لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

راهکار نوین هوآوی برای هوشمندسازی معادن

هوآوی با استفاده از فناوری‌های مدرن خود، این بار قدم در راه هوشمندسازی معادن گذاشته است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام هوآوی، این مجموعه به عنوان یکی از شرکت‌های پیشتاز در حوزه مخابرات و گوشی‌های هوشمند، نشان داده به صنایع دیگر نیز توجه دارد و پیشرفت قابل توجهی در آنها داشته است. در همین راستا، این شرکت کنفرانس آنلاینی را جهت ارائه توضیحات در خصوص راهکار هوشمندسازی استخراج از معادن برگزار کرد.

Huawei Smart Mine Joint Solution نام راهکار جدید هوآوی است که استخراج هوشمند از معادن را به دنبال خواهد داشت. این پلتفرم، از فناوری‌های جدید ICT هوآوی نظیر قابلیت ارتباطی نسل پنجم (5G)، هوش مصنوعی (AI)، Kunpeng Cloud و سایر بسترها استفاده می‌کند. این روش، چهار مشخصه دارد که آینده سیستم‌های هوشمند استخراج را شکل خواهد داد. این مشخصه‌ها شامل سرویس‌های بی‌سیم، خدمات ابری، پلتفرم مدرن و بالاخره هوشمندسازی است.

Huawei Smart Mine Joint Solution تجربه عملی غنی و حرفه‌ای را در ایجاد معدن‌های هوشمند در صنعت زغال سنگ پیاده‌سازی می‌کند. هوآوی معدن‌های هوشمند را با قالبی به نام «3 1 + N + 5» راه‌اندازی می‌کند. در واقع در این چارچوب، یک شبکه، یک سرویس ابری و یک پلتفرم برای معدن‌کاوی وجود دارد که کنار N کاربرد و ۵ مرکز قرار می‌گیرند. این 5 مرکز در ادامه معرفی خواهند شد. راهکار جدید هوآوی، به منظور دست‌یابی به موارد زیر بهینه‌سازی شده است:

· ایجاد شبکه‌ای به هم پیوسته، یکپارچه و کارآمد از معادن

· ایجاد بستری برای فعالیت و نگهداری ایمن، قابل کنترل و انعطاف‌پذیر بر پایه پلتفرم ابری معادن

· سیستم ایجاد شده بر پایه یک پلتفرم واحد جهت به اشتراک‌گذاری داده‌ها و قابلیت‌ها از طریق ساختار دیجیتالی و یکپارچه معادن

به طور خلاصه، هوآوی این‌بار روی ایجاد سناریوی پیشرفته‌سازی صنعت معدن دست گذاشته است.

 از همین رو، همکاری‌های متفاوتی با شرکای معتبر در این حوزه انجام شده و در این همکاری‌ها، ایجاد شبکه معدنی بر پایه مشخصات زیر، مدنظر بوده است:

· تحلیل ویدئویی هوشمند به منظور استاندارد کردن فعالیت‌های کلیدی

· کنترل هوشمند زنجیره اصلی انتقال

· سرویس‌های ابری تعاملی توزیع یافته GIS بر پایه Kunpeng

· سیستم حمل و نقل، کنترل از راه دور و دیگر سیستم‌های کنترلی متمرکز

· راهکارهای کلیدی به منظور پشتیبانی استخراج از معادن، عملیات ماشینی یا انتقال در این بخش کنار بهینه‌سازی دیگر فعالیت‌ها در این حوزه

در نهایت، باید یادآوری کرد که از طریق پشتیبانی معادن به منظور بهینه‌سازی، هوآوی پنج مرکز هوشمند معدنی را ایجاد کرده که عبارتند از:

· مرکز فرماندهی و تصمیم‌گیری

· مرکز ایمنی

· مرکز کنترل متمرکز

· مرکز بازرسی هوشمند

· مرکز مدیریت

از این طریق، هوآوی می‌تواند سطح هوشمندی معادن را بهبود دهد. علاوه بر این، سیاست‌های به‌کار بسته شده، به کارآمدتر شدن معدن‌های هوشمند کمک خواهند کرد.



