لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی نسل دوم سرور پایه و اکتشاف سیستماتیک در استان اصفهان

رضا جدیدی گفت : دستاوردها و نتایج حاصل از ۱۵۰ هزار کیلومتر مربع اکتشافات سازمان زمین‌شناسی ‌و اکتشافات‌معدنی کشور در سال جاری در فاز اول و دوم به ثمر رسیده و در نشستی در اتاق بازرگانی اصفهان با حضور متخصصان و مدیران واحدهای معدنی چند موضوع برای اولین بار در کشور از سوی این سازمان در جهت توسعه همکاری‌ها پیشنهاد شد.

وی از آغاز تهیه نقشه‌های زمین‌شناسی نسل دوم سرور پایه به صورت پایلوت و اکتشافات سیستماتیک در محدوده‌ای از استان اصفهان با مشارکت و تامین منابع مالی از سوی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و منابع مالی استان به عنوان نخستین موضوع مطرح شده یاد کرد و گفت: این طرح برای اولین بار در کشور اجرایی خواهد شد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی‌و اکتشافات‌معدنی کشور با بیان این‌که پیشنهاد ایجاد پایگاه داده‌های علوم زمین در حوزه توصیفی و اسنادی و سامانه اطلاعات مکانی در استان دومین موضوع مهم مطرح شده بود، خاطرنشان کرد: این موضوع نیز با درخواست بخش‌های معدنی استان مطرح شد که سازمان زمین‌شناسی‌و اکتشافات‌معدنی در این بخش نیز پیشنهادات و راهکارهای اجرایی خود را مطرح کرد.

جدیدی، از پیشنهاد پتانسیل‌یابی ژئوپارک در محدوده اصفهان با توجه به پتانسیل مناسب استان در این بخش خبر داد و گفت: مطالعات ژئوتوریسم و ژئوپارک در این استان در مرحله مقدماتی انجام شده که برای رسیدن به نتایج مطلوب نیازمند مطالعات کامل‌تر و تفصیلی‌تر و پتانسیل‌یابی مناطق هستیم.

به گفته وی، پیشنهاد پتانسیل‌یابی ژئوپارک در استان اصفهان توسط سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به پیشنهاد کمیسیون گردشگری و کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان ارائه شده که مقرر شد راهکارهای اجرای این پروژه نیز با مشارکت دوطرف طی ماه‌های آتی به سرانجام برسد.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی ‌و اکتشافا‌ت‌معدنی خاطرنشان کرد: با انجام 3 موضوع توسعه مطالعات زمین‌شناسی و اکتشافی، تاسیس پایگاه داده‌های علوم‌زمین و همچنین پتانسیل‌یابی ژئوپارک شاهد توسعه همکاری‌های گسترده و حصول نتایج تا قبل از سال جاری بین سازمان و استان اصفهان خواهیم بود.

جدیدی، دستیابی به نتایج مثبت حاصل از اکتشاف در گستره ۱۵۰ هزار کیلومتر مربع توسط سازمان زمین‌شناسی ‌و اکتشافات‌معدنی کشور به سفارش واحدهای فولادی استان را به عنوان مهمترین دستاورد این سفر یاد کرد و افزود: این امر موجب رونق‌بخشی بخش اکتشاف و شروع فرآیند اکتشافات عمومی و همچنین ژئوفیزیک هوایی با مشارکت بخش خصوصی خواهد شد که در آینده نزدیک کمک شایانی به تولید اطلاعات پایه کشور در حوزه معدن و زیرساخت‌های زمین‌شناسی خواهد کرد.



