لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

تولید 700 دستگاه ماشین آلات معدنی توسط هپکو

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه ای با عنوان «حمایت از کارگران هپکو در سال جهش تولید» اقدام مسئولان برای تقویت این واحد تولیدی و جبران زیان آن را در سال جاری خواستار شده بودند. 

در این راستا 5 شرکت و صندوق معدنی تفاهم نامه هایی را با هپکو به امضا رساندند. این تفاهم نامه ها با راهبری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی اجرایی می شوند. به این ترتیب شرکت های ملی مس، مبارکه، چادرملو و گل گهر، صندوق سرمایه گذاری فعالیت های معدنی و خانه معدن ایران 5 تفاهمنامه همکاری با شرکت هپکو، امضا کردند که قرار است با راهبری ایمیدرو و تمرکز بر فروش محصولات و خدمات هپکو به غول های معدنی اجرایی شود.

خداداد غریب پور در مراسم امضای 5 تفاهم نامه همکاری بین شرکت های معدنی و هپکو  با تاکید بر توسعه همکاری شرکت های بزرگ معدنی و صنایع معدنی با شرکت هپکو، گفت: با حضور شرکت های بزرگ معدنی در این تفاهم نامه ها، هپکو دوباره احیا خواهد شد.

وی ادامه داد: ایمیدرو به ماموریت خود که حمایت از شرکت هپکو بود، جامه عمل پوشاند و به نقشی که قرار بود چه در قالب سهامدار و چه در قالب همکاری ایفا کند، عمل کرد.

غریب پور افزود: در حال حاضر دوسوم عملیات معدنکاری حوزه سنگ آهن، 60 درصد معدنکاری در حوزه مس و تولید، 30 درصد فولاد کشور توسط شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی همچون مبارکه، چادرملو، گل گهر و ملی مس انجام می شود.

وی گفت: این شرکت ها که در قالب تفاهم نامه های فوق، در کنار هپکو قرار می گیرند، نقش مهمی را در بازگشت هپکو به تولید ایفا خواهند کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن قدردانی از همکاری شرکت های بزرگ با هپکو، گفت: آماده شدن شرایط برای امضای 5 تفاهم نامه بین شرکت ها و هپکو، حاصل برگزاری 7 جلسه مهم و اساسی بود.

غریب پور افزود: مدیران شرکت های معدنی و هپکو با هدف ارزیابی توانمندی ها، طی 50 روز بازدیدهای متقابلی از شرکت های یکدیگر داشتند.

وی عنوان کرد: شرکت هپکو از ظرفیت مهندسی بالایی برخوردار است و می تواند بخش مهندسی فعالی داشته باشد.

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: توانایی ساخت پاتیل سرباره و ارایه خدمات در پروژه نورد گرم 2 مورد درخواست شرکت مبارکه و همچنین تعمیر دامپتراک 35 تنی گل گهر گواه این مدعا است.

این تفاهم نامه ها متمرکز بر رویکرد حمایتی ایمیدرو و این شرکت ها مبنی بر خرید محصولات و خدمات از این تولید کننده با سابقه است. در چهار تفاهم نامه فوق "بومی سازی" رویکرد اصلی بین طرف های این همکاری خواهد بود.

همچنین تفاهم نامه دیگری بین صندوق بیمه معدن (وابسته به ایمیدرو) و خانه معدن ایران با شرکت هپکو در زمینه تامین ماشین آلات مورد نیاز معدنکاران امضا شد.



سایر اخبار

رشد میانگین ۱۶.۶ درصدی تولیدات منتخب بخش معدن

بررسی ۶ قلم تولیدات بخش معدن و صنایع معدنی در نیمه نخست امسال گویای رشد میانگین ۱۶.۶ درصدی است.

بهره‌وری در بخش معدن با تکیه بر دانش روز و استارتاپ‌ها

بخش معدن و صنایع معدنی کشور دارای ویژگی‌های اقتصاد مقاومتی است و از قابلیت ارزش افزوده بالا نیز بهره می‌گیرد، بنابراین انتظار می‌رود تا پایان ششمین برنامه توسعه (۱۴۰۰- ۱۳۹۶) سهم آن در اقتصاد ملی افزایش یابد، هرچند که رشد بهره‌وری این بخش با اتکای به دانش روز و شرکت‌های دانش بنیان است.

فارس من|فروش 149هزار میلیارد تومانی 74شرکت معدنی در بورس

ارزش فروش 74شرکت معدنی و صنایع معدنی در 7 ماه امسال از 149.4 هزار میلیارد تومان عبور کرد.

صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین آب با توسعه پایدار و حفاظت بیولوژیک را عملی کردند/ظرفیت یک میلیون متر مکعبی انتقال آب در سه فاز

رییس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: صنایع معدنی کشور، رویکرد تامین پایدار آب و حفاظت بیولوژیک را عملی کرده اند.

بیش از 149هزار میلیارد تومان ارزش فروش 74 شرکت معدنی و صنایع معدنی بورسی/ رشد 37 درصدی ارزش فروش در 7 ماهه سال

ارزش فروش 74 شرکت معدنی و صنایع معدنی در هفت ماه ابتدای امسال با رشد 37 درصدی از 149.4هزار میلیارد تومان عبور کرد.

سهم ۳۰.۸ درصدی بخش صنعت و معدن از تسهیلات بانکی

مطابق آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت، سهم بخش صنعت و معدن از تسهیلات پرداختی بانک‌ها و موسسات اعتباری به بخش‌های مختلف در پنج ماهه نخست امسال به ۳۰.۸ درصد رسید.

۲ هزار واحد صنعتی غیرفعال تا پایان سال راه‌اندازی می‌شود

سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی مجدد دو هزار واحد صنعتی راکد و غیرفعال تا پایان امسال خبر داد.‌

برنامه ریزی راه اندازی ۱۰ هلدینگ سرمایه‌گذاری در صمت

راه اندازی ۷ هلدینگ سرمایه گذاری در بخش صنعت و ۳ هلدینگ در بخش معدن هدفگذاری شده و گام‌های اولیه با اعمال ملاحظات قانونی در این خصوص برداشته شده که به زودی عملیاتی می شود.

۱۴۷ معدن در هفت ماه احیا و فعال سازی شد

- بررسی گزارش هفت ماهه طرح احیا، فعال سازی و توسعه معادن کوچک مقیاس نشان می‌دهد که از ابتدای امسال، ۱۴۷ معدن در سراسر کشور راه‌اندازی مجدد شد.

وزیر صمت از آزادسازی معادن حبس شده ظرف سه ماه آینده خبر داد.



وزیر صمت از آزادسازی معادن حبس شده ظرف سه ماه آینده خبر داد.

امضای ۸۵ میلیارد تومان قرارداد پژوهشی معدنی در ۱۸ ماه گذشته

رییس هیات عامل ایمیدرو اعلام کرد: در سال‌های ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۱۹ قرارداد پژوهشی به ارزش ۸۵۰ میلیارد ریال در بخش معدن و صنایع معدنی با دانشگاه‌های مختلف امضا شد.