لطفا منتظر بمانید ...

تامین مالی طرح های توسعه شرکت های بزرگ معدنی از محل سود

سهم ۲۰ درصدی بخش معدن از صادرات سال ۹۸

گزارش روز یکشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، برپایه آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران حاکی است، سال گذشته حجم تجارت خارجی کشور بالغ بر ۸۵ میلیارد دلار و سهم صادرات بالغ بر ۴۱.۳ میلیارد دلار بود.

حجم صادرات بخش معدن وصنایع معدنی در سال ۹۸ رقم بیش از ۵۸ میلیون و ۶۷۱ هزار و ۴۵۷ تن را نشان می دهد که در مقایسه با سال ۹۷ رشد سه درصدی دارد.

آنتیموان بیشترین رشد صادرات 

بررسی ارقام صادرات بخش معدن وصنایع معدنی در سال گذشته نسبت به سال ۹۷ گویای رشد ۶۵۷ درصدی «آنتیموان»  است که بیشترین سهم را در این ارتباط به خود اختصاص داد و ضمن اینکه از لحاظ حجمی نیز آنتیموان افزایش ۶۶۱ درصدی را در مقایسه با سال ۹۷ ثبت کرد.

بالاترین ارزش صادرات در اختیار زنجیره فولاد

براساس داده های گمرک، ارزش صادرات زنجیره فولاد و تولیدات فولادی مرتبط، در سال گذشته به رقم افزون بر چهار میلیارد و ۵۰۷ میلیون و ۵۲۷ هزار دلار رسید که نسبت به سال ۹۷ افزایش هفت درصدی دارد.

ضمن اینکه مس و تولیدات پایین دستی آن نیز بعد از فولاد با رقم بیش از یک میلیارد و ۲۴۱ میلیون و ۷۴۶ هزار دلار جایگاه دوم را بدست آورد.

زنجیره سیمان دارنده بیشترین حجم صادرات 

آمارهای مورد بررسی گویای آن است که سال گذشته صدور زنجیره سیمان به رقم بیش از ۱۷ میلیون و ۵۳۱ هزار تن رسید که بیشترین حجم صادرات بخش معدن و صنایع معدنی بود و ارزش آن به رقم بیش از ۳۲۳ میلیون و ۳۳۳ هزار دلار رسید که در مقایسه با سال ۹۷ کاهش ۲۳ درصدی داشت.

به گزارش ایرنا، ارزش صادرات بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۹۷ افزون بر ۹.۲ میلیارد دلار بود.

انتظار می رود امسال نیز ارزش صادرات بخش معدن و صنایع به حدود ۹ میلیارد دلار برسد.



سایر اخبار

آزادسازی 5 هزار پهنه معدنی تا پایان سال/ خام‌فروشی فولاد نداریم

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بیش از ۵ هزار پهنه معدنی حبس شده را تا پایان سال آزاد خواهیم کرد و برای فعال‌سازی به مزایده خواهیم گذاشت.

آزادسازی برخی پهنه های معدنی فاقد مشکلات محیط زیستی و منابع طبیعی در استان یزد طی هفته های آینده/ ابلاغ بسته برنامه ریزی واحدهای معدنی تا ۱۵ اسفندماه برای افق

سرپرست معاونت امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت از آزادسازی برخی پهنه های معدنی فاقد مشکلات محیط زیستی و منابع طبیعی در استان یزد طی هفته های آینده خبر داد.

10چهره‌ای که تاریخ معادن و صنایع معدنی ایران را رقم زدند عالیجنابان معدن!

کتاب «عالیجنابان معدن»به همت پایگاه خبری بیرونیت منتشر شد.

بسته پیشنهادی وزارت صمت برای نوسازی ناوگان حمل و نقل تدوین می‌شود/ تصویب 200 میلیون دلار برای واردات لاستیک

وزیر صنعت معدن و تجارت از تدوین بسته پیشنهادی وزارت صمت برای نوسازی ناوگان حمل و نقل کشوری خبرداد و گفت: 200 میلیون دلار برای واردات لاستیک از محل تهاتر تصویب شده است.

وزارت صنعت آمار داد؛ افزایش مجوزهای معدنی در ۱۰ ماهه ۹۹

بررسی مجوزهای معدنی صادره از سوی وزارت صنعت، معدن وتجارت در دوره ۱۰ ماهه امسال در زمینه اکتشاف، گواهی کشف، صدور پروانه‌های بهره‌برداری و هزینه عملیات اکتشاف نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد.

موفقیت کشور در بومی‌سازی فناوری خردکردن سنگ‌های معدنی

یک شرکت دانش بنیان ایرانی با بومی سازی فناوری نوین دستگاه سنگ شکن غلتکی فشار بالا، موفق به تغییر فرآیند خرد کردن سنگ‌ها با مصرف انرژی کمتر، تخریب حداقلی محیط‌زیست و کاهش هزینه شده است؛ دستگاهی که طراحی و ساخت آن حداقل ۵۰ درصد صرفه جویی ارزی برای کشور به ارمغان می‌آورد.

رشد ۴۳ درصدی پوشش‌های صادرات در ۱۰ ماهه امسال

صندوق ضمانت صادرات ایران اعلام کرد: در ۱۰ ماهه امسال معادل ۳.۰۶ میلیارد دلار پوشش‌های صادراتی ارایه شده که در مقایسه با مدت مشابه یکساله گذشته که ۲.۶۴۵ میلیارد دلار بوده است، رشد ۴۳ درصدی را نشان می‌دهد.

فعالیت ایران ردیف با کشورهای پیشرفته معدنی

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حاشیه افتتاح آشیانه بالگردهای این سازمان و عملیاتی‌سازی پروژه ژئوفیزیک هوابرد با بیان اینکه نزدیک به دو سال آشیانه این هلی‌کوپترها غیرعملیاتی بود و امروز به روزرسانی شد، گفت: مطالعات ژئوفیزیک هوایی در بخش تولید لایه‌های اطلاعات پایه بسیار مهم است و این اطلاعات به طور منحصر به‌فرد در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تهیه می‌شود.

سرمایه گذاری 11.6 میلیارد دلاری در بخش معدن و صنایع معدنی سال 92 تا پایان 99

مجموع سرمایه گذاری های ایمیدرو، شرکت های زیرمجموعه و تابعه (تحت راهبری) از سال 92 تا پایان سال جاری از 11.6 میلیارد دلار عبور می کند.

آیین افتتاح آشیانه بالگردهای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور/ عملیاتی‌سازی پروژه ژئوفیزیک هوابرد

آیین افتتاح آشیانه بالگردهای سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور و عملیاتی‌سازی پروژه ژئوفیزیک هوابرد در مرکز پژوهش‌های کاربردی واقع در کرج برگزار شد.

فعالیت ایران هم ردیف با کشورهای پیشرفته معدنی

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در حاشیه افتتاح آشیانه بالگردهای این سازمان و عملیاتی‌سازی پروژه ژئوفیزیک هوابرد با بیان اینکه نزدیک به دو سال آشیانه این هلی‌کوپترها غیرعملیاتی بود و امروز به روزرسانی شد، گفت: مطالعات ژئوفیزیک هوایی در بخش تولید لایه‌های اطلاعات پایه بسیار مهم است و این اطلاعات به طور منحصر به‌فرد در سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور تهیه می‌شود.