لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

تولید 700 دستگاه ماشین آلات معدنی توسط هپکو

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه ای با عنوان «حمایت از کارگران هپکو در سال جهش تولید» اقدام مسئولان برای تقویت این واحد تولیدی و جبران زیان آن را در سال جاری خواستار شده بودند. 

در این راستا 5 شرکت و صندوق معدنی تفاهم نامه هایی را با هپکو به امضا رساندند. این تفاهم نامه ها با راهبری سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی اجرایی می شوند. به این ترتیب شرکت های ملی مس، مبارکه، چادرملو و گل گهر، صندوق سرمایه گذاری فعالیت های معدنی و خانه معدن ایران 5 تفاهمنامه همکاری با شرکت هپکو، امضا کردند که قرار است با راهبری ایمیدرو و تمرکز بر فروش محصولات و خدمات هپکو به غول های معدنی اجرایی شود.

خداداد غریب پور در مراسم امضای 5 تفاهم نامه همکاری بین شرکت های معدنی و هپکو  با تاکید بر توسعه همکاری شرکت های بزرگ معدنی و صنایع معدنی با شرکت هپکو، گفت: با حضور شرکت های بزرگ معدنی در این تفاهم نامه ها، هپکو دوباره احیا خواهد شد.

وی ادامه داد: ایمیدرو به ماموریت خود که حمایت از شرکت هپکو بود، جامه عمل پوشاند و به نقشی که قرار بود چه در قالب سهامدار و چه در قالب همکاری ایفا کند، عمل کرد.

غریب پور افزود: در حال حاضر دوسوم عملیات معدنکاری حوزه سنگ آهن، 60 درصد معدنکاری در حوزه مس و تولید، 30 درصد فولاد کشور توسط شرکت های بزرگ معدن و صنایع معدنی همچون مبارکه، چادرملو، گل گهر و ملی مس انجام می شود.

وی گفت: این شرکت ها که در قالب تفاهم نامه های فوق، در کنار هپکو قرار می گیرند، نقش مهمی را در بازگشت هپکو به تولید ایفا خواهند کرد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن قدردانی از همکاری شرکت های بزرگ با هپکو، گفت: آماده شدن شرایط برای امضای 5 تفاهم نامه بین شرکت ها و هپکو، حاصل برگزاری 7 جلسه مهم و اساسی بود.

غریب پور افزود: مدیران شرکت های معدنی و هپکو با هدف ارزیابی توانمندی ها، طی 50 روز بازدیدهای متقابلی از شرکت های یکدیگر داشتند.

وی عنوان کرد: شرکت هپکو از ظرفیت مهندسی بالایی برخوردار است و می تواند بخش مهندسی فعالی داشته باشد.

معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: توانایی ساخت پاتیل سرباره و ارایه خدمات در پروژه نورد گرم 2 مورد درخواست شرکت مبارکه و همچنین تعمیر دامپتراک 35 تنی گل گهر گواه این مدعا است.

این تفاهم نامه ها متمرکز بر رویکرد حمایتی ایمیدرو و این شرکت ها مبنی بر خرید محصولات و خدمات از این تولید کننده با سابقه است. در چهار تفاهم نامه فوق "بومی سازی" رویکرد اصلی بین طرف های این همکاری خواهد بود.

همچنین تفاهم نامه دیگری بین صندوق بیمه معدن (وابسته به ایمیدرو) و خانه معدن ایران با شرکت هپکو در زمینه تامین ماشین آلات مورد نیاز معدنکاران امضا شد.



سایر اخبار

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

رییس هیات عامل ایمیدرو از برنامه ریزی برای تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی از محل سود خبر داد.

صادرات کالا به تفکیک گروه‌های اقتصادی/ رشد صادرات به اوراسیا

در حالی که صادرات ایران در سال 98 نسبت به 97 به کشورهای عضو مجمع اقتصادی اوراسیا 75 درصد رشد داشته است،اما صادرات ایران به کشورهای عضو اتحادیه اروپا 33 درصد کاهش یافته است.

افزایش ۵۵ درصدی فروش شرکت‌های بزرگ معدنی در بورس

سازمان توسعه و نوسازی معدن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلام کرد: عملکرد فروش تجمعی شرکت‌های بزرگ معدن و صنایع معدنی در فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۵ درصد رشد یافت.

دستورالعمل اجرایی کمیته اقدام صادراتی نهایی شد

مدیرکل دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به تصویب تشکیل کمیته اقدام صادراتی در کمیته کارشناسی شورای عالی توسعه صادرات غیرنفتی، از نهایی‌شدن دستورالعمل اجرایی کمیته اقدام صادراتی و ابلاغ آن در چند روز آینده خبر داد.

افت بیش از ۶ درصدی صدور تمام مجوزهای معدنی

طبق آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت در رابطه با عملکرد سال ۱۳۹۸، تعداد تمامی مجوزهای معدنی شامل پروانه بهره‌برداری، پروانه اکتشاف و گواهی کشف با افت صدور مواجه شده‌اند.

به گزارش ایسنا، در طول مدت سال ۱۳۹۸، صدور مجوزهای فعالیت‌های معدنی کاهش ۶.۸ درصدی تا ۱۱.۳ درصدی داشته‌اند.

بهره‌برداری از ۴ طرح صنعتی در اصفهان آغاز شد

اصفهان-بهره‌برداری چهار طرح صنعتی با سرمایه گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار روز چهاشنبه با حضور معاون وزیر صنعت و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان شهرکها و صنایع کوچک ایران در استان اصفهان آغاز شد.

تکمیل سرمایه‌گذاری‌ها راهبرد محوری وزارت صمت برای جهش تولید است

اصفهان-معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: محوری‌ترین سیاست این وزارتخانه در قالب افزایش و جهش تولید، تکمیل سرمایه‌گذاری‌ها برای بهره‌برداری سریع آنها بویژه در زنجیره تامین است.

بازگشایی مرزها و امید به گشایش در صادرات غیرنفتی

این روزها پایانه های مرزی ایران که به دلیل شیوع کرونا از میانه اسفند ماه تعطیل و یا نیمه تعطیل شده بودند، یکی پس از دیگری فعالیت خود را از سر می گیرند که نویددهنده بازگشت رونق به صادرات غیرنفتی و بهبود تراز تجاری کشور در ماه های آینده خواهد بود.

دلیل اختلاف فاحش بانک مرکزی و مرکز آمار در اعلام رشد صنعت و معدن چه بود؟

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت (صمت) تفاوت جامعه آماری و در نظر گرفتن نفت ذیل گروه صنعت در مطالعات مرکز آمار را دلیل تفاوت آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی و مرکز آمار دانست.

۱۴۸ شرکت درخواست عرضه اولیه دادند

مدیر پذیرش سهام فرابورس ایران گفت: در سال ۱۳۹۸، تعداد ۱۴۸ شرکت در صنایع مختلف از جمله صنایع پتروشیمی، فلزات اساسی، استخراج زغال سنگ، سرمایه‌گذاری، بیمه، کشت و دام و طیور، حمل و نقل و... درخواست پذیرش خود را برای ورود به بازار اول و دوم فرابورس ایران ارسال کردند.

پیش‌بینی جهش 20درصدی در حوزه فراوری تولیدات معدنی معاون وزارت صمت اعلام کرد؛ پیش‌بینی جهش ۲۰درصدی در حوزه فراوری تولیدات معدنی

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت گفت: قصد داریم که در سال جاری استخراج و بهره‌برداری معادن را ۲۵ درصد ارتقا دهیم و در حوزه فراوری مواد و تولیدات معدنی، جهش ۲۰ درصدی هدفگذاری شده است.