لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی ایرادات فنی دارد

مصطفی طاهری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به واکنش‌ها نسبت به طرح ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی گفت: در یک برآیند کلی من موافق این طرح نیستم و ایرادات اساسی به آن دارم. البته این طرح به دنبال این است که ما در شبکه‌های مجازی حکمرانی داشته باشیم که این حرف درستی است ما در این زمینه حکمرانی نداریم، اما باید متناسب با تجربیات جلو برویم و فکر اساسی در این زمینه داشته باشیم.

وی ادامه داد: در این طرح خیلی کارها پیشنهاد شده که قبلا تجربه شده و نتیجه‌اش را هم ‌دیدیم. ما در خصوص شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی اول باید به دنبال تکمیل شبکه ملی اطلاعات باشیم و تا زمانی که این کار را نکردیم عملا موفقیت و توفیق چندانی نخواهیم داشت.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مفاد طرح از نظر اجرایی و محتوایی ایرادات فنی دارند و من از نظر علمی با آن مخالف هستم. من معتقدم اول باید شبکه ملی اطلاعات را تکمیل کنیم و آن را به سرانجام برسانیم. ما باید از نظر زیرساخت‌های تولید محتوا کاری کنیم تا شبکه‌های اجتماعی داخلی به لحاظ تکنیکی با شبکه‌های اجتماعی خارجی قابل رقابت باشد، سلایق مختلف را در بر بگیرند و عقب‌ماندگی ما در این زمینه جبران شود. در حال حاضر شبکه‌های موجود حالت سوخته دارند با یک شیب جلو آمدند و عقب ماندند.

طاهری ادامه داد: ما در همین فضای موجود باید بیشتر به سراغ تولید محتوای هوشمند، مغز متفکر، عوض کردن ذائقه‌ها و راه‌اندازی جریان برویم و اینها را باید در فضای فعلی به دست بگیریم، نمی‌شود بخشی از کار را ول کنیم و آن را به گردن بخش دیگری بیندازیم ما در تولید محتوا ضعف داریم.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما باید ببینیم در بستر موجود و در کوتاه مدت چه کاری می‌توانیم انجام دهیم و چطور می‌توان تاثیر بگذاریم و از نظر فکری قوی‌تر عمل کنیم. در عین حالی که مردم از نعمت فضای مجازی و اقتصاد دیجیتال استفاده می‌کنند باید برنامه‌ای برای میان مدت و بلند مدت  داشته باشیم.

وی درباره‌ی موضوع فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی اظهار کرد: من خیلی موافق این نوع فیلتری که تا الان تجربه کرده‌ایم نیستم. ما تلگرام را فیلتر کردیم اما هر کس می‌خواهد از آن استفاده می‌کند ما به دنبال ویترین نیستیم باید برنامه‌ریزی کنیم تا حرفی برای گفتن داشته باشیم.

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر ضرورت برنامه‌ریزی شرکت‌های دانش بنیان برای راه‌اندازی پلت‌فرم‌ها و ایجاد نوآوری در زمینه‌های شبکه‌های اجتماعی، گفت: ما باید در راه‌اندازی این پلت‌فرم‌ها پیش قدم شویم و براساس آنچه ذائقه‌ها می‌پسندند برنامه‌ریزی کنیم.

طاهری در پایان خاطرنشان کرد: البته در بستر موجود آسیب‌هایی از نظر امنیتی و تا حدودی اخلاقی وجود دارد که با تکنیک‌هایی مثل هوش مصنوعی و بدون فیلتر می‌توان آن را ناکارآمدتر کرد و کاهش داد.