سایر اخبار

وزیر صمت:وضعیت اقتصادی روبه بهبود است

وزیر صمت گفت: به استناد آمار و ارقام وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است و اکنون نقش و وابستگی اقتصاد ایران به نفت در حوزه تجارت خارجی قطع شده اس

معاون وزیر صمت: صنایع معدنی به توسعه فناوری در حوزه انرژی نیاز دارند

بخش معدن آمادگی فراهم کردن ظرفیت‌های توسعه‌ای کشور با کمک شرکت‌های ارائه‌دهنده فناوری را دارد

معاون معدن و فرآوری مواد وزیر صمت در «رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت معدن در اینوتکس 2022» در مورد اهمیت و علل برگزاری این رویداد گفت: امروز در تمامی صنایع به‌ویژه صنعت معدن، فناوری می‌تواند علاوه بر حل مشکل‌ها تا حد زیادی بهره‌وری را نیز افزایش دهد و یکی از بخش‌هایی که صنایع معدنی به آن نیاز دارند، توسعه فناوری در حوزه انرژی است.

هر ۲ روز ۵ معدن تعطیل می‌شوند / چرا ۶۰ درصد معادن کوچک تعطیل شدند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد تا سال ۹۹ حدود ۴۰۰۰ معدن کوچک غیرفعال بود، اما این آمار امروز به ۶۰۰۰ معدن غیرفعال می‌رسد. یعنی طی دو سال ۲۰۰۰ معدن دیگر غیرفعال شدند؛ به عبارت ساده‌تر یعنی هر دو روز تقریباً پنج معدن تعطیل شده‌اند.

حذف وزیر «صمت» از دولت ، بزنگاه سنجش اقتدار و اعتبار قالیباف

کارسازترین گزینه برای قالیباف در مخمصه ، لابی پشت پرده برای متقاعد کردن رئیسی جهت وفای به عهد و حذف فاطمی امین از فهرست اعضای کابینه است که البته ، دستیابی به این هدف ، چندان هم ساده نیست و ناکامی در دستیابی به این هدف ، شاید قالیباف را به پیگیرترین عضو «بهارستان» در برگزاری جلسه و رای آوردن «اسیضاح» وزیر «صمت» تبدیل کند.

درخواست از وزرای اقتصاد و صنعت برای شفاف‌سازی درآمد اتاق ایران

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامه‌های جداگانه به وزرای اقتصاد و صنعت، خواستار انتشار اطلاعات مربوط به منابع درآمدی اتاق ایران طی ۳ سال اخیر شد.

شبکه همکاری اکوسیستم نوآوری و فناوری با بخش معدن ایجاد شود

معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: گلوگاه توسعه بخش معدن کشور فناوری و نوآوری است و تبدیل کردن بخش معدن به بازار فناوری باید دغدغه اصلی اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور شود و شبکه همکاری اکوسیستم نوآوری و فناوری با بخش معدن ایجاد شود.

موافقت برای واردات 500 دستگاه ماشین آلات حوزه فعالیت معدنی

معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای راه اندازی سامانه مجوزها، تاکنون ۲ هزار درخواست واردات ماشین آلات حوزه فعالیت‌های معدنی ثبت شده که از این میزان برای واردات ۵۰۰ دستگاه موافقت شده است.

بانک صنعت و معدن ارائه خدمات در داخل واحدهای صنعتی را آغاز کرد

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران از آغاز فرآیند روش بانکداری باز توسط این بانک برای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی برتر به منظور تحقق بانکداری دیجیتال در کنار رفع موانع و رونق تولیدخبر داد.

تغییر مبنای پرداخت حقوق دولتی واحدهای معدنی

براساس اعلام وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنای دریافت حقوق دولتی معادن ثبت فاکتور معاملات در سامانه جامع تجارت خواهد شد که تا پایان سال اجرایی می شود.

صندوق بیمه معدن، در سرمایه گذاری های کلان نقش آفرینی کند/ ضرورت حمایت های فرامنطقه ای از معدن و صنایع معدنی

رئیس هیات عامل ایمیدرو خواستار تدوین افق های جدید متناسب با اهداف توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی برای صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی شد. جعفری گفت: این صندوق در سرمایه گذاری های کلان نیز نقش آفرینی کند.

قابل توجه فعالان معدنی: معادن غیرفعال این استان واگذار میشوند

معادن غیرفعال این استان در کشورمان واگذار میشوند.