لطفا منتظر بمانید ...

موافقت برای واردات 500 دستگاه ماشین آلات حوزه فعالیت معدنی

راهکار نوین هوآوی برای هوشمندسازی معادن

هوآوی با استفاده از فناوری‌های مدرن خود، این بار قدم در راه هوشمندسازی معادن گذاشته است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، این مجموعه به عنوان یکی از شرکت‌های پیشتاز در حوزه مخابرات و گوشی‌های هوشمند، نشان داده به صنایع دیگر نیز توجه دارد و پیشرفت قابل توجهی در آنها داشته است. در همین راستا، این شرکت کنفرانس آنلاینی را جهت ارائه توضیحات در خصوص راهکار هوشمندسازی استخراج از معادن برگزار کرد.

Huawei Smart Mine Joint Solution نام راهکار جدید هوآوی است که استخراج هوشمند از معادن را به دنبال خواهد داشت. این پلتفرم، از فناوری‌های جدید ICT هوآوی نظیر قابلیت ارتباطی نسل پنجم (5G)، هوش مصنوعی (AI)، Kunpeng Cloud و سایر بسترها استفاده می‌کند. این روش، چهار مشخصه دارد که آینده سیستم‌های هوشمند استخراج را شکل خواهد داد. این مشخصه‌ها شامل سرویس‌های بی‌سیم، خدمات ابری، پلتفرم مدرن و بالاخره هوشمندسازی است.

Huawei Smart Mine Joint Solution تجربه عملی غنی و حرفه‌ای را در ایجاد معدن‌های هوشمند در صنعت زغال سنگ پیاده‌سازی می‌کند. هوآوی معدن‌های هوشمند را با قالبی به نام «3 1 + N + 5» راه‌اندازی می‌کند. در واقع در این چارچوب، یک شبکه، یک سرویس ابری و یک پلتفرم برای معدن‌کاوی وجود دارد که کنار N کاربرد و ۵ مرکز قرار می‌گیرند. این 5 مرکز در ادامه معرفی خواهند شد. راهکار جدید هوآوی، به منظور دست‌یابی به موارد زیر بهینه‌سازی شده است:

· ایجاد شبکه‌ای به هم پیوسته، یکپارچه و کارآمد از معادن

· ایجاد بستری برای فعالیت و نگهداری ایمن، قابل کنترل و انعطاف‌پذیر بر پایه پلتفرم ابری معادن

· سیستم ایجاد شده بر پایه یک پلتفرم واحد جهت به اشتراک‌گذاری داده‌ها و قابلیت‌ها از طریق ساختار دیجیتالی و یکپارچه معادن

به طور خلاصه، هوآوی این‌بار روی ایجاد سناریوی پیشرفته‌سازی صنعت معدن دست گذاشته است.

 از همین رو، همکاری‌های متفاوتی با شرکای معتبر در این حوزه انجام شده و در این همکاری‌ها، ایجاد شبکه معدنی بر پایه مشخصات زیر، مدنظر بوده است:

· تحلیل ویدئویی هوشمند به منظور استاندارد کردن فعالیت‌های کلیدی

· کنترل هوشمند زنجیره اصلی انتقال

· سرویس‌های ابری تعاملی توزیع یافته GIS بر پایه Kunpeng

· سیستم حمل و نقل، کنترل از راه دور و دیگر سیستم‌های کنترلی متمرکز

· راهکارهای کلیدی به منظور پشتیبانی استخراج از معادن، عملیات ماشینی یا انتقال در این بخش کنار بهینه‌سازی دیگر فعالیت‌ها در این حوزه

در نهایت، باید یادآوری کرد که از طریق پشتیبانی معادن به منظور بهینه‌سازی، هوآوی پنج مرکز هوشمند معدنی را ایجاد کرده که عبارتند از:

· مرکز فرماندهی و تصمیم‌گیری

· مرکز ایمنی

· مرکز کنترل متمرکز

· مرکز بازرسی هوشمند

· مرکز مدیریت

از این طریق، هوآوی می‌تواند سطح هوشمندی معادن را بهبود دهد. علاوه بر این، سیاست‌های به‌کار بسته شده، به کارآمدتر شدن معدن‌های هوشمند کمک خواهند کرد.



سایر اخبار

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد اکتشافات معدنی به 60 میلیارد تن خواهد رسید

وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در حوزه معدن ۶۳ ماده معدنی در کشور داریم که شامل ۳۷ میلیارد تن منابع شناسایی شده است.

نمایشگاه معدن و صنایع معدنی توسط وزیر صنعت افتتاح شد

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، ماشین آلات تجهیزات معدن، راهسازی و صنایع وابسته توسط وزیر صنعت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران افتتاح شد.

وزیر صنعت: بخش معدن بستری برای سرمایه‌گذاری جدید است

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: امروز بخش معدن و صنایع معدنی قابلیت همپایی با نفت را برای تحصیل ارز و ایجاد اشتغال دارد و در واقع بستری برای سرمایه‌گذاری جدید محسوب می‌شود.

ضرورت ایجاد فضای شفاف برای مزایده معادن

معاون اکتشاف سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات ‌‌معدنی کشور از فضای شفاف برای مزایده معادن خبر داد.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت اعلام کرد برنامه وزارت صمت برای حمایت از بازار سرمایه

معاون طرح و برنامه اعلام کرد؛ جهت‌گیری کلی وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت حمایت از بازار سرمایه و تقویت عرضه در این بازار است.

نقشه‌های شناسایی و پیجویی مواد معدنی الشتر، الیگودرز و بروجرد تهیه خواهد شد

مدیر مرکز زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی لرستان درباره فعالیت‌های اکتشافی گفت: در راستای طرح‌های اکتشافی استان، شناسایی و پی‌جویی پتانسیل‌های معدنی استان لرستان با توان کارشناسی و مالی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور و استان آغاز شده است.

امور معادن باید همچون گذشته سیر صعودی را طی کند/ ایثار و از خودگذشتگی هنگام حوادث در بخش معدن جلوه گر می شود

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت گفت: امیدوارم بتوانم با همکاری همه اساتید و دست‌اندرکاران بخش معدن شرایطی را فراهم کنیم که این حوزه سیر صعودی را همچون گذشته طی کند و به آن جایگاهی که لیاقتش را در کشور دارد، برسد.

استعفای معاون معدنی وزیر صمت تایید شد

نامه استعفای اسماعیلی تایید شده، اما هنوز به طور رسمی این موضوع اطلاع رسانی نشده است.

وزیر صنعت:در صورت رفع تحریم‌ها نیز از حمایت از تولید داخل دست نمی‌کشیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاست وزارت صنعت تقویت تولید داخل است و حتی اگر تحریم‌ها برداشته شود، از این سیاست، دنباله‌روی خواهد کرد.

رشد اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت صمت در لایحه بودجه ۱۴۰۰

دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن مرکز پژوهش‌های مجلس از رشد ۴/۴۵ درصدی اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای وزارت صنعت، معدن و تجارت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به نسبت سال گذشته خبر داد.

بنگاه‌های اقتصادی کوچک و متوسط چقدر تسهیلات گرفتند؟

بر پایه آمارهای اعلامی وزارت صنعت معدن و تجارت، طی ۲۲ ماه گذشته منتهی به پایان آذرماه ۹۹، بابت تامین مالی بنگاه‌های تولیدی کوچک، متوسط و طرح‌های نیمه تمام با پیشرفت بالای ۶۰ درصد، در راستای «اقتصاد مقاومتی» ۷۵ هزار و ۸۰۵ میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است.