لطفا منتظر بمانید ...

سنگ گرانیت مشکی و سفید به صورت بریده ، اسلب و تایل

فارس من|مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع تا پایان سال برطرف می‌شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، برخی کاربران سامانه «فارس من» با ثبت سوژه ای با عنوان «ممانعت بانک مرکزی از صدور مجوز برای ترخیص مواد اولیه مورد نیاز تولید» اعلام کردند: «بانک مرکزی از صدور مجوز برای ترخیص کالاهای مصرفی بخش تولید خودداری می‌کند و دلیل آن را کنترل بازار ارز عنوان می‌کنند. در صورتی که کالاهای موجود در گمرک در اسفند یا فروردین خریداری شده و اکنون نیاز به تامین ارز ندارد و عدم ترخیص این مواد به چرخه تولید ضربه می‌زند. در سال جهش تولید بانک مرکزی از هفتم مرداد 99 ترمز تولید را کشیده است.
سؤال این است که این روند به نفع چه کسی است؟ و تا کی ادامه می‌یابد. آیا این روند باعث ارجاع تولید کننده به ورود قاچاق مواد مورد نیازش نمی‌انجامد؟»

محسن صالحی‌نیا، مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در این خصوص به برخی مشکلات واحدهای تولیدی اشاره و تصریح کرد: تأمین مواد اولیه و مشکلات ارزی از مهمترین این مشکلات است که تلاش شده با راهکارهایی این مشکلات را مدیریت کرد.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران ادامه داد: امسال به سبب محدودیت‌های ارزی حاصل از صادرات نفت، فشار بر سامانه نیما زیاد شده است، از همین ‌رو تلاش شده از ظرفیت تهاتر کالا این موضوع را تا حدی برطرف کنیم.

صالحی نیا تهاتر ارزی را با اولویت تأمین کالاهای اساسی و تأمین مواد اولیه صنایع پایه دانست و بیان کرد: انواع ورق‌های فلزی، مواد اولیه پتروشیمی، مس و آلومینیوم از جمله این کالاهاست.

وی از افزایش تولید ۳۶ قلم کالای دیگر در کنار خودرو در کشور خبر داد و افزود: از مجموع ۴۴ کالای تولیدی مهم کشور در کنار افزایش تولید خودرو، ۳۶ قلم کالای دیگر از جمله فولاد، کانی‌های غیرفلزی، کاشی، سرامیک، سیمان، لوازم خانگی و پتروشیمی افزایش تولید داشته‌ایم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ابراز امیدواری کرد که مشکلات ارزی و تأمین مواد اولیه صنایع بزرگ کشور تا پایان سال برطرف شود.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه از افزایش دو برابری کمک‌های بلاعوض برای اجرای مشوق‌های جذب سرمایه ‌گذار برای استان چهارمحال و بختیاری خبر داد و گفت: تلاش می‌شود از ظرفیت‌های موجود برای جذب بیش از پیش سرمایه‌ گذاران به این استان و سایر مناطق کمتر توسعه‌ یافته کشور بهره‌گیری شود.

چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است که بخشی از تولیدات صنعتی این استان اکنون جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.

وی قول مساعد داد تا مشکلات واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری نیز با استفاده از مکانیسم‌های موجود برطرف شود.