لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

وزیر صنعت:در صورت رفع تحریم‌ها نیز از حمایت از تولید داخل دست نمی‌کشیم

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «علیرضا رزم‌حسینی»‌ امروز (دوشنبه) در حاشیه مراسم رونمایی از نخستین موتور سه سیلندر ملی در جمع خبرنگاران افزود: در دوره تحریم‌های ظالمانه شاهد تحقق شعار «ما می‌توانیم» در بسیاری صنایع کشور به‌ویژه صنایع خودروسازی، ساخت موتور، لوازم‌خانگی و پتروشیمی بودیم و پیشرفت‌های بسیار خوبی در این زمینه حاصل شد.

به گفته وی، ساخت نخستین موتور سه سیلندر ملی نیز با توانایی متخصصان داخلی در شرایط تحریم‌ها اتفاق افتاد و نشان داد صنعتگران ما حتی در شرایط فشارهای سیاسی و اقتصادی نیز قادر به تداوم کار با قدرت هستند.

رزم‌حسینی یادآور شد:‌ ساخت این موتور که مصرف سوخت آن پنج لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر پیمایش است، پس از تاکیدات رهبر معظم انقلاب در تولید خودروهایی با مصرف سوخت پایین کلید خورد که امروز رونمایی شد و تا سال آینده به تولید انبوه خواهد رسید.

وی تاکید کرد: توصیه ما به همه خودروسازان داخلی این است که از این موتور استفاده کنند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان‌داشت: سیاست وزارتخانه در راستای رقابتی کردن هرچه بیشتر خودروسازی در داخل کشور است.

وی یادآورشد: کارشناسان مراکز تحقیقاتی ایران‌خودرو و سایپا در حال مطالعه بر روی موتورهای جدیدتری نیز هستند و در آینده نزدیک آنها را به بازار عرضه خواهند کرد، اما اکنون باید به سمت افزایش تولید و تولید انبوه این موتور برویم، همچنین همه خودروسازان را تشویق کنیم که از آن استفاده کنند.

به گزارش ایرنا، نخستین پیشرانه سه سیلندر گروه صنعتی ایران خودرو، امروز (دوشنبه) در مراسمی با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت، وزیر نفت، رییس سازمان محیط زیست،  رییس سازمان ملی استاندارد ایران و مسوولان گروه صنعتی ایران خودرو رونمایی شد.

کاهش مصرف سوخت به پنج لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر، کاهش انتشار آلایندگی و رسیدن به اهداف استانداردی محیط‌زیست یورو ۶، استفاده بهینه از زیرساخت سوخت پاک گاز طبیعی، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای و جلوگیری از آثار مضر آن و ایفای تعهدات ملی و بین‌المللی، چهار ویژگی کلی این طرح است.



سایر اخبار

رشد میانگین ۱۶.۶ درصدی تولیدات منتخب بخش معدن

بررسی ۶ قلم تولیدات بخش معدن و صنایع معدنی در نیمه نخست امسال گویای رشد میانگین ۱۶.۶ درصدی است.

بهره‌وری در بخش معدن با تکیه بر دانش روز و استارتاپ‌ها

بخش معدن و صنایع معدنی کشور دارای ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی است و از قابلیت ارزش افزوده بالا نیز بهره می‌گیرد، بنابراین انتظار می‌رود تا پایان ششمین برنامه توسعه (۱۴۰۰- ۱۳۹۶) سهم آن در اقتصاد ملی افزایش یابد، هرچند که رشد بهره‌وری این بخش با اتکای به دانش روز و شرکت‌های دانش بنیان است.

فارس من|فروش 149هزار میلیارد تومانی 74شرکت معدنی در بورس

ارزش فروش 74شرکت معدنی و صنایع معدنی در 7 ماه امسال از 149.4 هزار میلیارد تومان عبور کرد.

صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین آب با توسعه پایدار و حفاظت بیولوژیک را عملی کردند/ظرفیت یک میلیون متر مکعبی انتقال آب در سه فاز

رییس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین پایدار آب و حفاظت بیولوژیک را عملی کرده اند.

بیش از 149هزار میلیارد تومان ارزش فروش 74 شرکت معدنی و صنایع معدنی بورسی/ رشد 37 درصدی ارزش فروش در 7 ماهه سال

ارزش فروش 74 شرکت معدنی و صنایع معدنی در هفت ماه ابتدای امسال با رشد 37 درصدی از 149.4هزار میلیارد تومان عبور کرد.

سهم ۳۰.۸ درصدی بخش صنعت و معدن از تسهیلات بانکی

مطابق آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهم بخش صنعت و معدن از تسهیلات پرداختی بانک‌ها و موسسات اعتباری به بخش‌های مختلف در پنج ماهه نخست امسال به ۳۰.۸ درصد رسید.

۲ هزار واحد صنعتی غیرفعال تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مجدد دو هزار واحد صنعتی راکد و غیرفعال تا پایان امسال خبر داد.‌

برنامه ریزی راه اندازی ۱۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری در صمت

راه اندازی ۷ هلدینگ سرمایه گذاری در بخش صنعت و ۳ هلدینگ در بخش معدن هدفگذاری شده و گام‌های اولیه با اعمال ملاحظات قانونی در این خصوص برداشته شده که به زودی عملیاتی می شود.

۱۴۷ معدن در هفت ماه احیا و فعال سازی شد

- بررسی گزارش هفت ماهه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نشان می‌دهد که از ابتدای امسال، ۱۴۷ معدن در سراسر کشور راه‌اندازی مجدد شد.

وزیر صمت از آزادسازی معادن حبس شده ظرف سه ماه آینده خبر داد.



وزیر صمت از آزادسازی معادن حبس شده ظرف سه ماه آینده خبر داد.

امضای ۸۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی معدنی در ۱۸ ماه گذشته

رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۱۹ قرارداد پژوهشی به ارزش ۸۵۰ میلیارد ریال در بخش معدن و صنایع معدنی با دانشگاه‌های مختلف امضا شد.