمی ۱۱ بندی، ماموریت‌های مهم وی را ابلاغ کرد. بر این اساس، مقرر شده است میزان پیشرفت پروژه‌ها و اقدامات ویژه این وزارتخانه برای عملیاتی‌سازی منویات رئیس دولت، به‌صورت هفتگی به سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گزارش شود.

در حکم ۱۱بندی ابلاغی از سوی سرپرست وزارت صمت برای امیر صباغ، آمده است: ۱- تدوین برنامه‌های اجرایی برای توسعه صادرات مواد و صنایع معدنی فرآوری‌شده با ارزش افزوده بیشتر. ۲- بهره‌گیری معادن کوچک و متوسط با هدف توسعه صادرات و ایجاد اشتغال پایدار در این بخش. ۳- پیگیری پیشرفت پروژه‌های اولویت‌دار در بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی و ارائه راهکارهای برون‌رفت از رکود و بهره‌برداری سریع از ظرفیت‌های در حال ایجاد. ۴- ایجاد ارتباط موثر بین صادرکنندگان و تامین‌کنندگان مواد اولیه و اقلام ضروری برای بهره‌گیری موثر از ارز حاصل از صادرات برای تامین نیازهای حیاتی کشور. ۵- طراحی شیوه‎های مناسب برای تامین و برگشت ارز موردنیاز به چرخه اقتصاد ملی. ۶- تهیه و ارائه راهکارهای عملیاتی و زودبازده برای توسعه صادرات غیرنفتی با هدف متنوع‌سازی کالاها و بازارهای هدف. ۷- تدوین سیاست‌های حمایتی جهش کمی و کیفی در تولید و ایجاد قطب سوم خودرویی در کشور. ۸- تامین نقدینگی موردنیاز خودروسازان و زنجیره تامین خودرو از طریق عرضه دارایی‌های غیرمولد و فروش سهام در اختیار در چارچوب اسناد بالادستی. ۹- تدوین راهکارهای عملیاتی برای فعال‌کردن و بهره‌گیری از معادن کوچک و متوسط با هدف توسعه صادرات و ایجاد اشتغال پایدار در این بخش. ۱۰- تمرکز بر استفاده از روش‌های متنوع تامین مالی از طریق بازار سرمایه و ابزارهای موثر و کارآمد. ۱۱- ارائه طرح‌های نوین در حوزه خودروها و موتورسیکلت‌های برقی و تولید واگن مترو، کشنده‌های سنگین، قطعات منفصله خودرو، لاستیک خودروهای سنگین، پودر آلومینا، الکترود گرافیتی، چادر مشکی و کولر گازی و سایر اولویت‌های سرمایه‌گذاری کشور با هدف داخلی‌سازی آنها.



سایر اخبار

انجام 10 پروژه تحقیقاتی در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی از ابتدای سال 99/ انعقاد 15 تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری با مجموعه های علمی، تحقیقاتی و صنعتی

مسئول بخش پژوهش سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور اعلام کرد: از ابتدای امسال 10 پروژه تحقیقاتی در سطح سازمان در حال اجرا و 15 تفاهم‌نامه و قرارداد همکاری میان سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و مجموعه های علمی تحقیقاتی و دانشگاه‌ها، بنگاه‌های بزرگ صنایع معدنی و برخی دستگاه‌های اجرایی کشور منعقد شده است.

خبر خوش برای فعالان اقتصادی

وزیر اقتصاد تاکید کرد: اگر نتوانیم پایه‌های جدید مالیاتی را به نحوی که در سال ۱۴۰۰ برای خزانه قابل دسترس باشد، تعریف کنیم و یا بخشی از معافیت‌های مالیاتی را خاتمه ببخشیم، حتما مخالف افزایش درآمدهای مالیاتی نسبت به رقم پیشنهاد شده در بودجه هستیم.

مشکلات فعالان اقتصادی اصفهان و درخواست آنها از وزیر صمت

شماری از فعالان اقتصادی اصفهان در دیدار با علیرضا رزم‌حسینی وزیر صمت ، دلالان حوزه صنعت فولاد، فرسودگی ماشین‌آلات صنعتی، قانون نظام صنفی، اخذ عوارض صادراتی، مالیات، مشخص نبودن تعریف مشوق صادراتی، مسائل ارزی، تناقض بین بخش بازرگانی و تولیدی و واردات را از جمله مشکلات فرارو برشمردند.

هفت محور جهش تولید در اولویت وزارت صمت قرار دارد

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: وزارت صمت برنامه‌های ویژه‌ای را برای دستیابی به جهش تولید و تحقق شعار سال دنبال می‌کند و در این خصوص هفت محور در اولویت قرار گرفته است.

تمدید ۲ ماهه مهلت کارت‌های بازرگانی

براساس اعلام سازمان توسعه تجارت ایران و با توجه به ادامه شیوع ویروس کرونا، کارت‌های بازرگانی که تاریخ انقضای آنها تا آخر آبان ۹۹ است، تا پایان دی‌ماه به صورت خودکار تمدید می‌شود .

سهم ۲۷ درصدی بخش معدن از واحدهای فعال تولیدی

بر اساس آمارهای منتشر شده وزارت صنعت، معدن و تجارت، بخش معدن و صنایع معدنی در میان ۳۳ گروه تولیدی کشور، سهم بیش از ۲۷ درصدی را به خود اختصاص داده است.

ایمیدرو، نخستین شرکت سهامی بورس را تشکیل می دهد/ ارزش حداقل ۷۰۰۰ میلیارد تومانی پروژه های این شرکت

رییس هیات عامل ایمیدرو بیان کرد: نخستین شرکت پروژه سهامی عام کشور توسط گروه ایمیدرو به زودی تشکیل می شود.

نمایان شدن ارزش واقعی معادن در بورس کالا/ عرضه معادن کوچک و متوسط در بورس کالا، پیامدهای مثبت فراوانی دارد

رییس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: تسهیل حضور معادن در بورس، یکی از مهم‌ترین و موثرترین روش‌های تامین مالی برای توسعه این بخش در کشور است.

احیای ۱۵۷ معدن تا پایان آبان ماه ۹۹

وزارت صنعت اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۳۹۹ و در قالب طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس تعداد ۱۵۷ معدن وارد چرخه تولید و بهره‌برداری شده اند.

توسعه اکتشافات معدنی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم

اکتشافات معدنی از اقدامات اساسی و زیربنایی برای توسعه بخش معدن به شمار می‌رود که در سال‌های گذشته، تقریبا به فراموشی سپرده شده و فعالیت کم‌رمقی در این بخش انجام می‌شد، اما در سال‌های ۹۳ تا ۹۶ حرکتی ارزشمند در این زمینه شکل گرفت که در دولت دوازدهم نیز تداوم یافت.

خبر مهم وزیر صمت درباره ارز ۴۲۰۰ تومانی

وزیر صمت با تاکید بر اینکه به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ هستیم، گفت: تفاوت ارز دولتی و آزاد فساد زاست و دولت نیز در شرایط کنونی آماده حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی میباشد.