لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

مشکلات حوزه سنگ ناشی از نبود قانون قیمت‌گذاری است

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: تنگناهای حوزه سنگ ناشی از نبود قانون قیمت‌گذاری در این بخش است.

سعید فرخی عصر یکشنبه در نشست ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان مرکزی در شهرستان محلات افزود: آیین نامه ماده ۳۷ هیچ الزامی برای قیمت‌گذاری و خرید و فروش سنگ مشخص نکرده و تکمیل این آیین‌نامه ضروری است.
وی بیان کرد: بایستی طرحی برای قوانین خرید و فروش سنگ و الزامات اجرایی آن تهیه و به صورت منطقه‌ای اجرا شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مرکزی اظهار داشت: بدون توافق فروشنده و خریدار سنگ، اصلاح مشکلات قیمت و کوتاهی دست دلالان ممکن نیست.
فرخی افزود: از حوزه فعالان کشاورزی به دلیل فراهم نشدن فرآیند کمک برای جبران خسارت باید عذرخواهی کرد.
وی گفت: در دیدار با معاون اقتصادی رئیس جمهور به شیوه ماهیت شیوه‌نامه پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان گل و گیاه خسارت دیده از کرونا نقطه نظراتی منتقل شده است.
معاون هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مرکزی گفت: هزار میلیارد ریال به اعتبارات اشتغال روستایی استان اضافه شده است و انتظار می‌رود تنگناهای پیش روی واحدهای تولید گل و گیاه رفع شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی نیز گفت: قوه قضائیه با تامین امنیت سرمایه‌گذاری مشروع، جایگاه خاصی در تحقق شعار جهش تولید دارد.
حجت الاسلام عبدالمهدی موسوی افزود: مقام معظم رهبری باهدف تاکید بر تکیه بر اقتصاد داخلی به عنوان نسخه شفابخش مشکلات این حوزه، برای هر سال نامگذاری‌هایی را انجام دادند.
وی اظهار داشت: اقتصاد پویا و متکی به تولیدات داخلی می‌تواند در مقابل تحریم‌های ظالمانه دشمنان نظام ایستادگی کند.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اینکه بازخورد جهش تولید به دستگاه قضا هم هست، ادامه داد: افزایش تولید سبب فرصت اشتغال می‌شود و اشتغال کاهش بزه و تنش‌های اجتماعی و افزایش آرامش روانی در جامعه را به همراه دارد.
حجت الاسلام موسوی دادخواست محور نبودن رویکرد جدید قوه قضائیه را فلسفه برگزاری نشست‌های اقتصاد مقاومتی با حضور تولیدکنندگان و مدیران دستگاه‌های اجرایی بیان کرد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: به منظور حل مشکلات حوزه سنگ محلات بایستی کارگروهی متشکل از کارشناسان و فعالان حوزه معدن و سنگ تشکیل و تفکیک بین معدن‌دار و معدن‌کار اجرایی شود.
حجت الاسلام موسوی اضافه کرد: نتایج این کارگروه ممکن است برای حل مشکلات معادن و واحدهای تولید سنگ کشور نیز تاثیرگذار باشد.
وی با اشاره به اینکه وضعیت تولیدکنندگان گل و گیاه که از شیوع بیماری کرونا خسارت دیدند دردناک است، افزود: جوانان تمام سرمایه زندگی خود را با امید کسب درآمد از این حوزه هزینه کردند اما محصولشان به طور کامل به دلیل نبود بازار فروش از بین رفت.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی اظهار داشت: باید از تمام ظرفیت‌های استان و کشور نظیر ستاد اجرایی فرمان امام برای جبران خسارات گلکاران استفاده شود.
حجت الاسلام موسوی تاکید کرد: هیچ‌کدام از توزیع کنندگان حامل‌های انرژی اجازه اقدام اجرایی به دلیل عدم پرداخت هزینه انشعابات فعالان و کارآفرینان را ندارند.

محلات واقع در جنوب استان مرکزی با ۵۵ هزار نفر جمعیت، قطب تولید سنگ تزئینی ساختمان، ماهیان زینتی و گل و گیاه زینتی کشور است.



سایر اخبار

مهمترین مقاصد صادراتی محصولات معدن و صنایع معدنی ایران کدامند؟

برپایه آمارها و اطلاعات منتشره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، ۷۳ درصد صادرات محصولات حوزه معدن و صنایع معنی کشورمان در سال گذشته به پنج کشور انجام شده است.

