لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

دولت ۹ هزار میلیارد تومان به بخش تولید بدهکار است
رئیس خانه صنعت و معدن کشور گفت: درحالی‌که دولت 9 هزار میلیارد تومان به صنایع بدهکار است تولید باید تسهیلات با سود بالای 20 درصد از بانک‌ها بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالوهاب سهل‌آبادی رئیس خانه صنعت و معدن کشور در گفتگو با پرستوها، اظهار داشت: تنها با تسهیلات به تولیدکنندگان مشکل حل نمی‌شود زیرا سالیانه هزینه بالایی را صنایع باید برای پرداخت ارزش‌افزوده انجام دهند.

وی تصریح کرد: زمانی که دولت ۹ هزار میلیارد تومان به بخش تولید بدهکار است و نمی‌پردازد این بنگاه ناچار است به سراغ بانک‌ها برود، از دولت طلبکار است اما باید به دنبال گرفتن بهره‌های بالای ۲۰ درصد برود.

رئیس خانه صنعت و معدن کشور ادامه داد: در این شرایط موفق‌ترین بنگاه‌های تولیدی اگر یک سال در همین روند قرار بگیرد دچار صدمات جبران‌ناپذیری می‌شود.

سهل‌آبادی افزود: یکی از مشکلات بخش تولید طلب از دولت است که دولت طلب خود را باقوت تمام می‌گیرد اما بدهی خود را هر وقت خواست پس می‌دهد.

وی عنوان داشت: رقمی که بانک‌ها از صنایع طلب کار هستند عمدتاً از کارخانه‌های دولتی و شبه‌دولتی بوده و شامل صنایع متوسط و کوچک که هیاهویی برای آن راه انداخته‌اند نیست.

کمتر از ۳۰ درصد صنایع تسهیلات رونق تولید را گرفته‌اند

رئیس خانه صنعت و معدن کشور بیان داشت: بعد از فرمایشات مقام معظم رهبری دولت به‌سرعت به میدان آمد و حتی معاون اول رئیس‌جمهور مسئول ستاد اقتصاد مقاومتی شد و استانداران به همراه روسای سازمان صنعت و معدن هر استان مسئولیت این ستاد در استان‌ها را بر عهده گرفتند خوشبختانه روسای خانه صنعت و معدن و اتاق‌های بازرگانی هم در این ستاد نقش داشتند و بنابراین بود تا واحدهای صنعتی فعال که نیازمند سرمایه هستند حمایت شوند.

وی ادامه داد: دراستان اصفهان ۴ هزار نفر در سایت بهین یاب ثبت‌نام کردند ورقمی که قرار بود به این استان تعلق بگیرد هزار میلیارد تومان بود، آنچه در کشور به‌صورت تصادفی ارزیابی‌شده است نزدیک به ۳۰ درصد و حدود ۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات رونق تولید به بنگاه‌هایی تولیدی تخصیص داده‌شده است.

سهل‌آبادی ضمن انتقاد از ایجاد آما متناقض از سوی بانک‌ها، گفت: بانک‌ها عنوان می‌کنند بیشتر از میزان تسهیلات تخصیص داده‌شده است زیرا واحد صنعتی که بدهی خود را به‌روز کرده است را هم در آمار بانک قرارگرفته است.

رئیس خانه صنعت و معدن کشور خاطرنشان کرد: دولت در زمان تصویب تسهیلات رونق تولید قرار بود ۵ درصد از آن را به‌صورت یارانه به تسهیلات تعلق دهد که تا این زمان این اقدام انجام‌نشده است و اگر این ۵ درصد اعمال شود سود تسهیلات کاهش خواهد یافت.

وی ادامه داد: تمامی قوانین بانکی را برای اعطای تسهیلات در نظر می‌گیرند درحالی‌که اگر بر ماده ۱۴۱ بانک‌ها پافشاری کنند بسیاری از صنایع نمی‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند، البته در برخی استان‌ها این بخش مدیریت‌شده است.

روند دریافت مالیات بر ارزش‌افزوده ناعادلانه است

سهل‌آبادی تأکید داشت: رشد اقتصادی صنایع از سال پیش کمتر شد اما معیار دریافت مالیات رشد اقتصادی استان است که توان پرداخت آن از سوی صنایع وجود ندارد، بخصوص در ارزش‌افزوده که باید از مصرف‌کننده دریافت شود تولیدکننده محصولات خود را یک‌ساله در بازار توزیع می‌کند.

وی بابیان اینکه بسیاری از کارخانه‌های صنعتی به علت بدهی ممنوع‌الخروج شده‌اند و حساب‌های ایشان مسدود شده است، افزود: در ستاد تسهیل پرونده‌های آن‌ها در حال بررسی است ولی واحدهایی را هم داریم که به مشکلات اقتصادی پیش‌آمده معوقه‌هایی که در تسهیلات بانکی داشتند در زندان هستند و خانه صنعت و معدن به دنبال آن است.

رئیس خانه صنعت و معدن کشور افزود: آدم‌های بزرگی در صنعت به علت شرایط اقتصادی، رکود، تحریم و هدفمند کردن یارانه‌ها دچار مسائل جدی هستند، باید دید در این جنگ اقتصاد پیش رو شهدا و اسرایی هم داده می‌شود.

سهل‌آبادی افزود: در جنگ تحمیلی اگر برای شهدا احترام بیشتری قائل می‌شدند و جانبازان خدمات دریافت می‌کنند در جنگ اقتصادی هم باید این همت شود.

وی ادامه داد: در زمان هدفمند کردن یارانه‌ها قرار بود ۳۰ درصد به صنایع تعلق بگیرد اما ریالی تاکنون پرداخت‌نشده است.

رئیس خانه صنعت و معدن کشور در انتها بیان داشت: صنایع که در ایجاد تحریم‌ها نقشی نداشتند ولی با آغاز تحریم‌ها مسائل بانکی هم تحریم شد و برای جابجایی پول باید چند برابر هزینه می‌کردیم، امنیت مالی را از دست دادیم و همکاران ما گرفتار شرکت‌ها افراد کلاه‌برداری شد.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.