لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

برنامه وزارت صنعت برای داخلی سازی 3.2 میلیارد دلاری قطعات.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه بومی‌سازی مهمترین دستور کار و ماموریت وزارت صنعت است، گفت: داخلی‌سازی 3.2 میلیارد دلاری قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنعت و معدن کشور جزء اهداف سال جاری است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کاربران سامانه «فارس من» با ثبت موضوعی با عنوان «دولت به جای یارانه به واردات، از تولید داخلی حمایت کند»، اعلام کردند که پرداخت یارانه به واردات به معنای حمایت از رونق تولید در چین و هند و کشورهایی است که از آن‌ها کالا وارد می‌کنیم، اگر یارانه فعلی را به تولید داخل دهند، فضا برای رانت‌خواری وجود نخواهد داشت و سود آن به جیب تولیدکننده و مصرف‌کننده داخلی خواهد رفت.

در این باره حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت،‌معدن و تجارت، بومی‌سازی و تمرکز بر به کارگیری توان تولیدکنندگان داخلی در تولید مواد اولیه و ساخت قطعات و ماشین‌آلات مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی را به عنوان یک دستور کار جدی برای وزارت صنعت اعلام کرد و از داخلی‌سازی 3.2 میلیارد دلاری قطعات و تجهیزات مورد نیاز این بخش خبر داد.

وی با بیان اینکه امسال هیچ ماموریت و پروژه‌ای بدون توجه به ساخت داخلی وجود ندارد، گفت: مهمترین ماموریت وزارت صنعت، معدن و تجارت توجه ویژه به ساخت داخل در تمامی پروژه‌های مرتبط با جهش تولید است و تمامی برنامه‎‌ها، ذیل محور ساخت داخل، طراحی و بازنگری شده‌اند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: بر این اساس امسال سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) بالغ بر یک میلیارد دلار برنامه برای داخلی‌سازی قطعات طراحی کرده و بر اجرای این طرح ها متمرکز شده است.

وی تصریح کرد: در این میان همه تلاش ما آن است که رگه‌های وابستگی را از بخش‌های مختلف صنعت و معدن کشور جدا کرده و بند ناف وابستگی به خارج را از صنایع جدا کنیم.

مدرس خیابانی ادامه داد: خودکفایی‌های صنعتی و معدنی می‌تواند پیش‌زمینه و پشتوانه‌ای برای مذاکرات سیاسی باشد و بر این اساس تمام تلاش ما آن است که وابستگی صنایع را در درجه اول به حداقل کاهش داده و در مرحله بعد، به طور کامل قطع کنیم. به همین دلیل امسال برنامه داخلی سازی برای 3.2 میلیارد دلار قطعات ارزبر در بخش‌های مختلف صنعتی و معدنی طراحی شده است.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: از معاونت‌ها و شرکت های تابعه وزارت صنعت، معدن و تجارت خواسته شده تا برنامه‌های مرتبط با داخلی‌سازی را با قدرت و قوت پیگیری کرده و به صورت مرتبط ضمن پایش، گزارش‌های مرتبط با آن را ارایه کنند.



سایر اخبار

صادرات ۷.۸ میلیارد دلاری محصولات معدن و صنایع معدنی تا پایان آبان‌ماه

حوزه معدن و صنایع معدنی ایران از ابتدای امسال تا پایان آبان‌ماه موفق به صادرات بیش از ۳۰ میلیون و ۳۰۰ هزار تن محصول به ارزش هفت میلیارد و ۸۶۰ میلیون دلار شده است.

معاون وزیر صمت خبر داد: تدوین نقشه راه مواد معدنی حیاتی و استراتژیک برای نخستین بار

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از تدوین نقشه راه مواد معدنی حیاتی و استراتژیک برای نخستین بار در کشور خبر داد.

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صمت مطرح کرد: جایگاه چهارم ایران در تولید سنگ تزئینی

مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در ۶ ماهه اول امسال تعداد معادن کشور ۲۱۸۸ فقره بوده که ۱۳۵۴ معدن از این تعداد، فعال، ۲۵ معدن در حال تجهیز و ۸۰۹ معدن غیرفعال هستند و باید تعیین تکلیف شوند.

عوارض صادراتی سنگ، تهدیدی برای کاهش سهم ایران در بازار صادراتی

مدیر اجرایی چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران، متاسفانه عوارض صادرات، ممکن است باعث از دست رفتن اندک سهم ما از بازار جهانی که حدود نیم درصد از بازار ۳۲ میلیارد دلاری تجارت سنگ در دنیا است، بشود.

ضرورت رفع موانع واردات و صادرات از پای فعالان صنعت سنگ

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بر لزوم رفع موانع واردات و صادرات از پیش پای فعالان صنعت سنگ تاکید کرد.

صدمات جبران ناپذیر قطعی برق صنایع معدنی

پیرامون قطعی برق صنایع معدنی در یادداشتی نوشت: چندین روز از قطعی برق و در نتیجه تعطیلی در کارخانجات فولاد و سیمان می‌گذرد که اولین نتایج آن در همین اندک زمان در قالب افزایش قیمت و کمیابی خود را نمایان کرده است.

برآورد فروش هزار میلیاردی در چهاردهمین نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران

مدیر اجرایی نمایشگاه بین‌المللی سنگ ایران در ارتباط با میزان فروش حاصل شده از چهاردهمین نمایشگاه بین المللی ایران در نیم‌ور محلات گفت: برآورد فروش این دوره حدود هزار میلیارد تومان است که در بخش‌های معدنی، سنگ کوپ، سنگ بریده، ماشین‌آلات فرآوری و ماشین‌آلات معدنی بوده و نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد افزایش داشته است.

سنگ‌هایی پیش پای صنعت سنگ

-سنگ، از آن دسته محصولاتی است که از استخراج تا تولید، فرآوری و صادرات، چرخه اقتصادی عظیمی را ایجاد و زمینه اشتغال انبوهی را فراهم می‌کند. نگاه ملی به این صنعت در کنار رفع موانع قانونی و تسهیل صادرات می‌تواند سهم ایران به عنوان یکی از غنی‌ترین کشورهای جهان در زمینه منابع معدنی را، افزایش دهد، اما چالش‌های پیش روی این صنعت از جمله تحریم‌ها و تعارضات قانونی، صنعتگران این عرصه را با نگرانی‌هایی مواجه کرده‌ است.

تکذیب خبرسازی درباره تغییر معاون وزارت صمت

دفتر ارتباطات وزارت صنعت، معدن و تجارت، خبر سایت اکو ایران درباره تغییر معاون امور معادن و فرآوری مواد این وزارتخانه را تکذیب کرد

خبر منفی بودجه برای بازار سرمایه/ بورس به کما می رود

همزمان با رشد شاخص کل در روز قبل، ارزش معاملات خرد کاهش پیدا کرده است. ارزش معاملات خرد در یک روند نزولی قرار گرفته است که انتظارات را برای شکست مقاومت شاخص کل تضعیف می‌کند و با توجه به واگرایی بوجود آمده، انتظار اصلاح در بازار افزایش پیدا کرده است.

چشم‌پوشی گمرک از درآمد ۱۳ هزار میلیارد تومانی برای حمایت از صنایع

طی ۵ ماهه امسال از حدود ۱۳۱ هزار و ۵۱۱ میلیارد ریال درآمد گمرکی و مالیاتی به دلیل حمایت از صنایع چشم‌پوشی شده است.