لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

وزارت صنعت آمار داد؛ افزایش مجوزهای معدنی در ۱۰ ماهه ۹۹

گزارش روز چهارشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا برپایه جداول آماری وزارتخانه یاد شده، حاکی است: امسال در دوره ۱۰ ماهه تعداد پروانه اکتشاف صادر شده به رقم ۷۸۴ فقره رسید که در مقایسه با ۷۷۰ فقره صادر شده دوره مشابه سال گذشته رشد ۱.۸ درصدی دارد.

همچنین در دوره این گزارش تعداد ۴۲۵ فقره گواهی کشف صادر شده که نسبت به ۴۲۱ فقره گواهی صادر شده در ۱۰ ماهه ابتدایی ۹۸ افزایش یک درصدی را نشان می دهد.

علاوه براین پروانه بهره برداری صادر شده در ۱۰ ماهه ۹۹ به رقم ۵۱۲ فقره رسید که در مقایسه با ۴۸۶ فقره در دوره مشابه پارسال رشد ۵.۳ درصدی دارد.

هزینه عملیات اکتشاف نیز در ۱۰ ماهه امسال نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش ۱۰ درصدی را ثبت کرد که گویای میل بیشتر به سرمایه گذاری در این بخش دارد.

براساس آمار مورد بررسی در سال ۹۹ هزینه عملیات اکتشاف در دوره مورد بررسی به رقم ۱۰۱۹ میلیارد ریال رسید که نسبت به ۱۰ ماهه ۹۸ با رقم ۹۲۷ میلیارد ریال افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، بررسی آمارهای ۹ ماهه امسال حاکی است تعداد ۷۰۱ فقره پروانه اکتشاف معدن صادر شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال که ۶۶۹ فقره بود، رشد ۴.۸ درصدی داشت.

همچنین ۹ ماهه ۹۹ تعداد ۳۶۷ فقره گواهی کشف صادر شد و افزایش ۱.۴ درصدی در مقایسه با ۹ ماهه ابتدایی سال ۹۸ ثبت شد که رقم ۳۶۲ فقره بود.

شمار پروانه های بهره برداری معدنی در ۹ ماهه امسال به رقم ۴۶۲ فقره رسید که با توجه به میزان ۴۴۵ فقره در دوره مشابه پارسال، افزایش ۳.۸ درصدی را نشان داد.

ایران با شناسایی حدود ۶۰ میلیارد تن ذخیره معدنی که نزدیک به ۴۰ میلیارد تن آن قطعی و بقیه احتمالی است در جایگاه پانزدهم جهانی از لحاظ ذخایر اکتشافی قرار دارد. 



سایر اخبار

رشد ۱۲ میلیارد دلاری ارزش سهام معدنی‌ها در هفته گذشته

ارزش سهام شرکت‌های معدن و صنایع معدنی در هفته گذشته به دلیل بازارگردانی هماهنگ سهام این شرکت ها، بیش از ۱۲ میلیارد دلار رشد کرد.

سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸

بررسی آمار تجارت خارجی نشان می‌دهد که بخش معدن و صنایع معدنی با صادراتی به ارزش بیش از هشت میلیارد و ۴۹۷ میلیون و ۵۳ هزار دلار، در سال گذشته بیش از ۲۰ درصد کل صادرات را در اختیار داشته است.

واردات ۳.۲ میلیارد دلاری بخش معدن و صنایع معدنی

ارزش واردات ۲۰ قلم کالای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی در سال گذشته به بیش از سه میلیارد و ۲۰۴ میلیون و ۱۶۹ هزار دلار رسید که نسبت به سال ۹۷ رشد پنج درصدی را نشان می‌دهد.

رشد متوسط ۱۵ درصدی ۶ قلم کالای بخش معدن

آمار تولید ۶ قلم کالای منتخب بخش معدن وصنایع معدنی در مدت پنج ماهه ابتدایی امسال نسبت به دوره مشابه پارسال رشد متوسط ۱۵ درصدی را نشان می‌دهد.

صادرات 8.4 میلیارد دلاری معدن و صنایع معدنی/ زنجیره فولاد و مس، پیشرو صادرات

بررسی وضعیت تجارت خارجی بخش معدن و صنایع معدنی کشور نشان می دهد، سال گذشته 58 میلیون تن محصول به ارزش 8.49 میلیارد دلار صادر شد.

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران افتتاح شد

مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با حضور سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز به کار کرد

فارس من|مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع تا پایان سال برطرف می‌شود

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان چهارمحال و بختیاری ابراز امیدواری کرد که مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف شود.

دعوت ایمیدرو از رییس سازمان بورس و مدیران عامل شرکت های معدنی/تشکیل صندوق سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیارد ریالی؛ دستور کار جلسه

مدیر روابط عمومی ایمیدرو اعلام کرد: رییس هیات عامل این سازمان با توجه به تحولات اخیر بازار سرمایه و به منظور حمایت از دارایی سهامداران و سرمایه گذاران، نشست هم اندیشی با رییس سازمان بورس و اوراق بهادار و مدیران عامل شرکت های معدن و صنایع معدنی را برگزار می کند.

طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی ایرادات فنی دارد

رییس کمیته ارتباطات کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن وارد دانستن ایرادات فنی به طرح ساماندهی شبکه‌های اجتماعی گفت: ما می‌توانیم با تکنیک‌هایی مثل هوش مصنوعی، آسیب‌های امنیتی و اخلاقی در بستر موجود را تا حدودی از بین ببریم.

مشکلات معدن با حضور رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در مشهد بررسی شد

مشکلات برخی معادن خراسان رضوی طی نشستی در محل خانه صنعت، معدن و تجارت استان با حضور رییس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

استاندار : بزرگترین نگرانی اصفهان کمبود آب است

کاشان- اصفهان- استاندار اصفهان گفت : کمبود آب بزرگترین نگرانی موجود این استان تشنه است که همه باید صرفه‌جویی کنیم.