سایر اخبار

وزیر صمت:وضعیت اقتصادی روبه بهبود است

وزیر صمت گفت: به استناد آمار و ارقام وضعیت اقتصادی کشور رو به بهبود است و اکنون نقش و وابستگی اقتصاد ایران به نفت در حوزه تجارت خارجی قطع شده اس

معاون وزیر صمت: صنایع معدنی به توسعه فناوری در حوزه انرژی نیاز دارند

بخش معدن آمادگی فراهم کردن ظرفیت‌های توسعه‌ای کشور با کمک شرکت‌های ارائه‌دهنده فناوری را دارد

معاون معدن و فرآوری مواد وزیر صمت در «رویداد ارائه نیازهای فناورانه صنعت معدن در اینوتکس 2022» در مورد اهمیت و علل برگزاری این رویداد گفت: امروز در تمامی صنایع به‌ویژه صنعت معدن، فناوری می‌تواند علاوه بر حل مشکل‌ها تا حد زیادی بهره‌وری را نیز افزایش دهد و یکی از بخش‌هایی که صنایع معدنی به آن نیاز دارند، توسعه فناوری در حوزه انرژی است.

هر ۲ روز ۵ معدن تعطیل می‌شوند / چرا ۶۰ درصد معادن کوچک تعطیل شدند؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد تا سال ۹۹ حدود ۴۰۰۰ معدن کوچک غیرفعال بود، اما این آمار امروز به ۶۰۰۰ معدن غیرفعال می‌رسد. یعنی طی دو سال ۲۰۰۰ معدن دیگر غیرفعال شدند؛ به عبارت ساده‌تر یعنی هر دو روز تقریباً پنج معدن تعطیل شده‌اند.

حذف وزیر «صمت» از دولت ، بزنگاه سنجش اقتدار و اعتبار قالیباف

کارسازترین گزینه برای قالیباف در مخمصه ، لابی پشت پرده برای متقاعد کردن رئیسی جهت وفای به عهد و حذف فاطمی امین از فهرست اعضای کابینه است که البته ، دستیابی به این هدف ، چندان هم ساده نیست و ناکامی در دستیابی به این هدف ، شاید قالیباف را به پیگیرترین عضو «بهارستان» در برگزاری جلسه و رای آوردن «اسیضاح» وزیر «صمت» تبدیل کند.

درخواست از وزرای اقتصاد و صنعت برای شفاف‌سازی درآمد اتاق ایران

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نامه‌های جداگانه به وزرای اقتصاد و صنعت، خواستار انتشار اطلاعات مربوط به منابع درآمدی اتاق ایران طی ۳ سال اخیر شد.

شبکه همکاری اکوسیستم نوآوری و فناوری با بخش معدن ایجاد شود

معاون معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: گلوگاه توسعه بخش معدن کشور فناوری و نوآوری است و تبدیل کردن بخش معدن به بازار فناوری باید دغدغه اصلی اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور شود و شبکه همکاری اکوسیستم نوآوری و فناوری با بخش معدن ایجاد شود.

موافقت برای واردات 500 دستگاه ماشین آلات حوزه فعالیت معدنی

معاون امور معادن و فرآوری مواد وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: از ابتدای راه اندازی سامانه مجوزها، تاکنون ۲ هزار درخواست واردات ماشین آلات حوزه فعالیت‌های معدنی ثبت شده که از این میزان برای واردات ۵۰۰ دستگاه موافقت شده است.

بانک صنعت و معدن ارائه خدمات در داخل واحدهای صنعتی را آغاز کرد

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ایران از آغاز فرآیند روش بانکداری باز توسط این بانک برای ارائه خدمات به واحدهای تولیدی برتر به منظور تحقق بانکداری دیجیتال در کنار رفع موانع و رونق تولیدخبر داد.

تغییر مبنای پرداخت حقوق دولتی واحدهای معدنی

براساس اعلام وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنای دریافت حقوق دولتی معادن ثبت فاکتور معاملات در سامانه جامع تجارت خواهد شد که تا پایان سال اجرایی می شود.

صندوق بیمه معدن، در سرمایه گذاری های کلان نقش آفرینی کند/ ضرورت حمایت های فرامنطقه ای از معدن و صنایع معدنی

رئیس هیات عامل ایمیدرو خواستار تدوین افق های جدید متناسب با اهداف توسعه ای بخش معدن و صنایع معدنی برای صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی شد. جعفری گفت: این صندوق در سرمایه گذاری های کلان نیز نقش آفرینی کند.

قابل توجه فعالان معدنی: معادن غیرفعال این استان واگذار میشوند

معادن غیرفعال این استان در کشورمان واگذار میشوند.