لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

امضای ۸۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی معدنی در ۱۸ ماه گذشته

خداداد غریب پور روز دوشنبه در واکنش به درج خبری تحت عنوان «اختصاص اندک منابع به تحقیق و توسعه در فعالیت‌های معدنی» در ۲۷ مهر ماه، اظهار داشت: مطالب ارائه شده براساس داده های مربوط به سال‌های ۹۴- ۱۳۷۵ و برمبنای یک تحقیق دانشگاهی بوده است.

وی تصریح کرد: براساس مستندات موجود، آمار عملکرد سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) و شرکت های بخش معدن و صنایع معدنی نشان می‌دهد که  در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ بالغ ‌بر ۲۱۹ قرارداد پژوهشی با رقم معادل ۸۵۰ میلیارد ریال با دانشگاه‌های مختلف امضا شده است.
 به گفته غریب‌پور، از مجموع  قراردادها تعداد ۳۶ پروژه به ارزش حدود ۱۴۲ میلیارد ریال مربوط به سازمان توسعه و نوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) است که با دانشگاه‌های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت، صنعتی امیرکبیر، جهاد دانشگاهی، انجمن مهندسی معدن، تربیت مدرس، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، امام خمینی (ره)، کاشان، صنعتی همدان، گلپایگان و دانشگاه آزاد اسلامی امضا شده است.
وی افزوده است: همچنین در سال‌های ۹۹- ۱۳۹۸ شرکت‌های «فولاد مبارکه» ۵۳ پروژه، «گل گهر» ۳۰، «مس سرچشمه» ۲۸، «ذوب آهن اصفهان» ۱۶ و «شرکت تهیه و تولید مواد معدنی» ۱۲ پروژه، شرکت «مس سونگون» ۱۱ پروژه، «آلومینای ایران» ۱۰، «فولاد خراسان» ۹، «فولاد خوزستان» هفت، «چادرملو» پنج و «فولاد آلیاژی ایران» دو پروژه با دانشگاه‌ها امضا کرده‌اند.
غریب پور اضافه کرد: در حوزه بهره وری نیز ایمیدرو پروژه های پژوهشی را تعریف و اجرا کرد که طراحی مدلی برای شناسایی اولویت‌های مرتبط با موضوع ارتقاء بهره‌وری تولید محصولات مختلف صنایع معدنی کشور با هدف تعریف پروژه‌های پژوهشی مجزا برای ارتقاء بهره‌وری تولید در موارد اولویت‌دار،  راهکارهای بهبود مدیریت تعمیرات و نگهداری به‌منظور کاهش از کارافتادگی ماشین آلات در معادن ایمیدرو بهمراه  ارزیابی، تحلیل و ارائه مدل مدیریت پسماند فعالیت ها و فرآیندهای معادن و صنایع معدنی ایمیدرو و شرکت های تابعه بخشی از طرح هاست.

به گفته وی،  بررسی امکان بازیابی و استحصال باطله‌های معدن تراورتن انگوران (زنجان) و تبدیل آن به محصولات باارزش افزوده،  تدوین برنامه توسعه توانمندی های فناوری و مهندسی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران،  بررسی نقش سازمان های توسعه ای در ارتقای بهره وری، هم افزایی و رقابت پذیری بنگاه های معدنی و صنایع معدنی از دیگر موارد در این ارتباط است.
غریب پور گفت: علاوه بر موارد مزبور در زمینه بهره وری همه ساله جایزه بهره وری معادن و صنایع معدنی ایران با هدف شناسایی شرکت‌های بهره‌ور و پروژه های بهبود بهره وری برتر در سطح شرکت‌های بخش معدن و صنایع معدنی تعریف و اجرا می شود و براساس نتایج اجرای این فرایند ارزیابی، تعداد زیادی پروژه بهبود بهره وری در سطح شرکت‌ها تعریف می شود.



سایر اخبار

رشد ۱۲ میلیارد دلاری ارزش سهام معدنی‌ها در هفته گذشته

ارزش سهام شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در هفته گذشته به دلیل بازارگردانی هماهنگ سهام این شرکت ها، بیش از ۱۲ میلیارد دلار رشد کرد.

سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸

بررسی آمار تجارت خارجی نشان می‌دهد که بخش معدن و صنایع معدنی با صادراتی به ارزش بیش از هشت میلیارد و ۴۹۷ میلیون و ۵۳ هزار دلار، در سال گذشته بیش از ۲۰ درصد کل صادرات را در اختیار داشته است.

واردات ۳.۲ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی

ارزش واردات ۲۰ قلم کالای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی در سال گذشته به بیش از سه میلیارد و ۲۰۴ میلیون و ۱۶۹ هزار دلار رسید که نسبت به سال ۹۷ رشد پنج درصدی را نشان می‌دهد.

رشد متوسط ۱۵ درصدی ۶ قلم کالای بخش معدن

آمار تولید ۶ قلم کالای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی در مدت پنج ماهه ابتدایی امسال نسبت به دوره مشابه پارسال رشد متوسط ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

صادرات 8.4 میلیارد دلاری معدن و صنایع معدنی/ زنجیره فولاد و مس، پیشرو صادرات

بررسی وضعیت تجارت خارجی بخش معدن و صنایع معدنی کشور نشان می دهد، سال گذشته 58 میلیون تن محصول به ارزش 8.49 میلیارد دلار صادر شد.

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران افتتاح شد

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز به کار کرد

فارس من|مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع تا پایان سال برطرف می‌شود

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان چهارمحال و بختیاری ابراز امیدواری کرد که مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف شود.

دعوت ایمیدرو از رییس سازمان بورس و مدیران عامل شرکت های معدنی/تشکیل صندوق سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریالی؛ دستور کار جلسه

مدیر روابط عمومی ایمیدرو اعلام کرد: رییس هیات عامل این سازمان با توجه به تحولات اخیر بازار سرمایه و به منظور حمایت از دارایی سهامداران و سرمایه گذاران، نشست هم اندیشی با رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیران عامل شرکت های معدن و صنایع معدنی را برگزار می کند.

طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی ایرادات فنی دارد

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن وارد دانستن ایرادات فنی به طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی گفت: ما می‌توانیم با تکنیک‌هایی مثل هوش مصنوعی، آسیب‌های امنیتی و اخلاقی در بستر موجود را تا حدودی از بین ببریم.

مشکلات معدن با حضور رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در مشهد بررسی شد

مشکلات برخی معادن خراسان رضوی طی نشستی در محل خانه صنعت، معدن و تجارت استان با حضور رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار : بزرگترین نگرانی اصفهان کمبود آب است

کاشان- اصفهان- استاندار اصفهان گفت : کمبود آب بزرگترین نگرانی موجود این استان تشنه است که همه باید صرفه‌جویی کنیم.