لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

هفت محور جهش تولید در اولویت وزارت صمت قرار دارد

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی سازمان صمت خراسان جنوبی، ایرج حسن پور در نشست شورای هم‌خانواده سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۹ و تاکید مقام معظم رهبری به جهش تولید گفت: هفت محور در زمینه‌های توسعه تولید و تعمیق ساخت داخل، توسعه صادرات غیرنفتی، توسعه معادن و صنایع معدنی و همچنین فعال‌سازی معادن راکد، توسعه فناوری و شرکت‌های دانش بنیان، مدیریت بازار و ساماندهی لجستیک تجاری، بهبود فضای کسب و کار مرتبط با بخش صنعت، معدن و تجارت و تامین منابع مالی و توسعه سرمایه‌گذاری در اولویت این وزارتخانه قرار گرفته است.

وی افزود: پروژه های بسیار خوبی در استان خراسان جنوبی در حوزه صنعت و معدن آغاز شده و در حال انجام است که نشان می‌دهد خراسان جنوبی در مسیر توسعه قرار گرفته است.

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: این موضوع گویای این است که تمامی مسوولان این استان در حوزه خانواده وزارت صمت و تشکل‌های خصوصی هم‌خانواده و سایر مسوولان مرتبط پای کار و همدل و همراه هستند که جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به ظرفیت‌ها و واحدهای شاخص خراسان جنوبی گفت: کویر تایر، واحدهای کاشی و سرامیک، کارخانه اکسید منیزیم، معادن زغال سنگ، منیزیت، بنتونیت و سنگ‌های تزئینی ظرفیت‌ها و برندهایی برای معرفی این استان در سطح کشور هستند.

حسن پور با اشاره به بازدیدش از مجتمع در حال احداث فولاد قاینات و ابراز خرسندی از فعالیت و پیشرفت بسیار خوب این طرح طی چند ماه اخیر تصریح کرد: فعالیت و اشتغال حدود ۹۰۰ نفر در حال حاضر و تحرک و پویایی این طرح در مسیر راه‌اندازی، نوید دهنده این است که در آینده نزدیک اشتغال پایدار و جهشی در حوزه صنعت استان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه اشتغال بسیار خوبی در حوزه صمت استان ایجاد شده است گفت: اشتغال بیش از ۱۰۷ هزار نفر در حوزه صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گویای جایگاه و اهمیت این بخش در استان است.

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، مرزهای استان را با کشور افغانستان یک فرصت خوب عنوان کرد و افزود: فعالیت بسیار خوبی در مرز ماهیرود شکل گرفته است که باعث شده مرز ماهیرود به عنوان یک مرز فعال و پویا در کشور مطرح شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر صمت بر تشکیل شورای هم‌خانواده در استان‌ها گفت: در این راستا باید از ظرفیت و توانمندی‌های بخش خصوصی و تشکل‌های هم‌خانواده حوزه صمت به منظور هم‌افزایی و همفکری در رفع مسائل و مشکلات این حوزه استفاده شود.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی همواره در بحران‌های مختلف کشور از جمله کرونا در کنار و همراه با دولت و البته مردم بوده است تاکید کرد: روسای سازمان‌ها نماینده وزیر صمت در استان‌ها هستند و انتظار می‌رود تشکل‌های هم‌خانواده مرتبط با وزارت ضمن برقراری ارتباط و همراهی و همکاری با روسای سازمان‌ها در مسائل این حوزه، مشکلات هر بخش را به ایشان منتقل کنند تا در زمان مناسب در مرکز مورد پیگیری قرار گیرد.

حسن پور با اشاره به فعالیت‌ها، پیگیری‌ها همچنین بازدیدهای میدانی رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی از طرح‌های صنعتی و معدنی، از عباس جرجانی به عنوان فردی جوان، پرانرژی، پرتلاش، پیگیر و دلسوز یاد کرد و افزود: قطعا با پیگیری‌های وی، طرح‌های صنعتی و معدنی که در این استان شکل گرفته به سرانجام خوبی خواهد رسید.

بر پایه این گزارش، ابتدای این نشست اعضای شورای هم‌خانواده سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی به بیان مسائل و درخواست‌های خود در بخش‌های نظام مهندسی معدن، اتاق اصناف، بانک صنعت و معدن، شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره غله و بازرگانی و انجمن حمایت از حقوق مصرف کنندگان پرداختند که مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز قول پیگیری این مسائل را داد.