مطالعات اکتشافی گوهرسنگ ها در ۱۱ استان

ایمیدرو با هدف توسعه صنعت گوهرسنگ و همچنین، تحقق استراتژی‌های مندرج در سند ملی توسعه صنعت گوهرسنگ کشور؛ مطالعات اکتشافی فاز شناسایی-پی جویی و غربالگری در ۱۱ استان را دنبال می کند.

کمیته‌ میزان تخصیص آب انتقالی از دریا برای مصارف شهری و صنعتی تشکیل می‌شود

سیزدهمین جلسه انتقال آب از خلیج فارس و دریای عمان به فلات مرکزی تشکیل و مقرر شد کمیته ای با عضویت وزارتخانه‌های نیرو و صمت جهت مشخص‌کردن میزان تخصیص آب مورد نیاز شرب و صنایع موجود از هر خط و تعیین قیمت بهینه آب انتقالی از دریا تشکیل شود و گزارش تصمیمات خود را ارائه کنند.

بخش صنعت از افزایش قیمت دلار استقبال نمی‌کند

معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: بخش صنعت برای تولید و عرضه کالا، از تورم و افزایش نرخ استقبال نمی‌کند، زیرا با نگاه بلندمدت منفعتی برای این بخش به همراه ندارد.

الگویی برای حضور دانش‌بنیان‌ها در توسعه زنجیره معدن تدوین می‌شود

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تدوین الگویی با همکاری نهادها و استفاده از توان بنگاه های بزرگ برای حضور شرکت‌های دانش بنیان در توسعه زنجیره بخش معدن و صنایع معدنی (اکتشاف، استخراج و فرآوری) در دست اقدام است

حضور خانه‌های صمت در ستادهای تسهیل، حمایت از تولید را به‌دنبال داشته است

رییس کمیسیون بین الملل خانه صنعت، معدن و تجارت گفت: حضور خانه‌های صمت در ستادهای تسهیل و رفع موانع تولید استان‌ها و کشور، حمایت‌های جدی‌تر از تولید را به دنبال داشته است.

صادرات سنگ‌های تزئینی ایران یک دهم ترکیه !

دبیرکل انجمن سنگ ایران گفت: با وجود برابری ایران و ترکیه در تولید سنگ‌های تزئینی که رقمی حدود ۱۰ میلیون تن است، صادرات این نوع سنگ در ایران کمتر از یک میلیون تن و معادل یک دهم صادرات ترکیه است.

فعالیت‌های زمین‌شناسی و اکتشافی کشور نیازمند اعتبارات پایدار و قابل اتکا است

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، فناوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی کشور گفت: این سازمان به‌منظور راهبرد و پیشرفت کارها به‌ویژه در حوزه اجرای طرح تحول زمین‌شناسی و اکتشافی، نیاز به منابع مالی متناسب با ظرفیت‌ها و نیازهای خود دارد

همزمان با دهه فجر انجام می شود؛ بهره برداری از ۳۷۲ طرح با اشتغالزایی ۱۱ هزار نفری در شهرک های صنعتی سراسر کشور

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به برنامه ریزی برای بهره برداری از ۳۷۲ طرح با اشتغالزایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفری در شهرک ها و نواحی صنعتی سراسر کشور همزمان با ایام الله دهه فجر خبر داد.

حکایت سنگ‌هایی که نان می‌دهد

کارآفرینی که اشتغالزایی برای هزار نفر را در خراسان جنوبی با فرآوری سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی در برنامه دارد، گرماگرم دیدار و مذاکره با مسوولان استان زمینه اشتغال برخی افراد را در این صنعت فراهم کرده است.

رویای ناممکن ۱۰ برابر شدن صادرات سنگ

ایران ظرفیت تولید ۳۰ میلیون ‌تن سنگ تزئینی ساختمانی را دارد؛ با این حال در سال گذشته میلادی تولید آن تنها هشت میلیون تن بود. در همین حال سیف‌ا… امیری، مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت، از هدف‌گذاری وزارتخانه برای افزایش ارزش صادرات سنگ به ارزش ۱.۵ میلیارد دلار تا سال ۱۴۰۴خبر داده است. اعلام این ارقام در حالی صورت می گیرد که در شرایط فعلی تنها ۱۵۰میلیون دلار صادرات صورت می گیرد و این یعنی ۱۰ برابر شدن صادرات سنگ تنها در سه سال؛ اتفاقی که به اعتقاد کارشناسان بدون استراتژی و هدف‌گذاری مشخص ناممکن