لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

واردات ۳.۲ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی

گزارش روز دوشنبه خبرنگار ایرنا برپایه جداول آماری گمرک جمهورری اسلامی ایران حاکی است، حجم تجارت خارجی کشور در سال ۹۸ به رقم ۸۵ میلیارد دلار رسید که از این مبلغ ۴۳.۷ میلیارد دلار به واردات اختصاص داشت.

حجم واردات کالاهای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی بیش از سه میلیون و ۶۶۷ هزار تن در سال گذشته ثبت شد که در مقایسه با سال ۹۷ افزایش هفت درصدی داشت.

بررسی ۲۰ قلم کالای وارداتی بخش معدن وصنایع معدنی در سال ۹۸ نشان می دهد که بالاترین رشد ارزش واردات با رقم ۱۲۷ درصد مربوط به آنتیموان است که از نظر حجمی هم افزایش ۱۳۰ درصدی نسبت به سال ۹۷ داشت.

همچنین زنجیره فولاد و تولیدات فولادی مرتبط هم با رقم بیش از ۹۸۶ میلیون و ۳۷۰ هزار دلار بیشترین ارزش واردات را به خود اختصاص داد که در مقایسه با سال ۹۷ کاهش ۲۳ درصدی دارد.

فهرست ۲۰ قلم کالای منتخب وارداتی بخش معدن وصنایع معدنی در سال گذشته نشان می دهد که ۶ قلم کاهش و ۱۴ قلم رشد واردات را نسبت به سال ۹۷ ثبت کردند.

امسال انتظار می رود میزان صادرات بخش معدن و صنایع معدنی به حدود ۹ میلیارد دلار برسد، سال گذشته ارزش صادرات این بخش بیش از هشت میلیارد و ۴۹۷ میلیون دلار بود.

به گزارش ایرنا، سال ۹۷ ارزش صادرات بخش معدن وصنایع معدنی بالغ بر ۹.۲ میلیارد دلار بود و سهم بیش از ۲۰ درصدی از کل صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داد.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.