در پایان این نشست حکم انتصاب عباس جرجانی به عنوان رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی با امضای وزیر صمت از سوی مدیرکل امور استان‌های این وزارتخانه به وی اعطا شد.

عباس جرجانی که از تیر ماه امسال سرپرستی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی را برعهده داشت، اول آذر امسال با حکم وزیر صمت به سمت رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی منصوب شد.

وی پیش از آن مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایه‌گذاری استانداری خراسان جنوبی بود و مدیرعاملی شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان جنوبی را در سوابق مدیریتی خود دارد.

مدیرکل امور استان‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت در سفر به خراسان جنوبی از مجتمع فولاد قاینات نیز بازدید و میزان پیشرفت این طرح در حال اجرا را از نزدیک بررسی کرد.



سایر اخبار

رشد میانگین ۱۶.۶ درصدی تولیدات منتخب بخش معدن

بررسی ۶ قلم تولیدات بخش معدن و صنایع معدنی در نیمه نخست امسال گویای رشد میانگین ۱۶.۶ درصدی است.

بهره‌وری در بخش معدن با تکیه بر دانش روز و استارتاپ‌ها

بخش معدن و صنایع معدنی کشور دارای ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی است و از قابلیت ارزش افزوده بالا نیز بهره می‌گیرد، بنابراین انتظار می‌رود تا پایان ششمین برنامه توسعه (۱۴۰۰- ۱۳۹۶) سهم آن در اقتصاد ملی افزایش یابد، هرچند که رشد بهره‌وری این بخش با اتکای به دانش روز و شرکت‌های دانش بنیان است.

فارس من|فروش 149هزار میلیارد تومانی 74شرکت معدنی در بورس

ارزش فروش 74شرکت معدنی و صنایع معدنی در 7 ماه امسال از 149.4 هزار میلیارد تومان عبور کرد.

صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین آب با توسعه پایدار و حفاظت بیولوژیک را عملی کردند/ظرفیت یک میلیون متر مکعبی انتقال آب در سه فاز

رییس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین پایدار آب و حفاظت بیولوژیک را عملی کرده اند.

بیش از 149هزار میلیارد تومان ارزش فروش 74 شرکت معدنی و صنایع معدنی بورسی/ رشد 37 درصدی ارزش فروش در 7 ماهه سال

ارزش فروش 74 شرکت معدنی و صنایع معدنی در هفت ماه ابتدای امسال با رشد 37 درصدی از 149.4هزار میلیارد تومان عبور کرد.

سهم ۳۰.۸ درصدی بخش صنعت و معدن از تسهیلات بانکی

مطابق آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهم بخش صنعت و معدن از تسهیلات پرداختی بانک‌ها و موسسات اعتباری به بخش‌های مختلف در پنج ماهه نخست امسال به ۳۰.۸ درصد رسید.

۲ هزار واحد صنعتی غیرفعال تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مجدد دو هزار واحد صنعتی راکد و غیرفعال تا پایان امسال خبر داد.‌

برنامه ریزی راه اندازی ۱۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری در صمت

راه اندازی ۷ هلدینگ سرمایه گذاری در بخش صنعت و ۳ هلدینگ در بخش معدن هدفگذاری شده و گام‌های اولیه با اعمال ملاحظات قانونی در این خصوص برداشته شده که به زودی عملیاتی می شود.

۱۴۷ معدن در هفت ماه احیا و فعال سازی شد

- بررسی گزارش هفت ماهه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نشان می‌دهد که از ابتدای امسال، ۱۴۷ معدن در سراسر کشور راه‌اندازی مجدد شد.

وزیر صمت از آزادسازی معادن حبس شده ظرف سه ماه آینده خبر داد.



وزیر صمت از آزادسازی معادن حبس شده ظرف سه ماه آینده خبر داد.

امضای ۸۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی معدنی در ۱۸ ماه گذشته

رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۱۹ قرارداد پژوهشی به ارزش ۸۵۰ میلیارد ریال در بخش معدن و صنایع معدنی با دانشگاه‌های مختلف امضا شد.