سایر اخبار

وزیر صمت:وضعیت اقتصادی روبه بهبود است

وزیر صمت گفت: به استناد آمار و ارقام وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است و اکنون نقش و وابستگی اقتصاد ایران به نفت در حوزه تجارت خارجی قطع شده اس

معاون وزیر صمت: صنایع معدنی به توسعه فناوری در حوزه انرژی نیاز دارند

بخش معدن آمادگی فراهم کردن ظرفیت‌های توسعه‌ای کشور با کمک شرکت‌های ارائه‌دهنده فناوری را دارد

معاون معدن و فرآوری مواد وزیر صمت در «رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت معدن در اینوتکس 2022» در مورد اهمیت و علل برگزاری این رویداد گفت: امروز در تمامی صنایع به‌ویژه صنعت معدن، فناوری می‌تواند علاوه بر حل مشکل‌ها تا حد زیادی بهره‌وری را نیز افزایش دهد و یکی از بخش‌هایی که صنایع معدنی به آن نیاز دارند، توسعه فناوری در حوزه انرژی است.

هر ۲ روز ۵ معدن تعطیل می‌شوند / چرا ۶۰ درصد معادن کوچک تعطیل شدند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد تا سال ۹۹ حدود ۴۰۰۰ معدن کوچک غیرفعال بود، اما این آمار امروز به ۶۰۰۰ معدن غیرفعال می‌رسد. یعنی طی دو سال ۲۰۰۰ معدن دیگر غیرفعال شدند؛ به عبارت ساده‌تر یعنی هر دو روز تقریباً پنج معدن تعطیل شده‌اند.

حذف وزیر «صمت» از دولت ، بزنگاه سنجش اقتدار و اعتبار قالیباف

کارسازترین گزینه برای قالیباف در مخمصه ، لابی پشت پرده برای متقاعد کردن رئیسی جهت وفای به عهد و حذف فاطمی امین از فهرست اعضای کابینه است که البته ، دستیابی به این هدف ، چندان هم ساده نیست و ناکامی در دستیابی به این هدف ، شاید قالیباف را به پیگیرترین عضو «بهارستان» در برگزاری جلسه و رای آوردن «اسیضاح» وزیر «صمت» تبدیل کند.

درخواست از وزرای اقتصاد و صنعت برای شفاف‌سازی درآمد اتاق ایران

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامه‌های جداگانه به وزرای اقتصاد و صنعت، خواستار انتشار اطلاعات مربوط به منابع درآمدی اتاق ایران طی ۳ سال اخیر شد.

شبکه همکاری اکوسیستم نوآوری و فناوری با بخش معدن ایجاد شود

معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: گلوگاه توسعه بخش معدن کشور فناوری و نوآوری است و تبدیل کردن بخش معدن به بازار فناوری باید دغدغه اصلی اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور شود و شبکه همکاری اکوسیستم نوآوری و فناوری با بخش معدن ایجاد شود.

موافقت برای واردات 500 دستگاه ماشین آلات حوزه فعالیت معدنی

معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای راه اندازی سامانه مجوزها، تاکنون ۲ هزار درخواست واردات ماشین آلات حوزه فعالیت‌های معدنی ثبت شده که از این میزان برای واردات ۵۰۰ دستگاه موافقت شده است.

بانک صنعت و معدن ارائه خدمات در داخل واحدهای صنعتی را آغاز کرد

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران از آغاز فرآیند روش بانکداری باز توسط این بانک برای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی برتر به منظور تحقق بانکداری دیجیتال در کنار رفع موانع و رونق تولیدخبر داد.

تغییر مبنای پرداخت حقوق دولتی واحدهای معدنی

براساس اعلام وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنای دریافت حقوق دولتی معادن ثبت فاکتور معاملات در سامانه جامع تجارت خواهد شد که تا پایان سال اجرایی می شود.

صندوق بیمه معدن، در سرمایه گذاری های کلان نقش آفرینی کند/ ضرورت حمایت های فرامنطقه ای از معدن و صنایع معدنی

رئیس هیات عامل ایمیدرو خواستار تدوین افق های جدید متناسب با اهداف توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی برای صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی شد. جعفری گفت: این صندوق در سرمایه گذاری های کلان نیز نقش آفرینی کند.

قابل توجه فعالان معدنی: معادن غیرفعال این استان واگذار میشوند

معادن غیرفعال این استان در کشورمان واگذار میشوند.