لطفا منتظر بمانید ...

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

شناسایی بیش از یک هزار و ۲۰۰ محدوده معدنی امید بخش/ثبت بیش از ۸۴۱۶ محدوده معدنی در سامانه کاداستر

به گزارش شاتا، اسدالله کشاورز در نشست بررسی بسته پیشنهادی وزارت صمت برای پشتیبانی و مانع زدایی از تولید که با حضور وزیر صمت، نمایندگان مجلس و فعالان بخش خصوصی برگزار شد، با بیان این مطلب، افزود: همچنین نزدیک به ۵۰۰ پهنه معدنی از طریق مزایده در اختیار واجدین شرایط و افراد دارای اهلیت و صلاحیت برای فعال‌سازی قرار خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه ۳۱۰ پهنه در کل کشور به مساحت بیش از یک میلیون کیلومتر مربع برای فعالسازی و آزادسازی وجود دارد، تصریح کرد: از این ۳۱۰ پهنه معدنی حدود ۱۲۰ پهنه معدنی آزادسازی شده و مطالعات آن به اتمام رسیده است و مطالعات ۱۹۰ پهنه دیگر نیز در دست اقدام است.

ثبت بیش از ۸۴۱۶ محدوده معدنی در سامانه کاداستر

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت در ادامه افزود: همچنین تعداد محدوده های ثبت شده توسط سامانه کاداستر بیش از ۸ هزار و ۴۱۶ مورد است که ۸۵۲ مورد استعلام آن انجام گرفته است.

صدور ۱۰۸۹ پروانه اکتشاف در سال گذشته

کشاورز در ادامه با اشاره به برخی آمار مجوزها اضافه کرد: در سال ۱۳۹۹ (یک ساله گذشته) حدود یک هزار و ۸۹ پروانه اکتشاف صادر شده است که این پروانه‌ها مساحتی حدود ۸ هزار و ۸۵۱ کیلومتر مربع را در بر می‌گیرد.

وی در ادامه تعداد گواهی های کشف صادره در ۱۲ ماه گذشته را ۵۵۸ فقره اعلام کرد.

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت همچنین از صدور بیش از ۱۳ هزار و ۶۴۳ پروانه معدنی در سال قبل خبر داد.

جلسه هم اندیشی و ارائه بسته پیشنهادی وزارت صمت در زمینه پشتیبانی ها و مانع زدایی ها از تولید با حضور معاونان وزارتخانه، نمایندگان تشکلها و انجمنهای تخصصی بخش خصوصی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

در این جلسه در خصوص محورهای مختلف این بسته پیشنهادی، بحث و تبادل نظر گردید.



سایر اخبار

تاکید اعضای فراکسیون معدن مجلس به ارتقای جایگاه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

اعضای فراکسیون معدن مجلس شورای اسلامی، با حضور در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، به ارتقای جایگاه این سازمان تاکید کردند.

بی توجهی به ساختارهای قانونی، بزرگترین چالش اکتشاف ذخایرمعدنی است

اکتشاف ذخایرمعدنی در کشور با چالش جدی در حوزه ساختارشناسی و استفاده از ظرفیت‌های دولتی-حاکمیتی، بنگاه‌های توسعه‌ای و بخش خصوصی روبرو است؛ بطوریکه مرز شفاف و مشخصی در انجام وظایف هریک وجود ندارد که این پدیده موجب واگرایی فعالیت‌ها و بروز ناکامی در حوزه کشف ذخایر معدنی جدید و در مقیاس جهانی در کشور می‌شود.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن خبر داد: رتبه نخست ایران در تنوع سنگ‌های تزئینی

رئیس سازمان نظام‌مهندسی معدن گفت: ایران از لحاظ تنوع سنگ‌های تزئینی رتبه نخست و از لحاظ ذخایر در دنیا رتبه چهارم را دارد.

وزیر پیشنهادی صمت: برنامه پیشنهادی وزارت صمت مبتنی بر توسعه صادرات‌محور است

وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: برنامه پیشنهادی تهیه شده برای این وزارتخانه، با تمرکز و تاکید بر توسعه صادرات‌محور تدوین شده است که شامل هشت استراتژی مهم است.

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی به «عباس علی‌آبادی» برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت رای اعتماد دادند.

افزایش 12 درصدی ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی

صادرات محصولات بخش معدن و صنایع معدنی در نخستین ماه 1402، از نظر ارزشی 12 درصد افزایش یافت.

معاون وزیر صمت مطرح کرد: تحقق رشد ۱۲ درصدی در بخش معدن، نیازمند آگاهی از داشته‌های معدنی/ ایران بهشت عناصر معدنی جهان است

معاون وزیر صمت اعلام کرد که دستیابی به رشد ۱۲ درصدی پیش بینی شده در برنامه هفتم توسعه برای بخش معدن، نیازمند آگاهی کامل از داشته‌های معدنی کشور است.

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن برگزار شد

نخستین نشست شورای راهبردی تحول بخش معدن وزارت صنعت، معدن و تجارت با حضور سرپرست این وزارتخانه برگزار شد.

معاون وزیر صمت: بهره‌برداران معادن غیرفعال سلب صلاحیت می‌شوند

معاون امور معدن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: معادن در اختیار بهره‌برداران، در صورتی که غیرفعال مانده باشند باید سلب صلاحیت و آزاد شوند.

معاون وزیر صمت: درصدد توسعه صنایع در مناطق محروم هستیم

معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با بیان اینکه توازن سرمایه گذاری در کشور برقرار نیست، اظهار کرد: توسعه صنایع در مناطق محروم کشور از برنامه های این سازمان است.

لزوم برداشتن گام‌های بلندتر در بازارهای بین‌المللی برای توسعه صادرات

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: ظرفیت ایران برای واحدهای تولیدی‌ داخلی کوچک شده و باید گام‌های بلندتری را در منطقه و بازارهای بین‌المللی برای صادرات محصولات داخلی‌مان برداریم.