لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸

گزارش روز یکشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، برپایه آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران حاکی است، سال گذشته حجم تجارت خارجی کشور بالغ بر ۸۵ میلیارد دلار و سهم صادرات بالغ بر ۴۱.۳ میلیارد دلار بود.

حجم صادرات بخش معدن وصنایع معدنی در سال ۹۸ رقم بیش از ۵۸ میلیون و ۶۷۱ هزار و ۴۵۷ تن را نشان می دهد که در مقایسه با سال ۹۷ رشد سه درصدی دارد.

آنتیموان بیشترین رشد صادرات 

بررسی ارقام صادرات بخش معدن وصنایع معدنی در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ گویای رشد ۶۵۷ درصدی «آنتیموان»  است که بیشترین سهم را در این ارتباط به خود اختصاص داد و ضمن اینکه از لحاظ حجمی نیز آنتیموان افزایش ۶۶۱ درصدی را در مقایسه با سال ۹۷ ثبت کرد.

بالاترین ارزش صادرات در اختیار زنجیره فولاد

براساس داده های گمرک، ارزش صادرات زنجیره فولاد و تولیدات فولادی مرتبط، در سال گذشته به رقم افزون بر چهار میلیارد و ۵۰۷ میلیون و ۵۲۷ هزار دلار رسید که نسبت به سال ۹۷ افزایش هفت درصدی دارد.

ضمن اینکه مس و تولیدات پایین دستی آن نیز بعد از فولاد با رقم بیش از یک میلیارد و ۲۴۱ میلیون و ۷۴۶ هزار دلار جایگاه دوم را بدست آورد.

زنجیره سیمان دارنده بیشترین حجم صادرات 

آمارهای مورد بررسی گویای آن است که سال گذشته صدور زنجیره سیمان به رقم بیش از ۱۷ میلیون و ۵۳۱ هزار تن رسید که بیشترین حجم صادرات بخش معدن و صنایع معدنی بود و ارزش آن به رقم بیش از ۳۲۳ میلیون و ۳۳۳ هزار دلار رسید که در مقایسه با سال ۹۷ کاهش ۲۳ درصدی داشت.

به گزارش ایرنا، ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۹۷ افزون بر ۹.۲ میلیارد دلار بود.

انتظار می رود امسال نیز ارزش صادرات بخش معدن و صنایع به حدود ۹ میلیارد دلار برسد.



سایر اخبار

اهمیت بازگشت معادن راکد به چرخه تولید/مشکل فعالیت معدن مس راوه

عضو هیئت مدیره معدن دالی با اشاره به برخی مشکلات ایجاد شده برای این معدن، گفت: برای فعالیت معدن مس راوه تمام مجوزهای قانونی صادر شده است و افتتاح آن برای روستاییان اشتغال زایی پایدار به همراه دارد.

رشد ۱۵۶ درصدی فروش سالیانه شرکت‌های معدنی حاضر در بورس

فروش ۷۴ شرکت بزرگ زنجیره معدن وصنایع معدنی بورس ایران در بهمن ۹۹ نسبت به بهمن ۹۸ رشد ۱۵۶ درصدی را ثبت کرد.

معاون معدنی وزارت صنعت: پهنه‌های بلوکه شده معدنی با مزایده واگذار می‌شود

سرپرست امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: همه محدوده‌های ( پهنه های ) بلوکه شده معدنی در استان‌ها به‌وسیله مزایده عمومی واگذار خواهد شد.

جهانگیری: صنعتگران در مقابل زمین‌گیر شدن صنعت ایستادند

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه آمریکایی ها می خواستند صنعت ایران زمین گیر شود، گفت: اما صنعتگران در مقابل مشکلات ایستادند و نگذاشتند صنعت کشورمان زمینگیر شود.

نماینده مجلس: مدیریت معادن باید به استان‌ها واگذار شود

نایب رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: مدیریت معادن کشور باید به استان‌ها واگذار شود تا آثار بهبود اقتصادی در تمام مناطق کشور ملموس‌تر شود.

ایجاد فرصت سرمایه‌گذاری با استفاده از ظرفیت‌های معطل مانده در حوزه معدن/ واگذاری محدوده‌های معدنی فاقد مالک از طریق مزایده عمومی

در راستای هدایت هدفمند منابع و سرمایه‌های کشور در جهت منافع ملی و رشد اقتصادی کشور، محدوده‌های بلوکه شده معدنی در سراسر کشور از طریق مزایده عمومی و در چارچوب اختیارات قانونی وزارت صمت، واگذار خواهد شد.

رشد دسته‌جمعی مجوزهای معدنی در ۱۰ ماهه سال 99/ افزایش 5.3 درصدی صدور پروانه‌های بهره برداری معدنی و 1.8 درصدی پروانه های اکتشاف

داده‌ها و آمارهای وزارت صنعت، معدن و تجارت حاکی از رشد دسته‌ جمعی مجوزهای معدنی از جمله تعداد پروانه اکتشاف، گواهی کشف و پروانه های بهره برداری است.

همکاری مشترک با معدن و دانشگاه در دستور کار سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور

سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور، در راستای سیاست‌های همکاری‌های چندجانبه میان صنعت، معدن و دانشگاه و با توجه به شروع فرآیند تهیه نقشه­‌های زمین­‌شناسی در شمال منطقه ترود با مقیاس یک‌پنجاه‌هزارم در استان سمنان، نشستی علمی برگزار کرد.

موانع احیای معادن کوچک

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران می گوید که بخش معدن با اتهام خام‌فروشی از سوی دستگاه‌های حاکمیتی مواجه است و این نگرش منفی، مانع انباشت سرمایه مولد در این بخش شده است.

معادن تعطیل شده وارد بورس می شوند

نمایندگان مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت، معدن و تجارت را مکلف کردند حداکثر ظرف سه ماه پس از ابلاغ این قانون نسبت به مزایده معادن شناسایی شده تا پایان اسنفد ۱۳۹۹ اقدام کند.

خیز سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در سال جدید

سی و نهمین کنگره ملی و چهارمین کنگره بین‌المللی علوم‌زمین صبح امروز با حضور متخصصان و استادان داخلی و خارجی از کشورهای فرانسه، سوئد، ایتالیا و چین به صورت بین‌المللی و به وبینار آغاز به کار کرد.