لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

«علی‌آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت شد

در جلسه علنی روز سه‌شنبه ۲۳ خرداد مجلس شورای اسلامی، بررسی رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت.

«عباس علی‌آبادی» با ۱۸۷ رأی موافق، ۵۸ رأی مخالف، ۸ رأی ممتنع، ۲ رأی باطله از ۲۵۵ نماینده حاضر در مجلس، رأی اعتماد گرفت و به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت انتخاب شد.

قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: امیدواریم این وزارتخانه در راستای رشد تولید گام‌های مهمی بردارد.

به گزارش ایرنا، عباس علی‌آبادی، (زاده ۱۳۴۰، اراک) استاد دانشگاه و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است و همه او را با مپنا می‌شناسند.

وی فارغ‌التحصیل کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی ارشد مکانیک دانشگاه تهران بوده و دکترای خود را از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با رشته کنترل گرفته است.

علی‌آبادی، استادیار دانشگاه امام حسین بوده و مدتی نیز ریاست دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر را عهده‌دار بود، البته وی بیشتر ترجیح داده است در صنعت و بخش اجرایی فعالیت کند.

وی فعالیت‌های اجرایی و مدیریتی خود را از جهاد سازندگی شروع و سپس به وزارت نیرو رفت و در بخش پروژه‌های برق‌آبی وزارت نیرو ادامه فعالیت داد و در بخش مدیریتی پروژه‌های سد و نیروگاه کرخه و کارون ۳ حضور داشت.

علی‌آبادی، سوابق اجرایی بسیاری در هر دو بخش دولتی و خصوصی دارد که از آن جمله می‌توان به فعالیت به‌عنوان معاون برق و انرژی وزارت نیرو، مدیرعامل شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، مجری بسیاری از طرح‌های صنعتی برای صنایع مختلف اعم از نیرو، معادن، فلزات، نفت، گاز و پتروشیمی، ریلی، هوایی و غیره و همچنین رئیس هیأت‌مدیره و مدیرعامل گروه بزرگ صنعتی مپنا برای مدت بیش از ۱۵ سال - که این سال‌ها مقارن با رشد فزاینده این گروه صنعتی بوده است- اشاره کرد.

وی در دی ۱۳۸۸ از وزارت نیرو به گروه مپنا رفت و در ۱۵ سال گذشته نیز در همین شرکت به فعالیت و مدیریت مشغول بوده است؛ شرکت مپنا در زمان مدیریت علی‌آبادی روند صعودی و روبه رشد را طی کرده است به طوری که امروز یکی از شرکت‌های حائز رتبه در صنایع پیشرفته جهانی است.



سایر اخبار

رشد ۱۲ میلیارد دلاری ارزش سهام معدنی‌ها در هفته گذشته

ارزش سهام شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در هفته گذشته به دلیل بازارگردانی هماهنگ سهام این شرکت ها، بیش از ۱۲ میلیارد دلار رشد کرد.

سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸

بررسی آمار تجارت خارجی نشان می‌دهد که بخش معدن و صنایع معدنی با صادراتی به ارزش بیش از هشت میلیارد و ۴۹۷ میلیون و ۵۳ هزار دلار، در سال گذشته بیش از ۲۰ درصد کل صادرات را در اختیار داشته است.

واردات ۳.۲ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی

ارزش واردات ۲۰ قلم کالای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی در سال گذشته به بیش از سه میلیارد و ۲۰۴ میلیون و ۱۶۹ هزار دلار رسید که نسبت به سال ۹۷ رشد پنج درصدی را نشان می‌دهد.

رشد متوسط ۱۵ درصدی ۶ قلم کالای بخش معدن

آمار تولید ۶ قلم کالای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی در مدت پنج ماهه ابتدایی امسال نسبت به دوره مشابه پارسال رشد متوسط ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

صادرات 8.4 میلیارد دلاری معدن و صنایع معدنی/ زنجیره فولاد و مس، پیشرو صادرات

بررسی وضعیت تجارت خارجی بخش معدن و صنایع معدنی کشور نشان می دهد، سال گذشته 58 میلیون تن محصول به ارزش 8.49 میلیارد دلار صادر شد.

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران افتتاح شد

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز به کار کرد

فارس من|مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع تا پایان سال برطرف می‌شود

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان چهارمحال و بختیاری ابراز امیدواری کرد که مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف شود.

دعوت ایمیدرو از رییس سازمان بورس و مدیران عامل شرکت های معدنی/تشکیل صندوق سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریالی؛ دستور کار جلسه

مدیر روابط عمومی ایمیدرو اعلام کرد: رییس هیات عامل این سازمان با توجه به تحولات اخیر بازار سرمایه و به منظور حمایت از دارایی سهامداران و سرمایه گذاران، نشست هم اندیشی با رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیران عامل شرکت های معدن و صنایع معدنی را برگزار می کند.

طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی ایرادات فنی دارد

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن وارد دانستن ایرادات فنی به طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی گفت: ما می‌توانیم با تکنیک‌هایی مثل هوش مصنوعی، آسیب‌های امنیتی و اخلاقی در بستر موجود را تا حدودی از بین ببریم.

مشکلات معدن با حضور رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در مشهد بررسی شد

مشکلات برخی معادن خراسان رضوی طی نشستی در محل خانه صنعت، معدن و تجارت استان با حضور رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار : بزرگترین نگرانی اصفهان کمبود آب است

کاشان- اصفهان- استاندار اصفهان گفت : کمبود آب بزرگترین نگرانی موجود این استان تشنه است که همه باید صرفه‌جویی کنیم.